Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok
Nekem úgy tünik, hogy a BC 301-303 ból felépitett rész az egy szinuszositó áramkör lehet, -- mivel a végfok meghajtására ott a kis IC ami után még van meghajtó tranyó, -- az viszont sem az XR-nek sem pedig a 8038-nak nem kell. Én inkább valamilyen müveleti erősitővel felépitett generátorra tippelnék. Fery
Sziasztok!
A TR9160 120V/1A-es tápegység rajzát keresem. Valakinek segítettem egy hasonló tirisztoros előstabilizátoros javításában, de hogy kinek, meg hol, arra nem emlékszem, most meg nem találom. Persze valószinűleg át fogom alakítani, de a titisztoros résznél komoly problémák nincsenek, elvi részét megtartanám. Meg érdekességképpen megnézném, hogy alakították ki a 120V-os kaszkád szabályzót. köszi! proli007
TR9161b-sem van ha kell.Ez is emelt tápfeszes és tirisztoros elöszabályzós
Valaki tud kapcsolási rajzott Panasonic NV-FJ 618EE-K tipusu videohoz nagyon kéne a segitség elöreis köszönöm.
Mi a baja?
Valaki nem tudna segiteni hol kapok egy Royal CTV 2020 Tvehez kapcsolasi rajzot.
A gogle ben mar kerestem de nem talalok
nincsen a hátulján a hang kimenet és nem tudom összekötni az erösitövel ezért kéne kapcsolási rajz hátha lehet valamit kiokoskodni
Sziasztok!Nekem egy Goldstar CBT-9328-as tv készülékhez kellene kapcsolási rajz!Ha valakinek megvan vagy tudja honnan lehet letölteni (ha le lehet) akkor irjon köszi!
Euro-AV-bol kiszedhetö az audioBővebben: Link
azzal elég torz a hang nem? tulsok jelönki belöle ezért akartam kapcsrajzot hátha meg lehet oldani de azért kösszön a segitséget
Lehet olyan scart dugót kapni, ahol egy kapcsoló segítségével kiválaszthatod, hogy az audió-videó be- vagy kimeneteket akarod elérni az RCA aljakban. A TV ugyanezt kapja, miért lenne az baj, hogy sok? És főleg, miért lenne torz?
Mert én ugytudtam hogy ami az av csatinjön az nagyobb jelet sugároz mint az rca de lehet ,hogy rosszul tudom (videoszerelöMondta)
Hellosztok. Valaki tudna segiteni hogy hol kapok egy kapcsolasi rajzot TV keszuleknek??
A keszulek Royal CTV 2020 Kossz elore is
Hello!
Az enyém, egy kökorszaki darab, egy kazal germánium tranyóval, és a tirisztoros is egyutas. (Mert csak egy tirnyák van benne, és a trafó egyik lába, közvetlen a kondik plusszára maegy.) De minden esetre ezt is nagyon köszönöm! üdv! proli0007
Üdv!
A készülék chassis számát megadnád? Könnyebb keresni.
Sziasztok!
Olyan kapcsolást keresek, melynek a működési elve a következő lenne: Van egy "levegőt felmelegítő doboz" és az lenne a lényege, hogy 2 ventillátor kell hozzá... egyik ami befújja a normál levegőt, a másik ami pedig visszafújja a felmelegítettet az adott helységbe... Olyan kellene nekem, hogy lenne egy szenzor a készülékben és az adott helységben és a ventillátorok, csak akkor kapcsoljanak be ha a meleget termelő készülékben X fokkal melegebb a levegő mint az adott helységben és ezt is lehetne egy 3-5 perces késleltetéssel is. Tehát ha eléri az adott hőmérsékletet, akkor ne kezdje még befújni a meleg levegőt, hanem onnantól 3-5. perc után csak, amíg nem lesz megint X a hőmérséklet külömbség. Elméletileg 12V-os ventillátorok lennének, de lehet, hogy 220V-os ezért mind a kettőre szeretnék kapcsolást kérni. Esetleg, ha olcsón lehet ilyen eszközt vásárolni, az is érdekelne.
Sziasztok
Egy elégé egyszerű kapcs rajzot keresek, ami 50 ledet tud egyszerre villogtatni úgy mint a bicikli lámpa csak itt többet kéne. Ha vki tudna egyet ajánlani annak nagyon örülnék!!
"2 ventillátor kell hozzá... egyik ami befújja a normál levegőt, a másik ami pedig visszafújja a felmelegítettet az adott helységbe... "
Ezt nem egészen látom át: ha 1 ventillátor beffújja a dobozba a levegőt, akkor az másik venti nélkül is távozik... Persze kérdés az is, hogy mekkora a doboz?
a doboz 3méter x 1méter, de az a lényeg, hogy ami a helységbe fújja be a meleg levegőt, az nagyobb legyen mint ami a dobozba fújja be.
(A szobába kiáramló levegő körülbelül 70-80 fok) Mindenféleképpen 2 ventillátor kell de ez végülis mindegy mert mind a kettőnek egyszerre kell forognia vagy állnia.
Ez nagyon sörkollektornak néz ki. Szerintem megoldható két termisztorral és egy kompatároros kapcsolással. Ami nehezebb megoldani hogy mondjuk van delta 30C megindul a venti és addig menjen amig a delta 0. két komparátor kell. Ha elérik a kivánt különbséget akkor bekapcsol, ha meg egyenlő akkor lekapcsol.
Telitalálat Az lesz ha elkészül
Hát őszintén szólva nem tudom mi az a komparátor Ezért írtam ide, hátha van valakinek valami jó kis kapcsolása erre, hátha más is foglalkozott már vele... Én elektronikához annyira értek, hogy kapcsolási rajzról megépítem a panelt.
Sziasztok,
KR-7401 szkóphoz keresnék kapcsolási rajzot vagy szervízkönyvet.
helo valaki nem tudja az orion dvd 2602 es ir vevöjét hány KHz en müködik?
Sziasztok.
Egy DUAL CR-1780 erősítőhöz keresnék kapcsolási rajzot. Vagy egyéb gyári dokumentáciot vagy bármi amiből lehet javítani. Mert le égett az erősítő egyik oldal és normálisan szeretném meg csinálni ezért keresnék hozzá rajzot. Előre is köszönöm. Sziasztok.
Szevasz,
Több mint egy éve vagy a fórumon! Illene keresni nem gondolod? Egy pirossat megérdemelnél! Bővebben: Link
Sziasztok!
Nincs valakinek kapcsolási rajza "Universum Compact HI-FI Audio System Alpha-550"-hez? Más: villanypásztor feszültség mérő műszer kapcsolási rajza is érdekel! Köszi!
Eloszor is kossz a hozzaszolast.
Most nem tudom hogy mijen szamot irjak le de a keszulek hatuljan ez volt Typ:CTV 2020,es ez a szam volt talalhato 2 0 2 0 0 0 1 8 7. 1998 ban volt gyartva es Szlovak keszulek |
Bejelentkezés
Hirdetés |