Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Én nem "selejtezni" szoktam, hanem "menteni" (van jó restaurátor (Dongó utca 2)).
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2019
Hello! Azért ez egy elég tág fogalmú kérés. Nem lenne célszerűbb pontosítani az igényt? Egyébként meg új nem jó, csak a bontott?
Ami nálunk van azt felajánljuk valakinek a javára és annak boldogulására. Ha mindent megvennék akkor az eddigi bontott alkatrészeket úgy ahogy van ki kellene dobnom a kukába növelve a hulladék mennyiséget.
Félreértesz. Nem a felajánlás elveivel volt a gondom, hanem az igény műszaki paramétereinek pontosításával. Mert pld. a felrakott képből már sejthető az igény, hogy egy (7 állású, egy áramkörös) Yaxley kapcsolóra van szükséged, de még ebből is számtalan fajta létezik..
Ajánlat elfogadva. A részleteket privátba írd meg.
proli: egy rakás olyan alkatrész van aminek a nevét mind a mai napig nem tudom. Így csak körbeírom miről van szó.
Szombaton viszem. Széjjel van kicsit bontva, ki van szerelve a dobozából, de a műszer maga egyben van. Az alapműszer szakadt.
Nem baj, tőlem kapsz egy pacsit, mert ebben a hozzászólásodban nem volt helyesírási hiba. Mondjuk három vesszőcske még elfért volna.
HA valakinek van olyan lézeres nyomtatója ami működik és nem kell neki de eladhatatlan az állapota miatt szívesen elfogadnám.
Szeretném kipróbálni rizspapíros nyomtatást. A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2019
Szia!
A szülőknél van otthon két régi HP Laserjet 4P, ami még működőként lettek anno elrakva (Bács megye délnyugati része). Párhuzamos port csatlakozás és ezt még a tornádó sem kapja fel könnyen kategória. Ha valaki be tud érte jönni, akkor fel tudom ajánlani. Hétvégén elő tudom szedni őket, mert pont kamrapakolás a program. Üdv.
Sajnos oka fogyottá vált a dolog az ügytelenségem miatt. Betört a javítandó tablet képernyője. Elejtettem....
Köszönöm mindenesetre.
Súlyra mennyi lehet? Sajnos nem megoldható hogy elmenjek érte. Nagy a távolság. A futár elhozza ha nem túl nehéz.
A soros port az amelyik úgy néz ki mint egy videokártya csatlakozó csak sokkalta hosszabb? A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2019
Párhuzamos port. LPT portként is ismert, de nem csak nyomtatókhoz volt használatos.
https://www.globalspec.com/learnmore/electrical_electronic_componen...ectors
Köszi Van a gépem. Én ezt még sosem használtam
Szia!
Hát majd a hétvégén megmérem, de a méretéhez képest nem kevés. Az M6-ra Bátaszéknél szoktunk fel/le hajtani, ez a legközelebbi pont ameddig el tudom juttatni esetleg. A soros port a másik, abba anno az egeret csatlakoztattuk. Ez a szélesebb soktűs csatlakozó. Talán még nyomtatókábel is lesz hozzá, de azt nem ígérem 100%-ra, hogy megtalálom mert a festés és kazáncsere kapcsán eléggé nagy most ott a felfordulás.
Messze van sajna. Baranya megye déli része
Isten háta mögött. Csak nyugodtan nem kell miattam felborítani az ütemtervet. Ha 1 hónap múlva kapom meg az sem baj. A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2019
Meg jöttMegjött a könyv! Köszönöm!
Ha esetleg majd neked kell vmi. Ívalami, írj. Hátha tudok segíteni! A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2019
Moderátor által szerkesztve
OK! Szívesen.
Üdv: GK
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben ilyen kijelző modul? Csak 1 db kellene.
Sziasztok!
Ha esetleg lenne valakinek 3D nyomtatásból keletkező felesleges üres filament rolnija (legalább 1kg-os tekercs), szívesen elfogadnám az üres dobot. Elsősorban Gyöngyös és környékén keresek, de a postázás is szóba jöhet, ha a feladó elküldi, persze a postázási költség ellenében. : )
A horgászboltokban is lehet hasonlót találni.
Szia, nekem épp 2 felesleges is akad. Csak kerülgetem. Ha tudod hasznosítani keress meg kérlek priviben.
üdv L
Gondolkoztam rajta, hogy vajon pont itt kérdezzek.e. De mivel nem akartam 3 méteres szálat venni bíztam benne, hogy akad elfekvőbe. Doboz építéshez keresek alu profilt ebbeN a típusbaN. A doboz méretet utólag fogom kiszámolni, de a csabai találkozóról hoztam el átalakításra.
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2019
3 m szál nem sok egy dobozhoz. Hamar elfogy. Mekkora lenne a doboz?
Holnap lemérem az eredeti vázat csak most kint van a mellék épületbeN. A mélysége az, ami majd lényegesebb lesz. Ez fog majd eltérni az eredetitől. Minden más marad.
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2019
Sziasztok!
Ha lenne köztetek valaki aki tudna szerezni nekem egy-két 400W-os higanygőz lámpát akkor annak "kezet csókolnék". Ha használt, (vagy esetleg nem nem jó ) az sem baj, mert elektronikusan gyújtanám be egy nagyfesz. oszcillátorral. Nagy gyárak csarnokaiban használtak / -nak ilyeneket, és ezeket valószínűleg kidobják. Pedig EPROM törlőnek jó. 250W-os origin több is van, de 400-as kellene. Csere is érdekel. Köszi, üdv janigel.
Van itthon 2 db. de nem postázom. Törékeny.
Szia!
Ez szuper. Mindenképpen érdekel.
Helló kollégák !
Erre válaszolt mnyugger fórumtárs de nem jött össze, így még mindig keresem. Ezenkívül ha megdobna valaki egy ilyen vasaló zsinórral azt is megköszönném. Üdv janigel |
Bejelentkezés
Hirdetés |