Fórum témák
» Több friss téma |
Szia,
köszi, de a service manual-on túl vagyok és a google sem segített, a PCB és a pozíciószám benne van, de az érték nem. Annyit láttam, hogy mindegyik típusnál a C02F ugyan az az áramköri rész.
Sziasztok!
mi a véleményetek a SANYO klímákról nem sok élmnyt találtam.fként engem egy SANYO SAP-KR74EHEA érdekelne, ez inverteres vagy ON/OFF-os? Hűtő-fűtő, vagy csak hűtő? Válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Köszi, viszont véleményt nem tudnál mondani ebben milyen kompresszor van és kb mikori kiadás lehet?
2008-at olvastam, ahogy tovább lapoztam a Googleben. Többet nem tudok róla sajnos, nem ismerem ezt a márkát klíma téren, viszont amiket gyárt a Sanyo nem szoktak rosszak lenni.
Szia!
Régebben az Lg nem tett a motor elé biztosítékot, így ha gubanc volt vitt néhány alkatrészt. Sajnos az esetedben is Bldc motorról van szó! Először a fentebb (vagy a másik topicban tárgyalt módon) ellenőrizni kellene a motort. Van egy beltéri panelem, igaz nem ez a típus, de valószínűleg ez a rész egyforma. Megpróbálom előkeresni.
Köszi a választ, nagy segítség lenne, ha tudnál nekem értéket mondani.
Sziasztok!
YORK RMJC18FA-GAA-ról tud valaki véleményt mondani? Mikori gyártoták? Esetleg használati útmutató?
Ezt jól elfelejtttem... Remélem még nem késő.
Ami panel most nálam van azon nem teljesen ugyanaz a felállás, mint a Te gépedben (service manual alapján), mert nálad már van biztosíték a csati mellett. Maga a kondi viszont valószínűleg ugyanaz. Egy szimpla 10 mF, 50V-os elektrolit kondi. A motor 15 V-os tápját stabilizálja. Ha kellenek képek, szólj.
Sziasztok. Van egy leszerelt LG inverteres klímám. Próbálgatás közben a következő a hibaüzenet: Elindul, majd kb. 5 perc után 6 villogással megáll. A beltéri szenzorok jók. Ha lehúzom őket, akkor nem is indul el, és dobja a hibaüzenetet. Mit jelent az 5 perc utáni 6 villogás?
Hali.
Mivel le van szerelve, simán tilthat amiatt is, hogy nincs keringés, hűtene ő, de nem esik a hőmérséklet a beltéribe 5 perc után sem, így letilt, de pontos típus kell, neten van fent használati utasítás, az minden hibakódot elmagyaráz.
Szia én is erre gondoltam, csak sehol nem találtam olyan hibaleírást, ami 5 perc utánra vonatkozott.
Sima ventilátoros üzemmódot meg nem találtam rajta, ahol esetleg nem figyeli a hőmérsékletet. Csak légnedvesség csökkentő üzemmódot, de ott is hűt.
Üdv!
Nem az 5 perccel kéne foglalkozni, hanem a 6 villogással.(Az mit jelent?) Akkor veszi észre a kontroller a hibát. Mindenesetre össze van e csövezve, úgy van e kipróbálva? Másik: A párátlanításkor fűt is a gép. mindkét üzemmód mehet, mert a szoba hőmérsékletét tartani kell.
Nyári faházban TPC09AK-K6NNA1A TOSOT klímát használok, kell-e a víztelenítésen kívül másra is figyelni, hogy a téli mínuszok ne okozzanak kellemetlenséget, nincs fűtés és felügyelet télen.
Várom a véleményeket: jpapa
Semmi dolgod nincs vele , csak használni kell és szezon előtt karbantartani (beltéri tisztítás fertőtlenítés-kültéri tisztítás)
Sziasztok,
Van egy Genex platinum klímám, és természetesen probléma van vele. Szerettem volna kicsit fűteni, de se nem fűt, se nem hűt Segítségeteket kérem. Semmit nem csinál fűtés módban, csak kinyitja a légterelőjét, piros power led villog, fűtés led világít. Semmi több. Hogyan lehetne elindulni a hibakeresésben? Olvastam, hogy valami hibakódot ki lehet olvasni belőle. hogyan kell? :W Tudtok segíteni? köszi!
A fűtés csak percek múlva indul , először időzít majd elindul a kültéri és ha felfűtötte a beltérit csak azután indul a ventilátor , ez akár 5-8 perc is lehet , kivártad ?
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2018
igen, vártam legalább 30 percet.
Fűtöttünk már vele kb egy éve Kültéri nem indul el, se fűtés, se hűtés módban. Relé sem kattan... A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2018
Hűtésre kapcsolva mit csinál a kültéri ?
Amennyire hallani, semmit sem. Meg sem moccan, nem kattan, nem forog stb
Nem ismerem tökéletesen ezt a tipust ,deha ez on-of rendszerű akkor a kültéri egység kompresszorának üzemi kondenzátorát nézném meg először .
köszi a hozzászólást, megpróbálom megnézni!
Sikerült lebegnem 5 méteren, és csináltam pár képet a kültéri elektronikáról.
https://drive.google.com/open?id=1Erh4U-UarNriYYEsSLrpk5b5wowgQokS Sajna nincs elég magas eszközöm, hogy belelássak, ezért képeket készítettem. Mintha púpos lenne a kondi. Fűtésre kapcsolva ezen a panelen semmi nem mozdul, ledek sem működnek. Mintha tápot sem kapna...
A képek alapján ez inverteres gép itt nem érvényes az amit írtam , azt kell megszámolnod hogy bekapcsolás után hányat villog a led 8 másodperc alatt .
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2018
szia!
Hat villogás a power leden, kis szünet, aztán újra hat villogás...
A kódtáblázat szerint kültéri ventilátor hiba ..
köszi.
Gondolom, ezt a hibakódot is okozhatja több más hiba is. Akár egy egyszerű bizti meghibásodás. A ventillátorra gondoltam a legkevésbé, de akkor tesztelem majd valahogy. Kézzel forgatva rendben van és teljesen tiszta a környezete is. Ha tud valaki szerelőt, szívesen átadom a problémát Genex platinumról van szó, 2,7kW-os... Idézet: „Ha tud valaki szerelőt, szívesen átadom a problémát” Egyszerűbb lenne ha tudnánk hol van a klíma. |
Bejelentkezés
Hirdetés |