Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Azt hiszem én kimaradok belőle.
Szülinapi vendégség lesz nálunk. Ráadásul engem köszöntenek.
Július 21.
Nekem panelba forrasztható cső foglalat kellene egyenlőre 9V-os rendszerhez.
Osztán miféle, mert van forgalomban néhány: miniatűr (7 csapos), novál (9 csapos), magnovál (ez is 9 csapos), oktál (8 csapos), és még lehet néhányféle.
![]()
Ami az ECH83-al kompatibilis az jó lesz. Nincsenek spéci csöveim.
Köszönöm, hogy írtál!
Természetesen ott leszek.
Itt.
Karesz 50-et felvéstem. Te akkormost részt szeretnél venni, vagy nem? Mert hogy még nem jelentkeztél... ![]()
Légyszi dobermant +1 barátját is írd fel, köszi. Előző oldal végén jelentkezett.
Készítettem egy címlapos cikket a találkozóról, jóváhagyásra vár. A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2018
Természetesen részt szeretnék menni, és 90%, hogy ott leszek. Már össze raktam egy doboz turkálni valót.
Van ott még,lesz még egy plusz doboz is.
![]()
Alkatrészre gondoltam. Én megírtam mi kell.
Sajnos a györöki internetem hol van, hol nincs (Igazi magyar szolgáltató!), így már csak Pesten olvastam a válaszodat. Ha elsőre megírtad volna pontosan, akkor lett volna esélyed, mert van egy tucat biztosan. Most sem tudjuk hány db. kellene.
A 8x jelű csövekhez "novál" (kilenc lábú )foglalat dukál.
Kedves Fórumtársak!
Megjelent a címlapon a meghívó. Köszönöm a moderátoroknak is.
Sajnos nem valószínű, hogy lejutok a találkozóig Györökre, de körülnézek a társaknál, hátha adnak kölcsön 2-3-t. (X, azaz 10, nekem sem lenne)
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2018
Egy csöves előfokhoz vagy ovedrivehoz elég egy foglalat. A többi csak tartalék más áramkörökhöz.
Esetleg, ha azok közül akik jönnek jár valaki alkatrészboltban, hozna nekem 3db 2N5457-es fetet (TO92)?
A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2018
Próbáld meg a Lomexet, ott eddig még mindig felvették a telefont.
Már elértem őket. De hívom a Lomexet lmf. okból.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |