Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobil használata webkameraként

Témaindító: parag, idő: Márc 8, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) parag hozzászólása Márc 8, 2008 /

Sziasztok,
tudna valaki segíteni nekem, hogy hogy lehet egy mobiltelefont webkameraként használni külső átalakítás nélkül?Találtam már több progit is, csak vagy kellett bluetooth vagy nem volt kompatibilis a mobilommal (Sony E. W200i) mit tegyek?Nagyon jó lenne ha lenne vmi illesztőprogi, ami USB kapcsolatkor a mobilomat webkameraként érzékeli, és úgy is használja!Előre is köszönöm a segítséget
(#) _ampervadasz_ válasza parag hozzászólására (») Márc 8, 2008 /

Az a baj hogy a telefont ha mégis tudnád webkameraként használni akkor is nagyon kicsi az FPS és a felbontás is nagyon gyenge. szerintem vegyél egy webkamot 1-2e forint. Anak a felbontása is sokkal jobb és az FPS sem olyan rossz. Ezeknek a Sony-knak nagyon el k_rt@k a kamera részüket.
(#) tamas88 hozzászólása Márc 8, 2008 /

Sziasztok.
OFF: Pár év múlva a mobiltelefont nem úgy fogják reklámozni,"telefon beépitett kamerával",hanem kamera beépitett telefonnal.
ON: Szerintem is fölösleges telefonnal szenvedni,egyszerűbb,olcsóbb,webcamot venni,az tuti megoldás
(#) Macsek71 válasza parag hozzászólására (») Márc 8, 2008 /

Kb 1,5 éve volt az ALCAPORTAL nevű weboldalon,1 mobilteló bekapcsolt kamerával folyamatosan közvetítette, merre jár...
Érdekes volt, percekig nézni a zsebet belűlről, majd az asztallapot közelről
Qkkants el hátha tudnak valami segitséet adni...
(#) AMD válasza Macsek71 hozzászólására (») Márc 8, 2008 /

Melyik az a program?
(#) tgpetrjan válasza parag hozzászólására (») Márc 8, 2008 /

figy ha symbianos a telód csak ak megoldható am meg ha kell webkam írj egy levelet
(#) motyo válasza parag hozzászólására (») Márc 23, 2008 /

Ha symbiános teló akkor a www.nokiaprogramok.hu oldalon találsz hozzá programot. S60v2 és s60v3 telókhoz. Mobiola nevű programot keress, krekkelt verziót, kölönben csak 5 percig fog műköni! Nálam működik N73-on rendesen USB-vel használom. És a minőséggel sincs gond! VGA (640X480)kamerát és a főkamerát is tudja kezelni ami 3.2 megás. Skypal is kompatibilis!
(#) kiszebra válasza tamas88 hozzászólására (») Márc 24, 2008 /

"kamera beépitett telefonnal"
Láttam egy ilyen plakátot
SE K850i, talán még értelme is van mert 5 mp, auto focus,
xenon vaku...
(#) Ginuwine hozzászólása Ápr 26, 2008 /

tudna nekem belinkelni valaki egy ilyen webkameras progit egy SE K610i re???elore is koszi
(#) kiszebra hozzászólása Ápr 26, 2008 /

Szerintem látogass el ide: Bővebben: Link
(#) Ginuwine válasza kiszebra hozzászólására (») Ápr 27, 2008 /

koszi majd keresgelek benne
(#) Ricsi89 válasza Ginuwine hozzászólására (») Ápr 27, 2008 /

Helló
Pontosabban ezt a programot láttam csak ami jó SE telóra. Működését nem ismerem, mivel nem próbáltam ki.
(#) Ginuwine válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 27, 2008 /

hat ez pont nemjou nekem mert nincs benne k610i de azert koszi
(#) kiszebra válasza Ginuwine hozzászólására (») Ápr 27, 2008 / 4

Ahogy látom ez régebbi telokhoz valo.
(#) mtomihun hozzászólása Jún 3, 2009 /

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, ami nem egészen passzol teljesen ide, de nem akarok új témát nyitni!
Hogyan lehetne mobil telót sim kártya nélkül bekapcsolni? Lehetséges egyáltalán?

Köszi
(#) vtsoftware válasza mtomihun hozzászólására (») Jún 3, 2009 /

Gondolom arra gondolsz, hogy a telefon összes funkcióját - kivéve SMS, hívás, stb... - lehessen használni SIM kértya nélkül.

Hát ez nem hinném hogy menni fog.
(#) bbb válasza mtomihun hozzászólására (») Jún 3, 2009 /

Amíg nem írsz konkrét tapust, addig a válasz:
Nem fog menni.

Ha írsz valami konkrétumot, akkor meg lehet mondani, hogy lehetséges-e. Pl. Siemens E-gold, S-gold telefonok esetében némelyik szervízprogram képes szimulálni, mintha lenne benne SIM, így lehet a telefont tesztelni a telefonáláson és ehhez kapcsolódó funkciókon kívül mindennel.

Viszont ha beírod a kedvenc keresődbe (gugli, yahoo, lycos, ...) a következő kifejezéseket: "mobiltelefonod, amihez keresel" +"emulate sim"
Valószínűleg elég sok találatot fogsz kapni hasznos linkekkel.
(#) Gafly válasza tamas88 hozzászólására (») Jún 3, 2009 /

Be lehet kapcsolni, de csak seglyhivast tudsz rola inditani.
(#) mtomihun válasza bbb hozzászólására (») Jún 3, 2009 /

Helló!

Köszi a válaszokat!
Hát van egy SE K700i, meg egy SE K510i telóm, amiket szeretnék kártya nélkül erre-arra használni!

Hali
(#) tomi936 hozzászólása Aug 26, 2009 /

Bocs ez megint más.

Találtam itthon egy használt leamortizált mobil és azt szeretném ilyen biztonsági kameraszerűségnek átalakítani. Csak azt akarom nézni, hogy ki áll az ajtóm előtt. Kb 5m-re kellene elhozni a jelet, csak nem tudom hogy megpróbáljam a kamera részt kioperálni és meghosszabbítani vagy inkább a kijelzőt operáljam ki. Ebben kérem a segítséget.

Köszi!

Jah és a típus Nokia 3220
(#) gabor64 válasza tomi936 hozzászólására (») Szept 27, 2009 /

Jújj, ez engem is nagyon érdekel
(#) kereszke hozzászólása Aug 12, 2010 /

Sziasztok.Nokiában dolgozom.A napokban éppen kameráztam a telókat,és akkor jött az ötlet:Nem-e lehet valahogy pc-re kötni???
(#) tudososzi hozzászólása Aug 8, 2012 /

Egy mobiltelefon kameráját hogyan tudnám rákötni egy lcd kijelzőre, mondjuk a telefon kijelzőjére?

Na szóval érthetőben foggalmazva van egy régi nokia telefonom és azt akarom megcsinálni hogy csak a kamera része működjön szóval a telefon kijelzőjére rácsatlakoztatni a kamerát ezt hogyan lehetne megcsinálni?
(#) koboraram1221 válasza tudososzi hozzászólására (») Aug 8, 2012 /

Szervusz, valami típus sokat segítene, de ne várj csodákat, üdv

Nokia 6020

(#) ezosgk hozzászólása Dec 18, 2012 /

Szervusztok!
Engem is érdekel már egy ideje a téma.Van egy E71-es nokiám amin valóban működik a mobiola nevű program, de régi telefonra még nem találtam progit! Eddig mert most találtam egy oldalt ahol van sima JAR formátumú program sőt nem is egy.Találtam samsung S5230-ra és most egy nokia 5300 régi mobilomon akarom kipróbálni. Nem vagyok műszerész de a jelenlegi technikai tudásommal remélem boldogulni tudok.
(#) Prome hozzászólása Dec 30, 2013 /

Android telefont lehet valahogy Bluetooth kameraként használni?
(#) tcupper válasza Prome hozzászólására (») Dec 30, 2013 /

Nemhallottam meg róla, de Wi-fin keresztul lehetséges.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem