Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Készülékek szervízkönyvei
Most látom, hogy a tegnap irt levelem nem jelent meg. Akkor elmondom, hogy kicseréltem a rossz ledeket-3 sor van ,soronként 7db-minden sorban 1-1 halott volt. Párhuzamosan vannak a sorok kapcsolva és 3Voltosak a ledek. Még egyszer elnézést a késői válaszért. Miska.
Sziasztok.
Régi Technics RS615-höz keresek szervizkönyvet, ha véletlenül valakinek van, és tudna másolatot küldeni azt előre is köszönöm.
Ez jó lesz?
Bővebben: Link
Szia.
Szerintem jó lesz, igaz nem pont ez a tipus, mint ami a service-be szerepel, de hasonló a felépítése.
Akkor jó. Mert 615-öst nem találok.
Azaz igen, de ott regisztrálni kell: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2019
Igen ezt az oldalt én is megtaláltam, de amit te küldtél, azzal is boldogulni fogok.
A Tungsram MÜ-61 Penning Vákuum mérő gépkönyvét, de minimum kapcsolási rajzát keresem!
Minden segítséget előre is köszönök! Ha van valakinek eladó mérőfeje hozzá, az is jelentkezhet. A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2021
Moderátor által szerkesztve
Stiebel-Eltron Hydrotherm gázkazánhoz keresek szervizkönyvet, amiben - jó esetben - a vezérlőpanel kapcsolási rajza is benne van.
Sziasztok.
Le tudná tölteni valaki nekem a Denon DCD-920 szervízkönyvét? Én gyáva vagyok hozzá (félek a vírusoktól). Köszönöm szépen!
Szia! Privát üziben adj egy mail címet hogy el tudjam küldeni.....
Közben rájöttem hogy az adatlapodon megvan. Elküldtem a doksit.
Sziasztok!
Tungsram MÜ 77 piráni vákuummérő gépkönyve, kapcsolási rajza megvan valakinek? Van akinek esetleg van konkrétan ilyen készüléke? Illetve milyen cső való hozzá és beszerezhető-e valahol? Köszönöm előre is a segítségeteket! |
Bejelentkezés
Hirdetés |