Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én is hallottam. Közben pedig elszámolt végtelenig. Oda-vissza kétszer.
![]()
Chuck Norris benyúlt a konnektorba, és megrázta az áramot
![]()
Chuk Norris életideje rég lejárt.
Csak a halál nem mer elmenni érte.
Chuck Norris imádja a róla szóló vicceket, ez a személyes kedvence:
"Chuck Norris pisztolytöltényt reggelizik, de akkor kell vigyázni, ha utána böfögnie is kell." ![]()
Chuck Norris vidám gyerekkort élt, hiszen meglehetősen színes családban nőtt fel. Volt két törvényes testvére. Egyik Chuck Berry, másik Chuck Matthew (Csák Máté). Valamint egy törvénytelen magyar. Non Chuck Charles (Nemcsák Károly)
Múltkorában egy küzdősport meccset néztem a tv-ben.
Valami "kötröcháborúság", már nem tudom, a nézőtér tömve és jön be Mike Tyson nézőnek. Egyik riporter a másiknak: - Szerinted hova fog leülni? Másik: - Ahova akar.
Chuck Norris egy nap alatt összeszedte az összes pokemont... Vezetékes telefonnal.
Apja ingatlanügynökként dolgozott és a család – Selleck visszaemlékezése szerint – meglehetősen bizonytalan anyagi körülmények között, de határozott értékrend szerint élt.
Viszont az alábbiakból egyértelmű, hogy magyar családból származik, és az anyja Katalin: - Anya, úgy ennék egy szelet kacsazsíros kenyeret, lilahagymával. - Jól van Tom, szelek. - Én is kérek. Nekem jó lesz a sarka, Kata. A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2018
(Most találtam ki):
"Pénz olvasva, asszony verve" Viszont ha észreveszem hogy ágyba bújáskor az asszony olvas, reggel megyek és elverem a pénzt.
párbeszéd egy hentesüzletben:
- Mi kell Angelo? - Máj kell Jackson, majd elviszi Presley. Párbeszéd egy tüzép telepen: - Mi kö' Muki - Műkő Mikó. - Mikó' kő' műkő Muki? - Ma kő' műkő Mikó.
Nekem az jutott az eszembe, ha véletlen, ne adj isten meghalna és bemondaná a tv, tuti, hogy senki nem hinné el.
Akkor az lenne a hír a TV-ben, hogy Chuck Norris nem halt meg, csak hazament.
![]()
Az lesz a hírekben, hogy nem eltemették, hanem magára vette a földet.
Szerintem ő soha nem fog meghalni. A viccekben tovább fog élni.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2018
Egy mém akkor jó,ha az alany szájából hangzik
![]()
Akkor áttételesen a Vissza a jövőbe c. filmhez is köze van neki, szerepel benne az unokatestvére Marvin is. Bővebben: Link
![]()
chuckugyan
Az kb. így hangzana:
"Chuck Norris meghalt.... de már jobban van."
Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerűen idejönne és beleverné a fejem a billentnkasdflvns kln nl snlv sldsfwa pdr bsw . . .
Mielőtt az ipari szemét kifejezésre keresnénk szinonimát, picit merengjünk el a képen látottakon.
Ezt vajon, hogy a francba képzelték? Tehát, mielőtt valami rákerül a gyártósorra, csak megtervezi valaki, jóváhagyja... stb. Ennek a terve valahogy elhagyta a tervezőasztalt. Még esetleg arra gondolta, hogy hűtőmágnesre rászerelt repi ajándék lenne egy dugóhúzó gyártól, de ezt cáfolnám, mert akkor legalább valami felirat lenne rajta. De nem, ezt valahogy így dobta le az ég és a boltba került.
Ugyan már!
Ez itt a bizalom és a vakhit megtestesülése. A gyártó megbízott a beszállítóban, és vakon hitte, hogy a csodaragasztó eggyé lényegíti a vasat és a fát, így nincs szükség a macerás keresztfuratra és a csapszegre. ( esetünkben aprószög) A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2018
Ezennel elő is állították a legjobban eladható terméket. 10 percen belül felvásárolják az össze konkurens terméket előállítót, így majd nem lehet másfajtát venni sehol sem. A terméket viszik majd, mint a cukrot, hiszen úgy sem él meg csak egy - két üveg nyitást. Mivel mást nem lehet kapni, mindenki boldogan veszi a következőt.
A másik ilyen sikeres termék az alumínium diótörő. Egy évi terméshez vegyél a diók számának felének megfelelő darabot belőle...
Ez egy nyomaték-dugóhúzó, nehogy eltörd a tekeredő részét.
![]() Az alumínium fokhagymaprés méltó párja ez a diótörő. A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2018
A száraz Csopaki Olaszrizlingbe biztosan nem törik bele a dugóhúzód
![]()
Az direkt olyan, védi a szerkezeti károsodástól az eszközt.
![]() Sógoromék talán Párizsban vettek egy üveg bort, és hozzá dugóhúzót, mert a szállodában nem volt. Abban nem volt ilyen beépített védelem, és amikor megpróbálták kihúzni a dugót, kiegyenesedett a menet... ![]()
Mire az asszony megtöri a bejglire valót , jobb lesz félni tőle , mert , ha kapok egy maflást a kigyúrt felsőtestével ...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |