Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Cserébe korán megindulunk, mert délután még jelenés van Szentesen (és az olyan 1.5 óra).
Idézet: „Majd megmutatom mim van.” Ha lehet kérni, akkor inkább ne ![]() Cincin-t kaphatsz akciósan is... A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2018
Ha még megtalálom őket, viszem.
![]()
Tisztelt Orbán Józsi. A Kálmán által küldött kis (libaződ) olajpapír kondik még indig nálam figyelnek. Úgy gondoltam, hogy ott hagynám szombaton mohingernek, odaadnám és ha már úgy is találkoztok akkor ez lesz a legjárhatóbb út hogy végre hozzád kerüljön. Sajnálom hogy nem találkozunk, de jó ünneplést kívánok nektek.
Halihó. Viszek egy-két remekművet többek között, hogy végre lásd az eredményét a nagy fáradozásnak. Lehet van sejtésed róla.
Ááá.. megvannak a kondik!
![]() ![]() Felpiszkáltad a kíváncsiságomat, úgyhogy remekelj! ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2018
Na jó reggelt kívánok!!!! Lám lám az "öreg császár" is felejthet. Már nem kell remekeljek, mert már megvolt hamarabb a ... titkos dolog(dolgok). Nem akartam mutiba készíteni őket de ti miattatok, csakis egyszer megmutatom. Gondolom sejted mi lehet. Rettenetesen nehezen szenvedtem meg vele a legvégén, nagyon kevésen múlt hogy feladom,de erőt vettem magamon és keserves kínok árán meglett. a többit majd ott személyesen elmesélem, mert van mit...
És a Hercegek is gyalog járnak oda, ahova a Király is?
![]()
Hordszéken megyünk (vitetjük magunkat) a gondolkodóba.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2018
Üdv a találkozón lesz olyan személy aki ért az MPLab programhoz?
Börzére viszek jónéhány trafót külömböző méretben, esetleg valami mást vigyek?
Te leszel a soför én viszek de akkor inni kell!!
![]()
Elvitelre lehet kérni?
![]() Ha annyira jó, mint a 2017 birkapörkölt, akkor aranyba foglallak ![]()
Nem szeretném, de nagyon nem, ha sanyinkat leitatnátok, mert hét baj lesz.
![]() ![]()
Sziasztok jelentkezni lehet még?
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2018
Hogyne, hiszen szombaton lesz! Nem kell messzire jönnöd.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2018
Melyik toronyról van szó?
Ha írsz listát miből válogathatunk. A foglalatot és a cint írtam. Kondiból spájzoltam. Az újságot Egerből kellene valahogy áthozni. Nagy igényeim most nincsenek.
A Vasutas Művházba vasutasnak kedvezmény ?
![]() Hihetetlen, ha nem látom a címlapon a hirdetést, elsiklok mint passzát szél a piramis mellett ![]() Nyújtom a kezem jelentkezésre ![]()
Forrasztóónt viszek, 884gr van egy kilós tekercsen. Viszek pár rádiócsövet is, amiből sok van.
Aki szeretne szerelni, hozzon pákát, meg pár szerszámot is. Viszek én is, de mindenkinek nem tudok vinni. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2018
Evangélikus Nagytemplom, aug.20.-án átatandó a felújított épület. Addig felszerelem az új toronyóra vezérléseket, ha megmaradok...
![]()
Ha már ott vagy fent, csak lőni kéne egy kis tűzijátékot...
20 év művelés után befejeztem ezt a tevékenységet amúgy - tüzijáték...
Itt félmagasságban voltam az állványon a minap. Békéscsaba:
Én 27 évig laktam a negyediken... Ám ettől a látványtól, fekve szédülök! (Amúgy, már én is csak "huszadikázok"!)
Ezeket is jelentkezésnek veszem:
Idézet: „Nyújtom a kezem jelentkezésre Sziasztok jelentkezni lehet még?” és akkor most 18 az igazak listája...
Ránk szerveztek:
Ha elgyüssz Makóra, akkor égy jó marhapörköltet is öhetsz... |
Bejelentkezés
Hirdetés |