Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Reggel van még! Köszi!
![]()
Kedves Fórumtársak!
Megjelentek a híradások a találkozóról a Békés Megyei Hírlapban és a Csaba TV-ben, íme. Csaba TV tudósítás Szerk.: egy-két pontatlanság sajnos előfordul a tudósításokban, ezekért elnézést kérek az újságírók nevében is. A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2018
Majd otthon megnézem mert éjszakázok.
Ügyesen összehoztátok a találkozót, gratulálok!
![]()
Gergő nagyon értelmesen tud nézni profilból
![]()
Azért a zsákait (mint önszervező elődöt) illett volna megemlíteni, nem csak "nagy" pestit. Az is elég közel volt a "viharsarokhoz".
![]()
Igaz. Valóban bár a "közel" szón vitatkoznék. Jó néhány kilóméter az a "közel".
![]()
Engem nem izgat hogy kimaradt. Nem biztos hogy hozzánk többen jönnek ezután.
Nagyon jó érzés részemről, hogy végre nem csak kaptam, hanem adhattam is valamit ennek a remek közösségnek, aminek pár éve tagja vagyok. Nagy örömmel tölt el, hogy megszervezhettem/tük ezt a találkozót és sokan jó szájízzel, új barátokkal, élményekkel távoztak a helyszínről.
Ha rajtam múlik, jövőre is benne vagyok a szervezésben, sok gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam egy ilyen típusú rendezvény lebonyolításával kapcsolatban. Köszönöm mindenkinek a részvételt és a támogatást, mind tevőlegesen, mind erkölcsileg.
Sziasztok!
Sajnos én még csak pár embert ismertem meg itt a fórumon... Vannak akiket személyesen is sikerült már, és vannak akiket csak telefonon. Megannyi, jóindulatú ember van ebben a közösségben, legalábbis nekem csak ilyen emberekbe sikerült bele futom! Sokan segítettek már nekem, és egy két alkalommal sikerült viszonoznom is ezt. Egy szó, mint 100... Köszönök mindent, és jövőre én is megyek, hogy még több embert sikerüljön megismernem!!! ![]() ![]()
Na szóval. A zsákai találkozóra még mindig van érdeklődés de a közmű még mindig kérdéses. A parkba vannak fedett asztalok piacozás miatt de a villany kérdéses. Széket csak bérelni tudok és marha hülyén nézne ki ha nektek kellene hozni. A padokat illetően egymásra mutogatnak. Vécé ugyanúgy udvari verzió. Ami tőlem telik megteszem hogy még az idén megtartsuk.
Nos ami engem illet, megyek.
Csaba jo, infrastrukturalisan. Zsaka kalandosabb. Mindketto nagy buli, Pestrol autoban van szabad ules ![]() Magyar billentyuzetet meg keresek (most kaptam uj gepet).
Innét is 110% a menetel tegnap már rohantam egy kört a kocsival Miskolcra és vissza, simán kibírtuk szóval Zsáka sem akadály már.
![]()
Derék! Sajnos ez már októberben lesz, de bízzunk benne, hogy jó időnk lesz
![]() ![]()
Még jön a Vénasszonyok nyara, én is remélem, hogy szép időnk lesz, természetesen én is jövök.
Ha bekötve hagynák se kellene fizetni utána mert senki nem használja. A parkba több mint elég asztal van de nincs villany plusz most építkeznek.
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2018
Ha van elég szabad hely (az építkezéstől), akkor viszünk székeket. Villanynak, csatlakozónak az építkezéshez is kell lennie, arról mehetne az a pár Watt (ha kell). Max. viszünk 50 m-es hosszabbítót.
Október 19 legkésőbb de megteszek mindent amit lehet hogy akár hamarabb is.
Lehetőleg börze-mentes szombat legyen.
![]()
Egymás közt még biznicelhetünk. Írni kellene egy kívánság listát.
Október 19 az egy börzementes péntek.
![]() ![]()
Végül is a 6-a, 13-a is börzementes (14-e börze
![]() Idézet: „Na. Hosszas szervezkedés ellenére kénytelen leszek lemondani a rendezvényt mert mind a felszereléssel mind a helyszínnel gondok vannak. A háziasszony nem engedi hogy nálunk legyen a rendezvény. Ha jobb körülmények lesznek akkor szólok.” Mellesleg mi a gyökeres változás tárgya, ami miatt hirtelen megyünk októberben Zsákára?
Szikorapeti és a többiek érdeklődése és biztatása. Peti ígért egy invertert végszükség esetére mert villany mindenképpen kell.
A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2018
A napelemeket is viszem majd akkor nézd meg kell-e belőle és hogy hány darab.
![]() A hobbielektronika újságokat is leviszem. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |