Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Félretettem őket.
Szia.
Az Xbox-nak csak a doboza van meg ?
Köszönet!
Az orion rádiót vinném és a zöld üzenetrögzítőt.
Az orion rádiót vinném és a zöld üzenetrögzítőt. A rádióroncsot is vinném.
Üdv A nyáklemez érdekel és a 0,75 ellenállás.
De ha nem gond, csak 10-11 nap múlva tudom elvinni, mert külföldön leszek. A mennyiségre való tekintettel, egy részét tovább osztom, két hét múlva, ha megnyerem. A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2019
A nyáklemezeket már Vteo és Szasza viszi, velük beszéld meg. Az ellenállásokból teszek félre neked is.
A nyákról lecsúsztam, de kb 200 ellenállás továbbra is.
Vteo lemondott egy részéről. Kiszedjek neked belöle vagy vele beszélsz? Ha vele, akkor adok neki az ellenállásból is.
Ha kiszedsz nekem egy marékkal, az engem kielégít.
A betákat a jövő héten elvinném.
A tied.
Köszi. egyeztetünk, szerintem hétvégén megyek, de majd a részleteket wireless.
Az enyémből is rskhatsz át ha valakinek kell még.
Pár darab nyák ha jutna nekem, megköszönném.
Szia!
A Panasonic 616 -os telefonközpontra szeretnék jelentkezni. Üdv. A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2019
Viheted.
Nagyon szépen köszönöm.
Tőled kapom, vagy közvetítőtől ?
Köszönöm!
A többit magánlevelezésben folytatjuk. Üdv!
Szia zeller! A cd/dvd olvasókból a dvd olvasókat, a nyomtató tápokat és a kék lapos mérleget elvinném. Írok privátot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |