Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   742 / 1158
(#) Udvari Zsombor válasza abcdabcd hozzászólására (») Dec 12, 2017 /

És itt hol van a letöltés? A Microsoft oldalára linkel, ahol csak egy hatalmas cikk van...
(#) Udvari Zsombor válasza adapter hozzászólására (») Dec 12, 2017 /

A drivereket innen szedtem, ennél hivatalosabb pedig nincs...
(#) Udvari Zsombor válasza abcdabcd hozzászólására (») Dec 12, 2017 /

Ez SP2-höz van, a helyzet az, hogy közben már feltettem az SP3-at mint frissítést...
(#) kiszebra válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 12, 2017 /

Pontos idő be van állítva? Szedj le egy korszerű böngészőt is!
(#) abcdabcd válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 12, 2017 /

Igen, az jó kérdés, nekem az a tippem, hogy mivel "nem támogatott" rendszer az xp, így a letölthető dolgokat levették a netről, de ott van a linkben a frissítés 6jegyű száma, az alapján (893357) ha valahol megvan meg lehet találni...
De ha feltetted az sp3-at, abban úgy tudom benne van ez is... Bár amúgy hogy azt írtad, hogy tud csatlakozni és aztán dob le, így gyanús, hogy ez nem emiatt van, mert amit én láttam annó ilyen frissítés nélküli gépet, az csak próbált volna csatlakozni és valami olyasmi hibaüzenetet írt ki a window$, hogy "a hálózat időközben elérhetetlenné vált" vagy hasonlót és nem csatlakozott...
(#) Udvari Zsombor válasza abcdabcd hozzászólására (») Dec 13, 2017 /

Hogy tisztázzuk: csatlakozik, de msn.com és bing.com weblapokon kívül semmit se talál (google.hu-t sem) és egy idő után "leakad" a kapcsolatról (hibaüzenet nincs, csak mintha bontotta volna a kapcsolatot)!
A hozzászólás módosítva: Dec 13, 2017
(#) afp válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 13, 2017 /

Szia!

Ha más oldalak nem jönnek be, akkor lehet, hogy a DNS-kiszolgáló nincs beállítva, vagy nem jó.
Lehet, hogy üríteni kéne a helyi DNS cache-t.
Ezen túl meg kéne nézni, hogy telepítve és engedélyezve és rendesen van-e beállítva az IPv4 és az IPv6 kapcsolat (IP-cím, átjáró, dns-kiszolgáló).

Ha egy idő után "leakad", akkor lehet, hogy engedélyezve van az xp-nek, hogy energiatakarékosságból lekapcsolja a WiFi-t. Ezt tiltani kéne. (Nekem SP3 alatt is simán megcsinálta, hogy lassabb letöltés alatt lelőtte a kábeles kapcsolatot is!)

Üdv:
Péter
(#) BI-AMP hozzászólása Dec 13, 2017 /

Sziasztok!
Van egy ASRock N68-VGS3 FX alaplapom, amibe processzort szeretnék vásárolni.
AMD FX-6100 at szeretnék vásárolni bele. A linkben látható lista szerint ezek jók bele (FD6100WMW6KGU / FD6100WMGUSBX), viszont amit én kinéztem annak ez a kódja FD6100WMGUBOX.
A kérdésem az lenne hogy vajon ez jó lenne bele? A segítséget előre is köszönöm!
(#) abcdabcd válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 13, 2017 /

Irts vírust...
Vagy ha úgy se jó, vagy eleve minden víruskeresés nélkül próbáld meg egy cd-s (live) linuxszal, pl ubuntu, hogy kiszűrd, hogy nem-e a windows-zal van valami gubanc, vírus, tűzfalbeállítás, vagy egyéb felhasználói korlátozás...

Meg, hogy nem-e a rádiós hatótávval is van baj, nézd meg ugyanabból a helyiségből, a routerrtől pár méter távolságban, ezt akár legelőször a windowsból...

Vagy esetleg nincs-e a routerben valami korlátozás akár a konkrét gépre, akár ismeretlen MAC című gépekre általában...

Meg amiket afp kolléga írt is nézd át mindenképpen...
(#) RoliNyh válasza BI-AMP hozzászólására (») Dec 13, 2017 /

Lényegében AM3+ foglalatos mindegyik, jó lesz bele az is amit kinéztél.
Az utolsó néhány szám csak körítés, pl ha létezik ugyanabból a procból többféle hűtővel szerelt, esetleg hűtő nélkül verzió. Vagy normál és tuningolt változat, esetleg butított verzió stb...
(#) RoliNyh hozzászólása Dec 13, 2017 /

Meg vagyok én áldva ezzel a nyomorult horizongóval. Ma egész délután ment folyamatosan, minden akadozás nélkül. Meg is lepődtem, hogy végre megcsinálták normálisan.
Erre eljött a 20:00 óra, és minden csatornán csak a pufferelést adják...
Ilyenkor azért néha elgondolkodok mi a rosszsebnek van 240/20 Mbit -es netkapcsolatom...
(#) nedudgi válasza RoliNyh hozzászólására (») Dec 13, 2017 /

Nyolc órán keresztül folyamatosan működött? Te valami csókos, kivételezett vagy!
(#) RoliNyh válasza nedudgi hozzászólására (») Dec 13, 2017 /

Csak kb 15 órától ment 20 -ig...
(#) Udvari Zsombor válasza afp hozzászólására (») Dec 14, 2017 /

Energiatakarékosságból??? Pedig töltőről megy a gép!
(#) Udvari Zsombor válasza abcdabcd hozzászólására (») Dec 14, 2017 /

Idézet:
„Irts vírust...”
Zsír frissen telepített gép!
Idézet:
„Meg, hogy nem-e a rádiós hatótávval is van baj,...”
A gépen vagy a rúteren? Mert az asztali PC (amiről írok) most is WiFi kapcsolaton van USB adapterrel!
Idézet:
„Vagy esetleg nincs-e a routerben valami korlátozás akár a konkrét gépre, akár ismeretlen MAC című gépekre általában...”
Korlátozás az nincs, ugyanis akár egy tökalsó eszköz is hozzáférést kap helyesen megadott kód ellenében!
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2017
(#) afp válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 15, 2017 /

Nekem ASUS A6VA volt, és ott az alapértelmezett beállítás a hálózati eszközök lekapcsolása volt. Telepítés után mindig át kellett állítanom.
(#) Udvari Zsombor válasza afp hozzászólására (») Dec 16, 2017 /

Ööö, hol található az a beállítás? (Arab Windows van azon a gépen...)
(#) cupika97 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 16, 2017 /

Már megbocsáss. 5 perc letölteni, 20 perc feltelepíteni egy rendes angol nyelvű Windows-ot. Kicsit már unalmas mindig az arab Windows-os komentjeidet olvasni.
(#) erbe válasza cupika97 hozzászólására (») Dec 16, 2017 /

Nem tehet róla, hogy migráncs.
(#) afp válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 17, 2017 / 2

Már rég volt, de szerintem minden winen ugyanott kell:

إدارة الكمبيوتر -> مدير الجهاز -> بطاقات الشبكة -> بطاقة واي فاي -> خصائص -> السلطة التبويب -> الجهاز يمكن تعطيل هذا الجهاز لتوفير الطاقة التحقق من علامة الاختيار

A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2017
(#) cupika97 hozzászólása Dec 17, 2017 /

Sziasztok. Nagyon nagy bajban vagyok. Két darab 22 perces MP4-et kellene megmentenem egy müködő HDD-ről. Ha megnyitom VLC player-ben akkor lejétsza rendesen. Windows fájlkezelő, TC is kifagy a másolásakor egy tiszta új HDD-re. Próbáltam tükrözni az egész HDD-t HDD raw copy tool-al úgy sem megy. Van olyan funkciója hogy csak egy fájlt tükröz, úgy is kifagy. Most megpróbálom megnyitni a videót full képernyőn, és Fraps-el felszedni. Valaki futtott már ilyen problémába?
(#) abcdabcd válasza cupika97 hozzászólására (») Dec 17, 2017 /

Linux alól, ha megpróbálod átmásolni? Hátha...
(#) bbb válasza cupika97 hozzászólására (») Dec 17, 2017 /

Egy chkdsk <meghajtó> /f /r /x parancsot lefuttatnék azon a lemezen, amiről próbálkozol.
(#) eyess válasza cupika97 hozzászólására (») Dec 17, 2017 /

Próbáld meg csak a sajátgépet megnyitni, és abban másolj maghajtóról meghajtóra. És ne használj semmilyen fájlkezelőt.
(#) cupika97 válasza eyess hozzászólására (») Dec 17, 2017 /

A Windows fájlkezelő alatt azt értettem mikor csak saját gépben mászkálok, és másolok eggyik HDDről a másikra. Hibát ir ki, nem tudja olvasni.
(#) nedudgi válasza cupika97 hozzászólására (») Dec 17, 2017 /

Mekkora fájlok, milyen fájlrendszer?
A legtöbb tömörítő programnak(7zip, rar, arj, lzh stb.) meg lehet adni, hogy mekkora darabokat készítsen a kimeneten. Ezeket átmásolva kitömörítheted az új meghajtón.
(#) cupika97 válasza nedudgi hozzászólására (») Dec 17, 2017 /

NTFS fájlredszeren két darab 4 gigás mp4. VLC simá lejátsza, de ha már másolni akarom (elmenteni) másik HDD-re, mindig hibát ír. Megfogom próbálni Linux alatt másolni. Hátha.
(#) RoliNyh válasza cupika97 hozzászólására (») Dec 17, 2017 /

Na én még ilyet nem tapasztaltam, az hogy megnyitja csak egy dolog, de végig is tudod nézni hiba nélkül?
Egyébként én is akkor valami linux live cd -vel (pl slax) próbálkoznék ha win alatt nem megy...
(#) cupika97 válasza RoliNyh hozzászólására (») Dec 17, 2017 /

Próbáltam Fraps-el felszedni, sajnos kb a felénél leállt. Most próbálkozom linux-al.
(#) RoliNyh válasza cupika97 hozzászólására (») Dec 17, 2017 /

Azért egy scandisk -et nyomhatsz rá (hibaellenőrzés), mindkét opció legyen bepipálva,
hátha helyreállítja...

Scandisk.png

Következő: »»   742 / 1158
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem