Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Utolsó alkalom!
Samsung CLP-300 toner, sok darab, elhasznált, vagy félig üres toner tároló. Körülbelül 200 darab használt kisfloppy. Posta nincs, de Újpest-Agárd-Hetyefő útvonalon találkozhatunk.
Már mindent elvittek?
Lehet hogy kettő még talán maradt.
De posta nincs!
Brother lézer ingyen elvihető, posta nincs, határidő vasárnap. Helyileg Füzesabony. Tisztítás, új henger, új toner kellene bele, vagy bontásra. Nem dohányzó ház, ám mégis ilyen.
Ingyen elvihetők az alábbi eszközök , tisztítás patron illetve toner csere szükséges ,működnek !
Szia,
A 2db Laserjet nyomtatót szívesen elfogadom.
A laser nyomtató az csak egy van de a tied !
A ho lézer nyomira jelentkezem másodiknak!
Ha valakinek kell még más is a pakkból akkor elhozhatom a nyáron! Köszönöm!
Műanyag tartóka valamire.
A kisfloppyk érdekelnének, ha még megvannak, és ha megoldható az átvétel Újpesten. A félig üres tonerek is.
Tiéd, megnyerted. Sajnos most egy hétig vidéken eszek, utána jelentkezem magánban.
Ne sajnáld, vidéken is vannak jó kaják. Bocs de nem tudtam kihagyni
Bizony! Épp most vacsiztam jó kis vaddisznó pörit, mellesleg Hetyefőtől kb 10 km-re Gógánfán.
Kicsit fura lesz, de hátha kell valakinek: elvihető 3 zsáknyi seregélyháló szölőre vagy bármire
Átvehető Bp. XV. ker, vagy futárral tudom küldeni.
Szia.
Terjedelemben ez mekkora? Futárral szállítva mennyi lenne? Lehet, hogy jó lenne a szüleim háza körül. Nálunk nem igazán, mert az erkélyen csak egy kevés paradicsom van
Teljesen jóindulatból mondom: ilyet inkább ne. Volt már hatalmas sértődés belőle, hogy törölték az ilyen hirdetést -igaz, azt az apróból.
Ez mégiscsak elektronikai fórum, nem szuperinfo. Valaki már lehet, jelentett is -nem én...
A bútor (fotel, szék) zongora, stb mennyivel jobb?
Volt itt már sok más tárgy is aminek semmi köze nem volt az elektronikához és mégis volt akinek hasznos volt.
Én tényleg azt hittem, ez egy elektronikai fórum.
Nem hirdettem meg a soha nem használt rövidnadrágjaimat (felnőtt férfi nem hord olyant), pedig hasznos lehet gyerekeknek. Nem hirdettem két kismacskát, pedig édesek. Mostanáig küzdöttem, hogy egy ingyentrafót átadhassak, -hát ez sem kell. Van még, de hát jó lesz ajtótámasznak, és most összeírom a házban található felesleges dolgokat, aztán feltegyem ide? Szerintem én lennék némítva... A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2019
Úgy látom, a 190VA-s trafó megmaradt...
Továbbra is tartom, hogy nem postázok (azért a napi fuvar után/közben nem fogok sem csomagolóanyag, sem posta után rohangálni), de továbbra is szívesen elviszem (például a te esetedben) a 14.-be, -és pont holnap is megyek oda. De azt megértem, ha most épp nem olvasod, -hát egy-két hétig áll az ajánlat. (azt viszont nem értem meg, hogy másfél hónapja én könyörgök egy fórumtársnak, hogy odaadhassam már) A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2019
Nem vagy némítva, de nem postázod így azok kussba vannak, köztük én is. Egyszer majdnem levették a fejem, mert meg mertem kérdezni a postázási lehetőséget. Azóta csak olvasom ezt a topikot, de nem érdekel semmi.Tudomásul kell venni mindkét oldalt, a felkínálói oldalról macerás a postázás, az érdeklődő oldalról meg 3-400km utazást nem ér meg, sem fáradtságban, nem is beszélve 5-10 ezer forintos költséget amibe kerülne.
Használd "ajtótámasznak" , vagy vidd a hulladékudvarba, ugyanis a kukába nem dobható az ilyen.
Nem értetted a mondanivalómat.
Akkor lennék némítva (szerintem), ha hirdetgetnék nem ideillő dolgokat. Csak erről volt szó. Az már egy másik téma volt, hogy több jelentkező közül egynek már odaígértem azt a trafót, és akárhányszor el tudnám vinni, annyiszor nem ér rá a nyertes pályázó. Közben másokat kénytelen voltam visszautasítani... Ezen voltam elkeseredve, ezért gondolkodtam egy pillanatra, hogy érdemes-e meghirdetnem a többi (ugyancsak ingyen) elektronikai dolgaim, hogy kelljen is, de nem is. Hogy én könyörögjek, közben mások csalódtak. De ha már felhoztad: ha én adok ajándékot, és hajlandó vagyok szinte házhozvinni, hát ne vegyük már ezt az átvevő fáradságának, költségének A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2019
Azért ne nagyon általánosítsunk!
Szerintem a vásárlás is nagyon gáz.
Volt három elvetélt próbálkozásom. Én előre nem küldök pénzt, hogy utána várjam a semmit. Az eladó, meg nem meri elküldeni a csomagot, mert attól tart, hogy a címzett nem veszi át. Totál patthelyzet. Ez csak még rosszabb lesz.
Én jópár vásárláson vagyok túl semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Szia ! Hány db van az alu lemezből érdekelne
üdv: Gubera
Sikerült egy 2006-os HSZ-re reagálnod
Biztosan ilyen is van.
Meg, másmilyen is.
Habár elektronikai, elektromosság fóruma, sok nem rázós téma is van benne. Eme topik címe is Felajánlás, azaz ingyen elvihető. Nem zsib, vagy garázs vásár, de elfér benne időnként egy lyukas félpár zokni is.
Nekem jó csere-bere tapasztalatom van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |