Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Készülékek kapcsolási rajzai
Témaindító: csikosgabi, idő: Máj 6, 2006
Témakörök:
Sziasztok!Kűzdök egy KENWOOD RXD-25L hifi-vel!Nagyjából szóra bírtam, de a cd egységet nem tudom elindítani.Az RXD-26L kapcsolási rajzából dolgoztam,de a cd rész teljesen más.Ha van valakinek kapcsolási rajza,kérném sgítsen!Üdv:oivan
KENWOOD RXD-25L cd rész kapcsolási rajzát keresem.(A tanyán nincs)Köszönettel:oivan
Sziasztok felhasználók!
ATX 360 W-os számítógép táphoz keresek rajzot. Segítségeteket kérném ehhez. Üdv: Bana Laci.
Szia! Kicsit pontosítsunk: milyen márkájú tápról van szó? Mert nem mindegy.
Sziasztok, keresnék AEG DAB 4138 rádióhoz kapcsolást!
Köszönöm!
ModelNo: Hay-360W ATX 12V
Sziasztok. Keresek egy Onkyo integra A8250 olvashato rajzot. Koszonom.
Üdv!
Bosch Classixx 5 felültöltős mosógép kapcsolási rajzát keresném mivel egy két dolog megpörkölődött a panelon.Köszönetéter
Hello Mindenkinek! Gyári ipari gépek villamos kapcsolási rajzának értelmezéséről lenne kérdésem. Általában ezek az áramkörök több oldalon vannak lerajzolva,amelyek kapcsolódnak egymáshoz. Azoknak az áramköröknek a vezetékeihez amelyek egy másik oldalon folytatódnak ,számok vannak feltüntetve. Ezek mit jelentenek? Ezekből a számokból hogyan tudom leolvasni azt,hogy az adott vezeték hányadik oldalon,és melyik vezetékhez kapcsolódik?
Szerintem nagyjából az a trükk, hogy elvileg találsz valahol egy hasonló számot, egy másik oldalon.
Köszi,de mikor van 30-40 oldal,akkor ez sok idő. Azok a számok valahogy biztos elvezetnek a célhoz rövidebb időn belül.?
Ha komolyabb rajz, akkor a jobb alsó sarokban szokott lenni egy tervezőt rajzszámot egyebeket tartalmazó mező. Ezen esetleg található olyan szám ami a többi rajzon lévő hivatkozásokat azonosítja.
Sziasztok!
Egy öreg csöves műszerhez keresek kapcsolási rajzot. Rohde & Schwarz SMAR BN 4123 típusú rövidhullámú teljesítmény szignál. Szeretném feléleszteni. Ha valakinek van bármilyen műszaki leírása vagy rajza esetleg linkje, nagyon megköszönöm! Üdv: Gábor A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2018
Ezt egyértelműen nem lehet látatlanban megválaszolni.
Milyen korú a rajz? Ahány gyártó, annyi stílus. A rajzjelek ugyan szabványosak, de minden cég kialakította a maga összejelölési stílusát, számozási rendszerét. Én nagyon sok gyártmányú és funkcióju gépet javítok. Van bőven tapasztalatom. Ha raksz fel egy példa rajz oldalt, tudnák konkrétabban is válaszolni arra vonatkozóan. Van olyan gyártó aki a rajz elem száma a forrás oldal, pl. behúzó tekercs elhelyezési oldalát jelöli. Az olaszok meg minden vezeték funkciónak egy számot adnak, ez is segítség lehet rajz olvasáskor meg hibakereséskor is. Minden gyártó esetén megvan a saját logikájuk, csak rá kell érezni, értelmezni és máris haladsz az olvasásával. Várom a példa rajzot.
Sziasztok!
soundwave AA-4000 típusú erősítőhöz keresek kapcsolási rajzot, Google-ba nem találtam értelmes dolgot sajnos. Esetleg valaki tudna ebben segíteni? ( Hátha jobban felismerhetőbb így ) Segítséget Köszönöm!
Sziasztok! Keresek Sony timer PT-79R rajzot. A google a barátom, de csak olyat találtam, ami fizetős, vagy nem engedi magát letölteni. Kérem, ha valakinek megvan, tegye fel. Köszönöm!
Sziasztok!
A TR-0332D , EMG12562 Impulzusgenerátor doksiját keresném! Van egy működőképes példányom, de vannak gondok vele... Köszönettel venném akár nyomtatott formátumban is!
Sziasztok!
Csöves VFO t szeretnék készíteni ECC82 vel. Valahol láttam erről egy rajzot, de már nem emlékszem, hogy hol. Tudna Valaki segíteni?
Sziasztok hegesztő gép kapcsolási rajzát keresném de nem találom . A neve tipusa Einhell BT - GW 150
Az történt hogy tönkre ment a kapcsolója több éve és nem tudom hogy voltak bekötve a vezetékek . Esetleg ha valakinek lenne ilyen kapcsoloja . Kende tipusu ha jol emlekszem 3/20
Sziasztok! Orion SE 1060B tipusu erősítő kapcsolási rajzát keresem.
Sziasztok!
Nem javított valaki közűletek "automata korongdobó" gépet? Nincs meg valakinek a kapcsolási rajza? Egyszerű, 12 V -os, relés működtetésű. Előre is kösz a segítséget.
Cascone cpa100h végfoknak keresem a kapcsolasi rajzat mindenki segitségét váróm
Üdv!
Bomann dvd593 kapcsolási rajzot keresek, előre is köszönöm.
Sziasztok!
ESX SE-480 autó erősítőhöz keresek rajzot. Ha valakinek van kérem tegye fel. Köszönettel: Zoli
Van egy SITA D-2080 pinneberg márkájú hát (magnó ?? talán) mindegy, nem ad hangot és kellene nekem egy kapcsolási rajz de szerintem (ólomból egy szerűbb aranyat csinálni :/ ) mint lelni egyet.
Anyukámnak akartam meg csinálni (igaz csak hobbi szinten foglalkozom elektronikával) de nem tudok ebben el igazodni :/ sajna kép lent.
Sziasztok !
Güde gis160 kapcsolási rajzára (SM) lenne szükségem, előre is köszönöm.
Köszönöm ,de hosszas keresgélés után megtaláltam azt a részt egy külföldi oldalon, ami fontos számomra.Nem pontosan az de használható útmutatónak. A gnd a 7-es lábon van, a +15V a 15 lábon, 3 láb a vezérlés vagyis az UC 6 lába.
Ez egy öcsi panel rész. A kép a panelomról készült. A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2019
Sziasztok! Ennek az erősítőnek a rajzát próbálom keresni, eredmény nélkül, ha esetleg valaki tud segíteni azt megköszönöm. Unison Research - Preludio
Üdvözölök mindenkit!
Egy Sony HT-CT80 ( SA-CT80) hangprojektor kapcsolását keresem,aki esetleg tudna segiteni,azt megköszönném ! Üdv Sanyi!
Sziasztok!
Pioneer CT-S420 magnó deck Service Manual-ját keresem. |
Bejelentkezés
Hirdetés |