Fórum témák
» Több friss téma |
Ha most otthon lennék, még bicajjal is elmennék érte.
Szia!
Már gazdára talált a készülék!Örülök neki,legalább nem kell elbontani.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy mi a neve a 2 feltöltött képen látható csatinak? Hol tudnék ilyet beszerezni? Méretre akkora, mint a PC soros, 9 tűs dugója. Köszi Péter
Szia. Azt lehet tudni, hogy mihez való?
Igen. Egy Autó hifi CD váltó portjára csatlakoztatható kicsi USB/memóriakártya olvasó MP3 lejátszó.
Itt nézz szét: Bővebben: Link
Hátha megtalálod amit keresel.
Akkor ez nagy valószinűséggel gyártóspecifikus...
Talán Mini D Ribbon a neve. Van a képen látható csavaros rögzítésű és oldalt beakadó gyorscsatlakozós változata is.
Aha! 10 ér alul, 10 felül.. Ez stimmel. Szerintem ez lesz az. Nagyon köszönöm a segítséget...!
Sziasztok, meg tudnátok mondani ez milyen alkatész ?
Szikraköz lesz. Adott feszültség felett áthúz.
Igen. G, mint GAP - ezt mondják a szikraközre...
Ha jó, akkor nem mérsz rajta semmit!
Sziasztok!
Egy U664-es freki osztó IC adatlapján láttam egy 820 pF-os hidegítő kondin ezt a megjegyzést: trapezium. Mi a csoda ez? Még nem találkoztam a kifejezéssel.
Én is találtam egy 1.3 Ghz Prescaler kapcsolást, de ebben semmi különlegeset nem említenek.
Szerintem arra próbálnak utalni, hogy az adott kondenzátor nem kerek, csőkondenzátor, hanem négyszögalakú.
Ilyen típusú motorról szeretnék információt kérni tőletek.
Az ilyen típusú motorok ugye szinkron motorok? De hogy lehet, hogy a fordulatszámuk csak kb. 5 -15 r/min? Áttételét tartalmaznak?
Úgy van meg is válaszoltad kérdésed.
Mint látod a tengely nem a középpontban van, egyértelmü, hogy áttételes.
Vagy egy disco gömbön, abban egy ilyen motor van. Ha hozzáérek és megállítom , majd elengedés után irányt vált, ellentétes lesz forgása, mint amilyen volt. Hogy valósítják meg ezt az irányváltást?
Sziasztok!
Tudja valaki ez milyen csatlakozó lehet?
Nem ismerem a feklépítését, de szerintem az indulási irány a forgórész pillanatnyi helyzetétől függ. Magyarul véletlenszerű irányba kezd forogni, mint pl némelyík mikrosütő tányérja...
Szia!
Én "picimaci", azaz PCMCIA foglalatnak nézem. Főleg régebbi notebookokba építették, kiegészítő kártyákat lehetett beledugni.
Vagy az akvárium szivattyú (állandó mágnes forgórész, beöntött tekercs állórész).
Szerbusztok.
Megtudná mondani valaki hogy ez milyen alkatrész? Az biztos hogy Osram.
Nagyon hasonlít egy izzólámpára. Mi van még ráírva?
A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2017
Szervusz!
Akár Baréter cső is lehet (vas-hidrogén stabilizátor). Semmi más jelölés nincs? |
Bejelentkezés
Hirdetés |