Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
A kamerának milyen a kimenete? BNC vagy valami speciális? Tudsz róla képet adni?
Szia
BNC de vyky úgynéz ki megelőzött.
Kedves Mindenki jelen állapot szerint a robogó maradt meg minden más megy.
Tényleg nem kell senkinek? Bővebben: Link
Szia
Nincs meg esetleg egy terminál gép még?
Mennyire van romokban a robogó?
Hát nagyon szét van szedve de te vagy a 6. a sorban aki elvinné és elvileg már úton vannak érte.
Kedves Mindenki
Attika elvitte a robogót. Én nem sorsoltam hanem érkezési sorrendben tartottam az eladást.
Sziasztok!
Ingyen elvihető egy 21"-os IBM CRT monitor. Kiváló képpel működőképesen. Csak személyes átvétellel! Üdv: Gábor
Engem érdekelne. Április 13.-án, 14.-én leszek BP-n, 13.-án a belvárosban (Ó.E. Kandó Villamosmérnöki Kar épületének környékén), másnap pedig kint Újpesten a BHE Bonn Hungary Electronics épületének környékén. Nem ismerem a fővárost, így nagyon nem tudok messzire elbolyogni. Illetve pont hogy elbolyogni tudok csak.
Ha esetleg neked megfelel akkor találkozhatunk. A hozzászólás módosítva: Márc 31, 2018
Hétköznap napközben dolgozom, nem nagyon marad időm elvinni sem postára, sem máshova. Délután és este a XX. kerületben tudod átvenni, esetleg kora délután a XI. kerületben tudom még odaadni, ha eljössz érte. Ha valamelyik megoldás megfelel neked, akkor küldök tel. számot és megbeszéljük a továbbiakat.
Köszönöm. Sajnos én nem tudok személyesen elmenni érte, de Granpa átveszi helyettem, aztán rajta keresztül majd eljut hozzám.
Át tudod venni Te is, nem kell sokat bolyongani. Az OE előtt 17, 19 -es villamos és vissza, -Móricz Zsigmond körtér (XI kerület) ha egyeztettek.
Legalább látsz egy picit a városból. (19 -es Duna, Parlament, Várkert)
Már lelőve, én megyek érte, s viszem ki a "világ végére": Ipari park 10. 1044. az egyéb holmijával együtt. Ja, és engem ingyen visz a BKV.
A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2018
A sűrű időbeosztásom miatt nem tudok elsősorban kimenni. Reggel amikor felérek az OEKV-re akkor rögtön kezdünk, délután pedig nem tudom mikor végzek. Össze kell raknom egy áramkört, el kell rajta végeznem méréseket, majd az egészről mérési jegyzőkönyvet készíteni. Tavaly 4, fél 5 körül végeztem, idén nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy mi lesz a feladat.
A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2018
OK igazad van, jobb is így. Az tényleg a világ vége, meg 10 centi.
A csere felajánlást a "Csere-bere" témába áthelyeztem.
Sziasztok!
19" lcd panel ingyen vihető! Bp. 12 ker. fekete foltos nagyon.... ccfl működik benne, mind a négy! Pár napig tárolom még! A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2018
Sziasztok.
Lc 970 (bk,y,c,m) vihető, max. nyugati-ig vinném.Mivel nyitot a postát csak saját felelősségre és költségre. A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2018
Sziasztok! Elvihető, ha valaki lát benne fantáziát. Tonerek piros és zöld, nagyon keveset használt. Hangszóró, a gépre dugva szól.
Szia!
Ugyan nem írtad hogy postázol-e így a hangszóró esetleg postával érdekelne,válaszod előre is köszönöm. Üdv. Zsolt |
Bejelentkezés
Hirdetés |