Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Folyamatos OFF-ot kérjük abbahagyni! Köszönjük!
Oké nincs semmi gond! Majd legközelebb!
Nekem fagyott le a gépem vagy kedd óta nincs bejegyzés ?
Neked február óta fagy a géped, ezeket azóta sem vitted el.
A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2019
Ja mert négy vagy öt napra rá újra feltetted akkor meg már minek?
Teljesen jogos a felháborodásod. Tekintve lakhelyeink távolságát felajánlottam a postázást, ami számodra nem volt megfelelő, inkább elkérted a telefonszámom és megjelöltél egy napot, amikor majd a tesód személyesen átveszi. Nem keresett, nem vette át. Utána pedig arra sem méltattál, hogy írj vagy hívj. Egyébként, amikor másodjára felajánlottam, akkor sem szóltál, hogy hű de kellene neked. Azóta is megvan. Viszed? Nomen est omen.
És én kérek elnézést minden topiklátogatótól.
Az mennyivel jobb, amikor megbeszélsz valakivel egy találkozót. Majd amikor a megbeszélt helyen és időben hiába várod, és próbálnád felhívni, hogy vajon csak késik, avagy egyáltalán nem jön, akkor a telefont nem veszi fel. Majd "természetesen" később sem hív vissza, sőt utána a neki írt mailra sem reagál?
Sziasztok!
Ingyen elvihető az alábbi valódi kétsugaras szkóp. Kisebb kontakthibáktól eltekintve működőképes, korához képest jó állapotban van, a fényerő és a fókusz is jó. Van hozzá 1db mérőfej és egy tápkábel. Postázni nem tudok. Átvehető Budaörsön, vagy Budapesten előre megbeszélt helyen.
Hát ez gyors volt Ha egy héten belül el tudod vinni, akkor a Tied. A többit privátban pls.
Ha ronin75 még sem vinné akkor engem érdekelne.
A nyomtató autó switch engem érdekelne, ha esetleg meg van még.
Az jelentkező hiányában kuka lett.
Sziasztok !
Ezek újra elvihetők kőbányáról, a jelentkező lemondott róluk. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link
Szia!
Az időkapcsolóra és a riasztóra jelentkezem. Üdv: AFP
Üdv! Ha valaki tud mit kezdeni vele.
Rendben, az időkapcsoló és a riasztó a tiéd.
Szomorúan de megválok tőle.
Dell inspiron i8100 laptop akku nélkül ingyen elvihető. Az aku 10 éve elszállt. Töltő meg van hozzá, valószínűleg szalagkábel probléma. Floppy és zip drive is megvan a gyári odd meghajtóval. Nagyon szerettem hűen szolgált ez a remek masina. Gyerekként kaptam nagyon vigyáztam rá, azonban korából adódóan van rajta 1-2 esztétikai hiba. Nekem nem éri meg a javítás. Bp. 12. ker. Cserébe elfogadok néhány jó szót, gyászos tekintet. Esetleg rosz laptopból a zsanérokat és a kijelző vasakat, feltéve hogy nincs megszorulva. 1 pár kellene másodlagos kijelző talpat faragnék belőle.
Postázásért cserébe jelentkezek érte.
nem szeretném postázni.
Jelenkezem a laptopért. Szinte bármikor el tudok menni érte.
Rendben a tied.
Akkor *** ezt ***kidobom mert nem kell senkinek.
Ha így áll a helyzet akkor én elmennék érte valamikor a hét második felében (jó eséllyel pénteken). Sajnos most még nem tudom pontosan.
Előre is köszönöm!
Szia!
Rendben van. Privátot írj. |
Bejelentkezés
Hirdetés |