Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   785 / 983
(#) fastaction válasza sonajkniz hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

A mi 120 - as Skodánkban 5 évente cseréltük az olajat , mert mindig utána kellet tölteni 100 km után 0,5 Litert ! Na nem megette , hanem a főtengelynél kifolyt szegényből . Ettől függetlenül bármikor , bárhová elindulhattam vele .
(#) fastaction válasza Skori hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

Tényleg nem vicces , de nem esett bajuk és más meg nem számít ! Kevés autó van , volt , ami nem ette az olajat . Az újabb típusoknál ( például Német csalós márka ) egyenesen le van írva a könyvében , hogy 1 Liter olaj / 1000 km nem probléma ! Na az vicces , hogy 30.000 km után ez jelentkezik is .
(#) granpa válasza fastaction hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

Én is elindulhattam a S120-assal, de a megérkezés lutri volt. A S100S-em többszörösen jobb volt.
(#) Bakman válasza fastaction hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

Nem kell hozzá 30 000 km. Céges autóink a kezdetektől fogva kívánják az utántöltögetést. Mindegyiket újonnan vették.
(#) nagym6 válasza fastaction hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

Szimmeringcsere egyszerűb lett volna.
(#) P1251500 válasza fastaction hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

Nekem is volt egy 120-as,"utolsó" útján már olyan csíkot húzott az úton olajból mint valami csiga...
A maradék 10 km-en már folyamatosan égett az olajnyomás lámpája de hazavitt!
(#) pucuka válasza granpa hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

Infláció? Az eredeti cikkben $1000 szerepel, a fordításban csak $100. Az szerintem a fordítónak a 100 éves történet maradt a fejében. A szokásos felületes fordítás.
(#) granpa válasza pucuka hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

Korona 1907/$, Forint 2018/$ arányra gondoltam (bár az több). Bár lehetett volna Ft ('46)/$, Ft (2018)/$ is.
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2018
(#) fastaction válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 18, 2018 /

Lehetséges , de nagyon gyorsan kopik a gyári szimering .
(#) bbatka hozzászólása Dec 18, 2018 / 2

(#) Gafly válasza bbatka hozzászólására (») Dec 18, 2018 / 3

Apámék befogadták a szomszédék szürke macskáját, ahogy mindkét öreg elment.
Majd egy idő után az öreg szürke is követte őket, pont ilyen tájban. Nyugodjanak békében, mind a hármat ismertem és szerettem.
Viszont akkor nagyon hideg volt, apám nem akart a fagyos kertben ásni, kitalálta, hogy elviszi és kidobja a közeli erdőben (ami egyébként roppant helytelen dolog ), és már ő is elment régen.
Akkurátusan becsomagolta a kopogósra fagyott macsekot egy dobozba, átkötötte masnival ahogyan kell, és fel a bicikli csomagtartóra. A Fekete macskánál megállt inni egy fröccsöt búcsúzásként, azonban közben valaki elvitte a dobozt a parkoló kerékpárról.
Indulván tovább megállapította a doboz eltűnését. Visszament, ivott még egy fröccsöt, otthon pedig csak annyit mondott, hogy: "Azért kíváncsi lettem volna a képére, amikor otthon kibontotta."
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2018
(#) nagym6 válasza Gafly hozzászólására (») Dec 19, 2018 / 1

Idézet:
„közben valaki elvitte a dobozt a parkoló kerékpárról.”
Mázli. Lehetett volna fordítva is, kerékpár tűnik el, doboz ottmarad.
(#) nedudgi hozzászólása Dec 19, 2018 /

Egy idős házaspár autóbalesetben meghal.
A Mennyországba jutnak, az apóka körülnéz: csivitelő madarak, virágok, sörrel teli hűtő, ahogy elképzeljük, és lekever egy méretes tockost a feleségének.
- Ezt most miért kaptam? - kérdezi szipogva az anyóka.
- Ha nincs az a hülye diétád, már régen itt lehetnénk...
(#) bbatka válasza Gafly hozzászólására (») Dec 20, 2018 /

Az élet szüli a legjobb poénokat.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Dec 20, 2018 /

Patkányfogó, lépései:
12v-os akku, pár lemezcsík (ez fogja odacsalni a patkányt, ami mint tudjuk, teljesen hülye és rohan, hogy kinyírhassa magát.
Be kell kötni az áramkörbe egy 400V-os kondit, a lényeg az, teljesen kivehetetlenül csináljuk.Bővebben: Link
(#) pjg válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Dec 20, 2018 /

