Fórum témák
» Több friss téma |
szerbusztok .
segitséget szeretnék kérni. összekéne hoznom valami modon a laptopom usb jét egy inverteres klima vezérlöjének a soros 4 lábával.valaki tudna segiteni?fogalmam sincs hogyan fogjak hozzá.
SZIA.köxi a segitséget,csak az a baj hogy fogalmam sincs,hogy mijen rendszerel müködik a vezérlő.anyit tudok ,hogy egy gyári program van hozzá ami dos ablakba fut és az üzemi paramétereket mutatja:compresor fordulat,szelep nyitás ,szondák értékeit,comonikáciot stbde azt megtudom mutatni hova kéne a gyári kábelt dugni. mert az a baj hogy a gyári káblböl csak 1 van és kéne vagy hét,és nemlehet semit kiolvasni belöle mert kivan minden láthatoellemböl rabirozva a szám
ha tudx esetleg valami okosatrá kérlek segits ja azt elfelejtetem mondani,hogy a klimánál a csatlakozás mintha 4 jumper tüske lenneegymásmellet azaz4dbtüske vagy egy pc proci ventilátorának csatlakozoja csak 4 lábbal nem kettövel.segitséged köxi elöre is.ha esetleg kell van doksim rola.
Szia!
Hát arra a doksira és fényképre szükség lenne... Üdv Idézet: „...egy inverteres klima vezérlöjének a soros 4 lábával” Ez kb. olyan pontos meghatározás, mint hogy, "kellene egy dugattyúgyűrű, egy motorba" vagy hogy a témába vágjon: "kellene egy PLC-hez kábel" Ha több-ezer, féle-fajta van. (soros-portos is!) Kezd égnek állni néha a hajam, az itt leirtaktól. :bummafejbe: Szerinted, miből kellene kitalálni bárkinek is, hogy ki a gyártója, mi a tipusa, stb. annak a bánatos klimának? Ezen információk hiányában, hogyan gondolod hogy, a segitséget? Igen hasznos dolog, mielőtt kérdez valaki, a "gondolkodás".
NEMTUDOM HOGY EBBÖL KI TUDOD VARIÁLNI?A BELTÉRI VEZÉRLÖN LÉVÖ JUMPER MELLETTI FEHÉR CSATLAKOZO. A KAZETÁS BELTÉRI UTOLSO ELÖTTI OLDALÁN MEGA TOOL FELIRATU. NA EZT KÉNE VALAHOGY USB-VEL OSZEHOZNI.
ÉN MÉG A LEGELEJÉN TARTOK AZ ELEKTRONIKÁNAK KLIMÁBOL KÉRDEZHETSZ BÁRMIT!!
Ajánlanám, hogy cserélj billentyűzetet, ha a mostani elromlott és ezért nagybetűsen képes csak írni...
Tehát, egy Francia gyártmányú, Airwell klima, MegaTool diagnosztikai szoptverhez, kommunikációs-kábel kellene...???
Nnnna. Fog ez menni. Valami "okosság" kell hogy legyen abban a drótban.... "409725 DCI Megatool Cable 901-094-30 $130.00" Talán nem véletlen az ára
Hmmm na ezt nemis tudtam hogy lehet venni. a cégnél 1 db van eredeti meg probált már másis csinálni de 40 mp mulva megszakad a comunikáció. szerinted öszelehetne rakni házilag?
Anyit tudtam variálni hogytaláltam egy hasonlot csak egy pici panel hiányzik ami a gyárin van.itt akép rola.köxi elöre is
sziasztok.na senki nemtud valami okosat?ugyérzem nemlessz eséjem
Sziasztok. Engem a szoftver érdekelne, másra is tudjátok használni, vagy csak az airwel gépekhez?
Szerbusz csak ehez a tipushoz jo.külön van a haiernek,yorknak,daikinnak csak a kábel egyforma vagy teljesen hasonló a gépre való csatlakózója más.de pl a daikinhoz nemis kell mert a távirányitoval 99%ba meglehet nézni mindent.mijen gépröl van szó amugy?
Üdv Mindenkinek!
A MEGATOOL software-t, ill minden infót az AIRWELL klímákról szívesen fogadnék. ttto@freemail.hu Köszi! Sikeres napokat mindenkinek! |
Bejelentkezés
Hirdetés |