Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Látad a képeket mik vannak? Abból lehet válogatni. Hogy most jobb e az kérdéses. Nem gondoltam semmilyen discora csak vicc volt.
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2018
Szervezzétek át oda. Nekik van pörköltjük, nektek meg sok hangfalatok.
4 ohmos használható betétem lenne esetleg.
Meg nézem valahol talán van hozzá a többi rész is ha nem gond 4 ohm. igazság szerint van egy pár sosem használt 8 ohmos de azokra még szükségem van.
Köszi ne fáradj a kereséssel. 8 Ohmos a rendszer.
De, ha volna 1 db 8 Ohmos Vifa, az is jó lenne. Nekem van 8 Ohmos Akai az a kicsi fém tokos. Mit gondolsz milyen minőségű? Nem HiFire kéne, hanem 5.1 közép hangszórónak. ilyen A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2018
Szia. Ezt a magasat ismerem. Javítottam is már ilyet meg találkoztam itt-ott vele hangfalakban. Én azt merem nyugodt szívvel mondani hogy a videotonétól nagyságrendekkel jobb az átvitele és mellesleg majdhogynem 120 fokos szögben egyenletesen sugároz. Ettől csak egy vifa dóm jobb. Volt egy olyanom is régen de mikor megmértem mérőmikrofonnal az átvitelét az nem tetszett, (vifa) 3kHz- majd 5-6dB-es lyuk volt benne és a hangján is hallott. De van aki hozzászoik es ehhez a sajátos hanghoz ragaszkodik. Nekem nem jött be.
ElektroPityu hozza, ha nem felejti el a távirányítós relés bemenet és hangfal átkapcsolóját, a teszthez, ha igénylitek persze.
Már hivatalos linkje is van
![]()
Hamarabb lehet menni mint 9? Gondolok bármién egyéb pakolás segítés stb....
Szerintem igen, beszéld meg mohingerrel. Mi eléggé esélyes, hogy Pestről nem fogunk nagyon hamar odaérni...
Nekem van 2 db HS 280 Orion egy jó sörért a Tied lehet.
De tényleg kell valakinek mert akkor elcipelem.
Hajnalban kell indulni, vagy éjjel. Az éjszaka nem azért van ,hogy aludjunk, ha nem, hogy sötét legyen.
Kell meg van beszélve. Milyen sőrt szeretsz?
Akkor túl van tárgyalva 2 db sör üvegben.
Kálmánra számítok trafó ügybe. Viszek pár lemezt véleményeztetni mire használjam.
Fél 9-kor nyit a ház, akkor már lehet jönni. Előre is köszönjük a segítséget.
A börzén több mint 350 bakelit lemezből is lehet majd válogatni nagyon kedvező áron.
Én 6:50-kor indulok. Várhatóan fél kilencre érek az állomásra.
Jani!
Látom keresel PCL/ECL86-os nyák tervet/nyákot. Van két, rádióból bontott, komplett, működő SE panelem. Elvigyem őket a talira? Olcsón megszámítom őket, ha kell. Egy hozzá való kimenőm is van, ha érdekel.
Odafelé, nem én vagyok a szűk keresztmetszet.
![]() Ámbár visszafelé talán igen ![]()
Szerintem a "gityó"-hoz egyik is elég...
El is fogadom. De nem tudok ott lenni a találkozón. De, ha jól tudom Bakonszegen laksz? Vasárnap este kb 5-6 óra után fel tudnám venni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |