Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok. Casio PT-1 mini szintetizátor kapcsolási rajzát keresném átalakításhoz.
Sziasztok,
Keresem a Sherwood DD-1030 kétkazettás deck szervízkönyvét, illetve a Hyundai M201 CD/MP3 FM rádiós "discman" szervízkönyvét. Utóbbi eredetije a japán Sansui CD-W380V-FM modell, természetesen ez is jó lenne. A deck és a "discman" is vadonatúj, dobozos, egyenként kb. 5 órás üzemidővel, tehát nem javítanom kell, csak szeretem, ha minden cuccomhoz van szervízdoksi. Ha valakinek megvolna, és a rendelkezésemre tudná bocsájtani, azt nagyon szépen megköszönném. A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2018
Alien 3711-hez kapcsolási rajzot keresek. Van neki egyáltalán? Nem nekem hanem havernak kell.
Szia! Jó lenne megtudni a sassziszámot. Bővebben: Link.
Sziasztok!
Haza kísérő fényt szeretnék a kocsimba, és ehhez kellene egy kapcsolás. Van egy csomó a netten de olyat nem találtam ami jó lenne nekem. Szükségem lenne bele fény szenzorra, hogy csak éjszaka működjön, kb. 40ms-ig behúzva tartson egy relé és a gyújtás ráadáskor kikapcsolja a kapcsolást és kioldja a relét ha még nem telt le a 40ms, és a jelet ami működésbe hozza a kapcsolást a központi zárról szeretném leválasztani. Jobban nem tudtam megfogalmazni, remélem érthető lett.
Hello! "40ms-ig".. Az négy század másodperc!..
Hello! Akkor fékezzünk kicsit..
Sziasztok.
Keresem a Dinacord X1202 kapcsolási rajzát.... Sajnos a google nem a barátom... fizetős is jó lenne..
Nagyon szépen köszönöm!
Le tudnád írni a kapcsolás működési elvét? Ahogy nézem INP en kapja a jelet a központi zártól, az IGN megy a gyújtásra ha jól gondolom. És mi határozza meg azt az időt, amíg a relé be van húzva?
Hello! Jól gondolod..
- Az időt az U1a és U1b-ből kialakított monostabil multi fogja meghatározni. Avagy, a C2*R3 időállandó. - Ha az U1a 2-es bemenetlére egy lefutó impulzus érkezik, akkor a monostabil átbillen, U1b kimenete alacsony szintre vált, a tranyó meghúzza relét. Ugyan ekkor aaz U1a 1-es lába is alacsony szintre kerül, így a továbbiakban az fogja pótolni a 2-es láb lefutó jelét, még ha az ez után meg is szűnik. (Nyilván, hiszen kp-zár felől csak egy impulzus érkezik. De ha több impulzus jönne a késleltetés alatt, az sem tudna változtatni a helyzeten.) - Ha a zár felől egy 12V-so impulzus érkezik, és sörér van, akkor az be tud jutni a Az U1D bemenetére, hiszen ekkor a Fotodióda "nem vezet". Ha világos van, akkor nem tud a jel eljutni az U1d bemetére mert a Fotódióda "leszívja a jelet. A fényérzékenységet a dióda és az R2 értékének megválasztásával lehet az igényekhez igazítani. Mellesleg ide jó egy fototranyó, vagy egy LDR ellenállás is, csak R2-őt ez szerint kell megválasztani. - Amíg nincs gyújtásjel, addig az U1c bemenete alacsony szinten, míg a kimenete magas szinten van. Így az nem akadályozza a monostabil működését. De ha megjön a gyújtás jel, akkor U1b 5-ös bemenete alacsony szintre vált és megszűnik az időzítés. Mivel az U1b kimenete ekkor magas szintű lesz,a relé elenged, U1a kimenete szintén alacsony szintre vált és az kisüti a C2 kondit. - Jelenleg kb. 40sec lesz a késleltetés ideje, amíg a relé húz.
Hát ez nagyon jó, köszönöm a gyors segítséget!
Sziasztok. Bocsi a témáért de nagyon fontos lenne. Siemens fm623 R4 kapcsolási rajzót keresek ellőre is köszönöm.
Az UM3481A, 16 dallamos IC felhasználásához keresek rajzot, instrukciókat. Adatlapja megvan, de attól nem lettem okosabb.
Nekem ezt hozta a google: Bővebben: Link
Akkor megvan. Ebben cifrázzák a burkológörbe részt a hangszínek miatt, de ua.
Köszönöm mindkettőtöknek. Én ezek szerint más adatlapot találtam.
Szia!
Mi ezzel az IC-vel dallamcsengőt gyártottunk anno 20-25 éve. Mi a kérdésed? Az egy tranzisztoros kapcsolást használtuk, két AA-s elemmel 3-4 évig bírja. A "One shot" azt jelenti, hogy a gomb pillanatnyi megnyomása után folyamatosan lejátssza a dallamot, a "Level hold" esetén csak addig zenél, amíg a gomb le van nyomva. Ezenkívül beállítható az is, hogy indításkor mindig a következő dallamot játssza, vagy egy kiválasztott azonosat. Sztatikus kisülésre fokozottan érzékenyek, ebben az esetben folyton-játszóvá válnak. Az UM348x(x) típusjelzés a maszkprogramozott dallamokra utal, 2-16 dallamot tartalmazhat, természetesen az össz lejátszási idő egyforma (max 512 hangjegy). Egyenlőre ennyi, kérdezz bátran egy 8 oldalas, papír alapú doksim van. A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2018
Sziasztok,
Rehm megapuls 400 nevű co hegesztő kapcsolási rajzára lenne szükségem.. lenne valakinek ötlete hogy merre és hogyan keressem?
Kilenc ilyen gépet használunk de esélyünk sem volt teljes rajzot kapni, csak a részletes kezelési utasítás van meg. Nem sok minden van meg benne, de talán a semminél több.
29Mbyte úgyhogy feltenni nem tudtam, de így talán letölthető. A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2018
EMG 1581/S tv oszcilloszinkroszkóp rajzot keresek lehetőleg jobb minőségbe mint ez. Semmit nem látok belőle még telefonon se.
Itt van, én el tudom olvasni. Ha az eredeti méretet töltöd le, akkor már jól olvasható.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2018
Szia! Kétféle ks csővel szerelték, íme a rajzok.....
Átküldöd emilbe ha szépen megkérlek? Csak borzalmas minőségbe tudom letölteni.
Jobb katt: kép (vagy link) megnyitása új ablakban.
Az új ablakban megjelenő kép eredeti méretű, jobb katt : kép mentése másként.
Ezt én valamikor szépen megcsináltam. Töltsd le ezt.
Szia Sebi!
Lementettem magamnak is, köszönöm. Nekem a 3KP1 csővel szerelt ,első verziós van. Ezen még nem az Amphenol csatlakozó van. A csatlakozó felépítése hasonlít a régebbi autórádiók antenna csatlakozójához, de annál nagyobb az átmérője. Nem tudod véletlenül mi a neve annak a csatlakozónak? |
Bejelentkezés
Hirdetés |