12V-os akkunál tök mindegy, hogy 16V-os, vagy 400V-os e a kondi.
A lényeg, hogy vizes legyen Miska bundája.
Anno 220V-tal fogtuk az egereket a műhelyben. Ha száraz volta bunda, nem rázta meg a 220.
Éjszakás műszakban tíz - húsz db közt fogtunk. Mentek be a kemencébe. 1000 fokra melegíteni.
(#) Lamprologus hozzászólása Dec 25, 2018 / 4

Egy ismerőst megbíztam hogy kéne egy kütyü nagyanyámnak, ami fényjelzést ad ha csöng a telefon, mert tök süket szegény, és nem hallja meg a csengést. Két hét múlva megjelent a kütyüvel ... remekül működött. Telefon megszólalt, és máris villogott a reflektor.

Na, mondom akkor most azt kéne megoldani, hogy hallja is amit mondanak a telefonba ...

Szerencsére Én futottam gyorsabban!
(#) peti333 válasza Lamprologus hozzászólására (») Dec 26, 2018 / 2

Véletlenül nem project manager vagy?
Előfordult, hogy szabadságról felhívott egy fiatal kolléga, hogy "te, melyik az a projektes, amelyiket utáljuk?". Természetesen a válsz erre az, hogy az összeset, de szerintem te az XY-ra gondolsz, akiről a múltkor a dalt írtuk...
Ebben az esetben sajnos nem volt elég gyors szegény. A történet állítólag annyi, hogy a projektes előírta a programozó kollégának, hogy az applikáció a felhasználó mobiltokjának a színe alapján változtassa a kezelőfelület színét.
(#) gyuszo hozzászólása Dec 30, 2018 / 2

Év végi szilveszter közeledtével egy kis vidámság :
Bővebben: Link
(#) pjg hozzászólása Jan 1, 2019 / 10

Egy pszichiáter ma reggel azt mondta a rádióban, hogy az egyetlen módja annak, hogy megtaláljuk a belső békét, be kell fejezni, amit elkezdtünk.
Úgyhogy körülnéztem otthon és sok befejezetlen dolgot találtam.
Találtam egy fél üveg vörösbort, egy megkezdett üveg fütyülős páleszt, egy kevés tequilát és egy jó háromnegyed üveg jägermeistert, egyzs fé zaskó schips, megegy kizs gindersokit és eghj sacskó jummicugrot.
Há vazze én nemisgondótam, hogyilyejó mikó hazember bfejezi amit egezdedt.
Sztakúrva deszeredleg titekek bazeg.
Buék!
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jan 1, 2019 /

Nekem is van a pincében egy megkezdett hordó borom. Mindjárt megyek befejezem.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 1, 2019 / 1

Hol laksz? Hol laksz?
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Jan 1, 2019 /

Idézet:
„be kell fejezni, amit elkezdtünk.”
A fél doboz tej kiönthető, és különben sem megyek betonozni.
(#) P1251500 válasza pjg hozzászólására (») Jan 1, 2019 /

Szia! Ez Nagyon frankó!Ha megengeded szeretném felhasználni...
És nem szeretném,ha a környezetem azt hinné,hogy alkesz lettem!
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Jan 1, 2019 /

Valkón.
(#) tothbela válasza pjg hozzászólására (») Jan 1, 2019 /

Most döbbentem rá, hogy ebben a pillanatban kezdtem meg élni életem hátra lévő részét.
Hát nem tudom, úgy gondolom, nem kellene még ma befejezni.
Viszont az erkélyen van annyi lom (5, 11, 18, 38, 40, 51%-os koncentrációban), hogy három ember csintalanra tudná inni magát tőle. Talán kicsit tudom vele siettetni a dolgot.
(#) nagym6 válasza tothbela hozzászólására (») Jan 1, 2019 /

Idézet:
„Talán kicsit tudom vele siettetni a dolgot.”
Vigyázat!!! A baktériumokat öli, lehet, hogy elnyújtja a "dolgot".
(#) Secret válasza pjg hozzászólására (») Jan 1, 2019 /

Esznekkemis bevállott. Hukk!
(#) Secret válasza pjg hozzászólására (») Jan 1, 2019 / 1

Jó! Erre emlékeztet:
Bővebben: Link
(#) tothbela válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 1, 2019 /

A kutya, macska, valamint más háziállat fintorog a szesz szagától. Ezek szerint az ördög is?
Következő: »»   785 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem