Fórum témák
» Több friss téma |
Vagy vegyél HeStore-tól normális cellát kb. 1500-2000Ft-os áron, és nem fogsz csalódni!
Sziasztok!
Tudja valaki hol tudnék beszerezni értelmes áron a képen látható piezo hangszóróból? Konkrétan ilyenre lenne szükségem, viszonylag nagyobb mennyiségben. Akár hazai akár külföldi forrás is érdekel.
Köszönöm a választ! Mennyire károsíthatja így a többi elektromos eszközt a közelben? Ha ki szeretném váltani valamivel, akkor mit tegyek bele? Mert pont ilyent nem találtam sehol...
Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2017
Nem károsít, csak zavar (búgás, csíkozás). Bármilyen hasonló értékű megfelel, amit a boltban adnak, legfeljebb huzalozni kell a helyéhez. (És külön rögzíteni!)
Sziasztok!
Haverom 230V-os led reflektorja eléggé halványan világít. Szétszedtem,a Led panelra menő belső tápján 47V feszt mértem. Panel mérete:48x98mm,és 30 Led van rajta. A táp feszültsége az reális lehet? És honnan tudnék másik ilyen panelt keresni? Ebayen 12/24V-osakat találtam,de ilyet nem.
A feszültség normális lehet, nagy valószínűséggel az áramgenerátor beállt amaximális kimenő feszültségre. Mekkora telejsítményű a reflektor?
Egy 30W-os alkonykapcsolós refi lenne.
Valamiért csak félig módosult az előző beírásom. A az smd cuccot tartalmazó panel egy solar vezérlőhöz tartozik,amiben néhány alkatrész kikészült. Amit már találtam,az a K80E08K3,de ami a képen van, 1HC feliratú smd,nem tudom mi lehet...
Köszönöm,én is remélem. Honnan lehetne valami katalógust letölteni,amivel a kódok,helyettesítő alkatrészek kisilabizálhatók lennének?
Hálás köszönet!! Ha minden alkatrész megjön a solar vezérlőhöz,hogy tudom óvatosan életre kelteni műhely körülmények között? Látni szeretném,ha valami még nem stimmel vele.
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2017
Óvatosan. Ha valahol nagy áram folyhat, ellenállással korlátozd. De én nem értek hozzá.
Sziasztok,
Sasszira rögzíthető 4 pólusú 3.5mm-es jack aljzatot keresek (mint a képen). Ebayen / googleon már természetesen futottam egy kört sikertelenül. A képen látható 5,5 USD lenne + szállítás... Hátha itt valaki tud olcsóbb forrást. Köszönöm.
Köszönöm szépen, holnap hívom is őket!
Ha fővárosi (v környéki) vagy, egyszerűbb ha besétálsz hozzájuk.
Majd 20 évig 500 méterre dolgoztam tőlük, de most a II. Kerületből nem indulok neki kérdezés nélkül hátha megrendelős a dolog.
De mindenképp nyert ügyem van az 5.5 dollárhoz képest! Üdv. A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2017
Sziasztok. Ilyen fajta csatlakozó házat nem tudjátok hol lehet venni? "Type .110" és "Hitachi conncector"néven találtam angol és amerikai oldalakon, de magyar boltban nem találtam. Az érintkezők sima 2,8mm-es anyu-apu csúszósaruk, a házakkal vagyok bajban. Motor kábelkötegekben találkoztam vele eddig és erre is szeretném használni. Segítséget előre is köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2017
Mutass képet, mit szeretnél, könnyeb lesz segíteni.
Az "ilyen" alatt belinkeltem, de tessék külön a link: Bővebben: Link , plusz itt még van belőle pár fajta ami érdekelne Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2017
Ha jól értem olyan csatlakozó kell ami:
- 6 pólusú - papa-mama is kell - nem kell semmihez alkalmazkodni - színe lényegtelen - áramerősségről nem esett szó: tehát lényegtelen - törpefeszültség (érintésvédelem nem szempont) Ilyen csatlakozókból szerintem Dunát lehet rekeszteni bármilyen boltban. Például vegyél UTP kábelhez való dugót és aljzatot, azon 8 érintkező is van..
- Kell 2, 4 és 6 pólusú
- Igen, kell anyu-apu - Kell alkalmazkodni a gyári köteg maradványához és pótalkatrészekhez (mint írtam motor újrakábelezésről van szó, például önindító relé behúzótekercse, gyújtáskapcsoló, blokkból kijövő kábelköteg, CDI csatlakozás ami műgyantába öntött), plusz nem szeretném a meglévő összes csatlakozást lecserélni, emellett alkatrész cserekor ha nem kell, nem szeretnék mind új alkatrészt krimpelni. - Színe mindegy - Áramerősség: max kb 5A (fényszóró), 0,75 mm2-es vezetékekhez - Igen, 12V-os rendszerben lesz (kivéve gerjesztő tekercs csatlakozása ami lényegtelen)
Itt találsz megfelelőt.
Ez az árvill úgy látszik mindent tud, bárcsak felvennék a telefont...
Ez egy apró kisker bolt, talán csak ketten vannak, eggyikük kiszolgálja a mindig ottlevő embereket. Nincs idejük-energiájuk telefonálgatni apró cseprő kérdésekre válaszolgatni, hagy van-e egy bizonyos 20Ft-os dióda vagy nincs, de azt 5percig kellene keresgélni az ezernyi fiókban. A weblapon ott a elektronikus nyilvántartásuk (van-nincs). Főleg így szabadságolási időszakban. Oda kell menni és megvenni ami kell. 3-4 ajtóval arrébb pedig van egy másik elektronikai bolt is mellettük.
A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2017
...meg öt percre a harmadik (mikronika)
![]()
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy valaki nem e találkozott olyan időzítős relé modullal amely 12V-ról üzemeltethető, lehetőleg van benne elem ami a beállításokat tárolja, és a legfontosabb hogy a napok közötti váltást is tudja kezelni. Ezt úgy értem hogy a relének pl 2017.12.25én 17:00kor meg kellene húznia, és 2017.12.26-án reggel 7:00-kor elengedné. A legegyszerűbb megoldás tudom az alkonykapcsoló lehetne ,de az most nem kivitelezhető, az emberi tényező miatt. Ilyet már vettem tökéletesen működik csak nem úgy ahogy nekem kellene, nem tudja egyben kezelni a 23:59 után érkező napot , év.hó.nap beállításos... |
Bejelentkezés
Hirdetés |