Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ha elég fiatalon átesel egy ilyen procedúrán, soha többé nem fogsz zsebredugott kézzel sétálni egy jeges országúton.
Ilyen egyébként is csak síkvidéki emberrel történik, aki hegyen nőtt föl, az sohasem mozog zsebredugott kézzel, mert az tudja, hogy milyen könnyen kiszalad az ember alól a talaj (még nyáron is). Akkor pedig előáll a liszteszsák tipikus esete.
Igazatok van!
![]() Újabb élmény, a posta is szeret minket és nem akar lemaradni a jókívánságokkal. Nekik is köszönjük!
Szerintem aki felvette a postán nem ismeri már a képeslapot.
![]()
Nem kell hozzá se jég, se zseb. Kollégám naponta kerékpározik. Hétvégeken 100 km-től többet is. Nem rég Spanyolországban 1400km-t tekert. Itthon több hegyi verseny évek óta, mindvégig balesetmentesen. Két hónapja egy sima túra után hazafelé egy talajból kiálló fadarabtól keresztbefordult a kormány, és hosszanti bordarepedés.
A jó az egészben, hogy megtanulta hogyan kell kontrollálni a köhögés-tüsszentés-röhögés ösztöneit. A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2019
Ismeri, csak vonalkódban is küldik a jókívánságot, úgyis már gép nézi otthon is (már majdnem ott tartunk).
Innét jött az a mondás:
- Fáj? - Csak, ha nevetek... Valamikor a '60-as évek végén jött divatba a medicin roller. Ifjonti hévvel versenyeztünk, ki mennyit gurít. Másnap izomláz, a mellékhelyiségben kézzel rá kellett segíteni a rekeszizomra az eredményért.
Ezek szerint boldogok a szomorú emberek, mert nem hasít beléjük a kacagás fájdalma. A vidám pedig szenved.
De legboldogabbak a mazochisták, mert ha rossz, akkor jó. Ha jó, akkor persze rossz, de az jó.
Rég nevettem ennyit, tényleg hatalmas! Az a csirkeszárny a paprikás lébe..
![]()
Ez tényleg odavert
![]()
Szakmai angol, ma tanultam:
to tarmacadamize -> kátránnyal itat makadámutat
"Útépítő-szakmai" angol, ami magyarul még rímel is
![]()
Laptop billentyűzet nyomógomb műanyaga intelligens nanorobotokból ápülnek föl... igen, a hőlégfúvó puszta látványétól azonnal amorf formát vesznek föl, a másodperc törtrésze alatt.
Egy másik alternatíva.
Akkor te mondhatod, hogy "Te réz Anya.".
Day of the Printed Circuit Boards.
Bár nem vicces... A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2019
Sínson
A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2019
Van, ahol ezt másként oldják meg: Bővebben: Link... Igaz, ilyen esetben szerintem levonnak egyet a kilenc életből.
A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2019
Egy videomegosztón találtam alábbit. (Tömeg???)
A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2019
Sajtó?
![]()
Orvosos viccek
Egy férfi elmegy az orvoshoz, mert feldagadt a lába. A doktor megvizsgálja, majd a kezébe ad egy nagy szem tablettát. - Várjon egy kicsit, hozok vizet - mondja a doki és kimegy a szobából. A beteg nagyon türelmetlen, hamar megunja a várakozást. Odasántikál az ivócsaphoz és gyorsan beveszi a tablettát. Ezután visszatér az orvos egy vödör vízzel. - Na, most feloldjuk a tablettát, aztán ebben áztassa a lábát 30 percig. Vadásznak az orvosok a tónál. Amikor a vadkacsák felröppennek, a belgyógyász felemeli a puskáját, de nyomban vissza is ereszti: - Nem biztos, hogy kacsa... Tovább várnak, ismét felröppennek a vadkacsák. A pszichiáter céloz, de õ is leereszti a fegyvert: - Én tudom, hogy kacsa, de vajon õ is tudja-e magáról?... Megint csak várnak tovább. Amikor felröppennek a madarak, a sebész irtózatos tüzelésbe kezd, lelövi az összeset. Odaszól a kórboncnoknak: - Menj, és nézd meg, van-e köztük kacsa. |
Bejelentkezés
Hirdetés |