Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi, én is ezeket a cellákat néztem ki.
Mit értesz azon, hogy ne a két szélső pontján hanem közte is? Cellánként párhozamosan kötni 6-ot és ezeket a blokkokat kötni sorba? És az így kialakított blokkokra kötni rá a BMS-t? Így gondoltad? Öreg
Igen. először párhuzamosan kötöd, majd azokat pedig sorosan.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy lofty elektromos kecském, rendesen működött sokáig, de most csak akkor kapcsol a motor ha folyamatosan tekerem a pedált. Pedál jeladót már kicseréltem. Van valakinek ötlete? Vezérlő lehet?
Szia! Ellenőrizd a "gáz" vezetékeit, elég gyakran azok egyike szakadt.
Mennyire egyforma a kapacitasuk?
Kidobasra iteltbol probakeppen lehet, de penzert vasarolva esetleges behalas eseten plusz munka, ido, nyuglodes. 100db valos 2Ah jol hangzik 200Ft per db alatt.
Mint írtam - válogatni kell, de megéri.
Köszi, valóban az egyik vezetékben szakadás van.
Üdvözlök Mindenkit!
36 V-os elektromos kerékpárba kellene FET-cserét végeznem. K80E06K3 jelzésű helyett milyet ajánlotok? Délvidéki vagyok, itt elég gyenge a kínálat 56 és 100V között semmilyen nincs. Szabadkán az Elementa üzletben ezt találtam: IRFZ48N N-Ch 55V 64A 130W 0,014R TO220 Szerintetek megteszi? Amelyik meg 100V-os ott az Amper vagy a Watt a kicsi.
Szerintem beteheted, de jobban fog melegedni, mert az Rds on értéke kb háromszor akkora mint az eredetinek...
Melyik fetnek a legkisebb az Rds on ja?
Irfp064N 8mohm. Van ennel kisebb?
IRLB3034, logikai FET, 40V, 1.7mOhm, 343A (silicon limited), 195A (package limited).
A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2018
Én már az IRFB4110 120A -ját is sokallom (épp ezért terveztem be inkább párhuzamosan többet),
erre kiderül, hogy van még ennél töbet bíró típus is. Azért szívesen megnéznék egy ilyen tesztet, hogy megy azon a 0.6mm² lábon át 120A folyamatosan...
Sehogy. Felere harmadara erdemes meretezni az aramerosseget es tobb fetet parhuzamosan kotni HA egyforman nyitnak. Bar kisebb frekiken kevesbe nyugos.
Levágod a FET lábát a lehető legrövidebbre, és úgy ülteted be. A másik ok, amiért ilyen alacsony RDS_on FET-et használok, hogy kevesebb hő keletkezik rajta. Mindegy, hány Ampert tud kapcsolni, ha én 30A-t kapcsolok vele, 50mV esik rajta, és 1.53W hő. Ugyanez 8mOhm-nál 240mV és 7.2W. Szóval nem mindegy. Plusz én nagyon szeretem ezt a FET-et, Ebayről olcsón beszerezhető, és 3.5V-os gate feszültségre már majdnem teljesen kinyit.
Ha sehogy, akkor miért írják rá a hivatalos adatlapra, hogy "folyamatos drain áram"? Kamuznak?
Még csak időadat sincs, hogy valójában nem folyamatos, hanem időben korlátozott paraméter volna...
Most amúgy nem az RDS on érdekelt, azzal tisztában vagyok, hidd el. Hanem az áramsűrűség...
De számomra ez rejtély marad szerintem... A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2018
Kerdezd meg az adatlap keszitojet. 100A es aramok nem nagyon futnak hajszalvezetekeken es huzalokon
Ponthegesztőmben én IRF1324-et használok hűtés nélkül. A 25mm2-es vezeték egy idő után már kezd melegedni, míg a fetek egyáltalán nem.
Szerintem bírják ezek folyamatosan ami rájuk van írva.
Sziasztok
Szeretnem a segitsegeteket kérni Van egy 2010 es HR -10 elektromos robogom 60v1200w vezerloje beázott. Rendeltem Kínából megjött a szerviz berakta. Csak hátrafelé megy.előre akadozva. Minden atkotest megpróbálták. Tud valaki segiteni a megoldásban?
Ha csak lassan mész előre, akkor is akadozik? Két fázisvezetéket (bármelyíket) felcserélni próbáltak?
A HALL érzékelők jók? Jó sorrenben vannak bekötve?
Milyen szerviz, ahol nem találják a hibát?
Megtalaltak a hibat, elore iranyban darabosan forog.
Kerek jeladoja, a jel atvitele, erintkezes, vagy a vezerlo agya is lehet a hibajelenseg oka. Kullos kereknel akar kerekforditas vagy kerekagy forditva befuzese is lehet megoldas ha nincs mas lehetoseg. Funyirogepet is hoztak edesapamnak visszafele forgo motorral. Osszerakas9i hiba.
Cegledbercelen. Pesten kene vki aki megjavitja. Vagy a kornyeken
Ha nem ertek hozza hogy vizsgaltak meg es honnan tudjak hogy nem kepesek megjavitani?
Tavolrol szemreveteleztek?
dehogy is.-2 honapja van naluk a motor .jo verezlot rendeltem marmint ebbe valot.de csak hatrafele megy.es itt megallt a tudomany
Akkor az nem is szerviz, ha ilyen alap dolgokat nem tud.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |