Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ténymegállapitgatás és **** helyett inkább kúltúrálódjatok:
Red Hot Chili Peppers Live In Pyramids 19:00 helyi idő szerint. Csókollak bennetek A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2019
Moderátor által szerkesztve
Nos, a szigszalag új felhasználási módja
Black Tape Project
Nem ugyanaz de...
Nálam a kultúra itt kezdődik. Nem tudtam parancsba adni hogy jobb kép legyen.
Csináltam én is, a vonaton. Magamon, de majdnem elájult a szemben ülő csajszi. (Lejött a kötésem, szigszalag meg volt nâlam....) . Félre a tréfát, jelentkeztem öltöztetőnek....
Milyen arányba és mit ajánlott keverni hogy a folyadék hűtsön és kenjen egyszerre? Az olaj és a víz biztos. Plusz?
Az olajok zöme nem keveredik a vízzel. Kivétel a "fúróolaj" (vannak egyéb fantázianevei is). Idővel megerjed és büdös lesz. A folyamat lassítható ha szappant is tesznek bele. Otthoni forgácsoláshoz szerintem nem kell ettől jobb. Nem elég bekenni, folyamatos áramlás szükséges.
Az arány nem kötött. kb. 3 térfogat víz és 1 térfogat fúróolaj az, ahol már nem rozsdásodik meg a megmunkált anyag.
Főleg fúráshoz mivel nincs esztergám. A suliba azt hiszem szóda-víz-olaj keveréket használnak.
Millió féle fúró/vágó/üregelő spray kapható.
A legrégebbi Windola-tól, a modernebb Berner stb márkákig, 600-1500 Ft-ig. Mindegyik tökéletesen használható.
Nem tudom mennyit szoktál fúrni, de egy liter petróleum, vagy hasonló évekig kitarthat.
Ami azt illeti, én a patikában vettem alkoholt. Mivel nagyon drága volt, ezért jól ráhúztam a kupakot. Kupak körberepedt, alkohol elillant.
Úgy tűnik, ez a gyógyszertári kupakok sajátossága, én is így jártam, szintén alkohollal.
Majdnem mondtam, hogy inkább ittuk volna meg, de 96%-nál "finomabb" szeszt hígítva sem iszunk...
52-nél már megnő a fejem súlya és labilissá válok.
Arra jártamba rákérdezek a festékesnél. Elvileg lennie kell.
Ifjabb korunkban jártunk csónaktűrákra. A barátom felesége (aki kórházban dolgozott) megkínált ilyen turbózott narancslével. Akkor már volt egyéb okból némi nyomás, így a hatás fenomenális lett. Hasonfekve kapaszkodtam a sátor mellett a fűcsomókba, annyira mozgott a föld.
Erre mondom ezt látni kellene hamar melletted kötöttem volna ki a röhögés miatt
Kérdés mit akarsz. Fúró olaj csak nyomod/pumpálod a flakonból. Komolyabb géphez emulzió olaj kell. 7 százalékos, refraktométerrel mérve, keverőszárral(a 20-200 l hordóba egy keverőszar ami felszívja az olajat, keveri vízzel) töltve nem 25 % ahogy Alkotó mondja , attól a bőröd is lemegy ha érzékeny vagy rá . Hülyeséget ne terjesszünk!!! Ha nem értesz hozzá... Mérni kell nem kutyulni csak, előző cuccból kevés kellett, mostaniból több, jobban fogy de nem büdösösik... Folyamatos mérést, kezelést igényel. 3% os keverékkel töltünk után. Tapasztalati érték, tiszta vízzel soha! "Monitorozni kell" , azaz mérni sokszor, 2 naponta. Idegen olajat le kell szedni a tetejéről. Olaj lehúzó automatán megcsinálja, egy akvárium pumpa meg segít a baktériummentesség elérésében . Minden idegen anyagot el kell távolítani belőle. Forgács nem maradhat benne.
Büdösödhet rossz kezelés esetén, olcsó de veszélyes hulladék. Van emulziós hűtés, olajhűtés, hideg levegős hűtés, extrém hideg co2 hűtés és hűtésmentes technológia. Mire kell???
Per pillanat általános fúrásokhoz. Mostanába tervezek még egy masszívabb fúrószár tartót mert van a kobaltos és van a gyengébb minőségű egytől 13mm-ig egy rettenetesen gyenge dobozba. Már szét is hullott.
Vágó, fúró, üregelő spray. Használtam már több márkát, otthoni használatra bőven jók.
Akkor spray. Menethez pedig birkafaggyú. Kiválóan ken!
28 napon belül tilos újra meghirdetni ugyanazt árut!
Sziasztok.
Napok óta ezt a hibaüzenetet kapom az otthoni Digi és a céges UPC hálózatról ha megnyitom a HE oldalát: Sorry, you cannot access this network segment via invalid IP address or proxy. Mobilnetrôl mûködik. Van valakinek ötlete, vagy így jártam?
A dátum jó, de mobilról is ez a helyzet.
Hiba jelentés / Moderálási kérelemben küldd el az IP címedet, amiről ezt az üzenetet kapod. Hálózatbiztonsági okokból nyitott, IP elfedő proxy szerverek mögül a HE alhálózata nem elérhető, és előfordulhat, hogy az IP címedről nemrégiben ilyen proxy szervert üzemeltetett valaki.
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2019
Idézet: „Hülyeséget ne terjesszünk!!! Ha nem értesz hozzá...” Erre mit reagáljak, hogy ne bántódj meg? Én nem vagyok esztergályos, csak munka után jártam néhány évig keresni egy kis plusz pénzt a "drehálással". Sok tíz éve így csinálta a mester, nem volt okom kételkedni benne, és még ráadásul működött is prímán. Vödörben előre bekevert hűtőfolyadékkal pótoltam az elfogyott mennyiséget. Kb. fél évenként azért ki kellett mosni a hűtőfolyadék tartályt, de ez egyébként is indokolt volt, mert iszaposodott az alja. Ha van itt esztergályos, kérem védjen meg!
Az apróhirdetési szigorítás kapcsán kérdezem, az "áthivatkozás" megengedett-e?
Egy aktuális fórumtémában említhetem hogy a panel megtalálható az apróban, illetve az apróban odaírhatom a panelhoz, hogy az építéssel kapcsolatos részletek a témájában elérhetőek? (Nekem mindkét kombináció tetszene). |
Bejelentkezés
Hirdetés |