Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztokk!
Valaki nem tud nekem segiteni ? elhalgatott a magnom amibe TDA7851A ic van de nem tudok sehonan rendelni jolene tda7560 is vagy 7850 is valaki segicsen
Egy készülékemben megpurcant egy ISP1582 USB PHY - jellegű - IC. Ha lenne valakinek valami elfekvő lomjában amitől megválna kérem jelezze.
LM 3909 ic-t keresek,(általam ismert boltokban nem kapható -már?-) Ha valaki tud beszerzési forrást, megköszönöm.
Sziasztok keresek egy ic-t tudna nekem ebben valaki segíteni kérem írjon rám kellene egy MEGA8-P nevű ic aki tud beszerezni kérem szoljon előre is köszönöm!!
Sziasztok!
Egy IC-re lenne szükségem. Az IC egy 12V-os egyenáramú kapcsolásban van, ami egy 40 W-os villanymotort (skoda hűtőventilátor) hajt mézpergetőben. A hibajelek alapján vagy a tranzisztor, vagy az IC adta meg magát. A tranzisztort találtam, az rendelés alatt van. Az IC-ről az alábbi infóim vannak, amit nem csiszoltak le: K552121N szám látható rajta ami biztos. A többi számból és betűből alig látható valami. Még talán mint gyártóként "ST" rajz vehető ki. 12 lába van. Google hiába a barátom, nekem nem ad semmi értéklehetőt. Gondoltam megpróbálom itt, hátha valakinek ismerős, vagy netán van egy otthon elfekvőben. Kapcsolási rajzot egyenlőre nem tudok róla mutatni, ahhoz kell még pár nap mire sikerül lemásolnom. A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Alkatrészt keresek, egy VW motorvezérlőbe. Ez egy végfok ami egy alapjárat állító motort hajt meg: TLE 5203 Ha valakinek lenne ilyen véletlenül vagy tud beszerzési forrást, azt megöszönném.
Üdvözlet mindenkinek.
Szeretnék építeni egy hasonló pitypang fal gyönyörűséget, és keresem ennek az IC-nek a típusát (képfájl mellékelve). Illetve valami magyarázatot hogyan működhet ez a ,,kis,, rendszer. Már rég foglalkoztam elektronikával, de itt az ideje az update-nek. Segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben felesleges K157UD2 műveleti erősítő IC? Nem baj az sem ha bontott. Köszi előre is.
Sziasztok!
Tud esetleg valaki, itthon is kapható 8 bites RTC IC-t? Ez az IC nagyon szimpatikus, teljesen megfelelne az igényeimnek, de sajnos sehol nem találok belőle megvásárolhatót. De igazából bármi hasonló jó lenne, lényeg a 8 bites kimenet. Az már csak hab lenne a tortán, ha a integrált oszcillátora lenne, de ehhez nem ragaszkodom A hozzászólás módosítva: Nov 24, 2017
Attiny84 mikrokontroller. A programja sem ártana, bár nem tudom, mit/hogyan csinál, videót nem találok.
Dallas 12887 és társai van, valahol van ...talán xx818 volt a vége, az szimpla DIL28 tokú RTC, ha kell előtúrom (elég híres, csak most nem jut eszembe a neve, 286-os alaplapokban volt ilyen anno)
Közben kiderült: MC146818 van. (csak elő kell túrni).
Sziasztok,
UAA145 ic-t keresek. kb 10db-ra lenne szükségem. Ha van valakinek vagy ismer valakit akinek van az szóljon! Üdv
UAA145.
De talan ujabb IC-t kellene keresni. ez valamikor a `80-as evekben volt hasznalatban.
Működő berendezésben van...
Nincs kedvem új egyenirányítót készíteni ha netán elromlana. A kedvenc kérdésem egy óra után: "mikor lesz kész"
UAA145 Aliexpress. Esetleg itt is van.
Ne forraszd! Nagyon megnő az áramfelvétele.
Sziasztok.
Egy LG-RZ42-PX11 plazma TV, alsó buffer paneljét keresem, vagy 1 ebbe illő IC-t: SN755866. Képeken bövebben csatolom.
Sziasztok!
Ha valaki meg tudná írni, hogy hol lehet Budapesten kapni MC33072 IC-t DIP tokozásban azt megköszönném. Eddig csak SMD-t találtam.
Hellosztok mesterek.
Nem tudom, hogy jó helyre írok, de szükségem lenne 4 db UAA180-as vagy A277D-s ic-re reális áron. Segítségeteket előre is köszönöm.
Szia
Régi Trabant, Wartburg, Barkas ledes műszerben ilyen IC-k vannak, érdemes lenne körbenézni a környékbeli bontókban, esetleg piacon, néha el lehet csípni kb 1000Ft-os áron, ahány led csík van a műszeren, annyi IC van benne. 2. kép
Van néhány darabom (UAA170-180, A277D), ha nem sürgős, előkeresem.
Keresek 1 db (esetleg +1 tartalék) IC-t, ezek közül bármelyiket, de minél előbbi a sorban, annál jobb:
74ALS05 74ALS01 74ALS38 74ALS03 74ALS33 THT, de jó SMD is (...D), végső esetben normál LS is jó, illetve bontott cucc is, ha működik. Bp. IV, XIV, XV, X, VII kerületek környéke közlekedéstechnikailag előnyben .
Pont tegnap jött szembe a fiókban egy Dallas 12887A-t, ha megfelel a tiéd lehet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |