Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok,
tudna valaki segíteni nekem, hogy hogy lehet egy mobiltelefont webkameraként használni külső átalakítás nélkül?Találtam már több progit is, csak vagy kellett bluetooth vagy nem volt kompatibilis a mobilommal (Sony E. W200i) mit tegyek?Nagyon jó lenne ha lenne vmi illesztőprogi, ami USB kapcsolatkor a mobilomat webkameraként érzékeli, és úgy is használja!Előre is köszönöm a segítséget
Az a baj hogy a telefont ha mégis tudnád webkameraként használni akkor is nagyon kicsi az FPS és a felbontás is nagyon gyenge. szerintem vegyél egy webkamot 1-2e forint. Anak a felbontása is sokkal jobb és az FPS sem olyan rossz. Ezeknek a Sony-knak nagyon el k_rt@k a kamera részüket.
Sziasztok.
OFF: Pár év múlva a mobiltelefont nem úgy fogják reklámozni,"telefon beépitett kamerával",hanem kamera beépitett telefonnal. ON: Szerintem is fölösleges telefonnal szenvedni,egyszerűbb,olcsóbb,webcamot venni,az tuti megoldás
Kb 1,5 éve volt az ALCAPORTAL nevű weboldalon,1 mobilteló bekapcsolt kamerával folyamatosan közvetítette, merre jár...
Érdekes volt, percekig nézni a zsebet belűlről, majd az asztallapot közelről Qkkants el hátha tudnak valami segitséet adni...
figy ha symbianos a telód csak ak megoldható am meg ha kell webkam írj egy levelet
Ha symbiános teló akkor a www.nokiaprogramok.hu oldalon találsz hozzá programot. S60v2 és s60v3 telókhoz. Mobiola nevű programot keress, krekkelt verziót, kölönben csak 5 percig fog műköni! Nálam működik N73-on rendesen USB-vel használom. És a minőséggel sincs gond! VGA (640X480)kamerát és a főkamerát is tudja kezelni ami 3.2 megás. Skypal is kompatibilis!
"kamera beépitett telefonnal"
Láttam egy ilyen plakátot SE K850i, talán még értelme is van mert 5 mp, auto focus, xenon vaku...
tudna nekem belinkelni valaki egy ilyen webkameras progit egy SE K610i re???elore is koszi
Szerintem látogass el ide: Bővebben: Link
Helló
Pontosabban ezt a programot láttam csak ami jó SE telóra. Működését nem ismerem, mivel nem próbáltam ki.
hat ez pont nemjou nekem mert nincs benne k610i de azert koszi
Ahogy látom ez régebbi telokhoz valo.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ami nem egészen passzol teljesen ide, de nem akarok új témát nyitni! Hogyan lehetne mobil telót sim kártya nélkül bekapcsolni? Lehetséges egyáltalán? Köszi
Gondolom arra gondolsz, hogy a telefon összes funkcióját - kivéve SMS, hívás, stb... - lehessen használni SIM kértya nélkül.
Hát ez nem hinném hogy menni fog.
Amíg nem írsz konkrét tapust, addig a válasz:
Nem fog menni. Ha írsz valami konkrétumot, akkor meg lehet mondani, hogy lehetséges-e. Pl. Siemens E-gold, S-gold telefonok esetében némelyik szervízprogram képes szimulálni, mintha lenne benne SIM, így lehet a telefont tesztelni a telefonáláson és ehhez kapcsolódó funkciókon kívül mindennel. Viszont ha beírod a kedvenc keresődbe (gugli, yahoo, lycos, ...) a következő kifejezéseket: "mobiltelefonod, amihez keresel" +"emulate sim" Valószínűleg elég sok találatot fogsz kapni hasznos linkekkel.
Be lehet kapcsolni, de csak seglyhivast tudsz rola inditani.
Helló!
Köszi a válaszokat! Hát van egy SE K700i, meg egy SE K510i telóm, amiket szeretnék kártya nélkül erre-arra használni! Hali
Bocs ez megint más.
Találtam itthon egy használt leamortizált mobil és azt szeretném ilyen biztonsági kameraszerűségnek átalakítani. Csak azt akarom nézni, hogy ki áll az ajtóm előtt. Kb 5m-re kellene elhozni a jelet, csak nem tudom hogy megpróbáljam a kamera részt kioperálni és meghosszabbítani vagy inkább a kijelzőt operáljam ki. Ebben kérem a segítséget. Köszi! Jah és a típus Nokia 3220
Sziasztok.Nokiában dolgozom.A napokban éppen kameráztam a telókat,és akkor jött az ötlet:Nem-e lehet valahogy pc-re kötni???
Egy mobiltelefon kameráját hogyan tudnám rákötni egy lcd kijelzőre, mondjuk a telefon kijelzőjére?
Na szóval érthetőben foggalmazva van egy régi nokia telefonom és azt akarom megcsinálni hogy csak a kamera része működjön szóval a telefon kijelzőjére rácsatlakoztatni a kamerát ezt hogyan lehetne megcsinálni?
Szervusz, valami típus sokat segítene, de ne várj csodákat, üdv
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Nokia_6020.asp itt van róla leirás
Szervusztok!
Engem is érdekel már egy ideje a téma.Van egy E71-es nokiám amin valóban működik a mobiola nevű program, de régi telefonra még nem találtam progit! Eddig mert most találtam egy oldalt ahol van sima JAR formátumú program sőt nem is egy.Találtam samsung S5230-ra és most egy nokia 5300 régi mobilomon akarom kipróbálni. Nem vagyok műszerész de a jelenlegi technikai tudásommal remélem boldogulni tudok.
Android telefont lehet valahogy Bluetooth kameraként használni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |