Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Honnan lehetne szerezni, illetve melyik mosógépben van 1,5x5cm-es vezérlő szinkronmotor?
Szia Vim!
Köszönöm szépen, a tanácsot és a válasz segítséget, amit jeleztéll, megcsináltam, Sikerült, és müködik a mosógép!!! Köszönöm mégegyszer, Tisztelettel; Feri
Szia!
Mehet helyette, semmi gond. Érdemes amúgy a LNK306-ot tenni helyette, de ez is megfelel. Üdv, Palkó.
Szia!
Hajlítsd el,kifelé, 90 fokkal a lábát ,vágd le a gn méretére! Én a feleségem körömollóját használom erre a célra .
Mindenkinek köszönöm a segítséget, életre kelt a mosógép.
Minden tanács hasznomra volt és persze tanultam is belőle!
Nagyobb a teljesîtménye. A 304 csúcsra van “járatva” ezért hal meg. A 306 kényelmesen bírja azt az igénybevételt, amit itt kell produkálnia.
Üdv, Palkó. A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2019
Üdv!
Adott ez a Bauknecht. Alábbi az adagolója. Képen a típus. Mienk első kép. Második a netről. Azon az a kis luk nem is luk, nálunk igen. Nem tudna valaki egy jól működőről, annak belsejéről képet mutatni? Mintha hiányozna egy terelő pöcök (3. kép). De mekkora? Milyen? Köszönöm
Sziasztok!adott egy electrolux mosógép az elektronikát kiszereltem mert nem indult itt a fotó mit gondoltok mi a gond a kormozódás nem tudom mitől és honnan ered. Netán van valakinek megvenném üdv ar
A "kormozódás" a szénkefe portól van. Egyáltalán nem biztos, hogy annak a panelnek bármi baja is van.
Hogy kerülne a kontroll panelbe szénkefepor az ellenállás az ic és környezete volt kormos
Sztatikus feltöltődés útján. Furcsa módon tud porosodni.
Csak ő lehet a hibás mert a kapcsoló gomb nyomásra csak az ajtó kijelző világit és a power gomb a táp eddig működik a következő a vezérlő panel itt megállt
Az ajtókapcsolót azért vizsgáld meg például.
Ok, akkor máshogy teszem fel a kérdést.
Van valakinek kb. 1,5x5 cm mosógépvezérlő szinkronmotorja Dunaújvároshoz közel? (Vagy más tippje, hogy honnan szerezzek?)
Azt a motort külön még sehol sem láttam, de bármelyik mechanikus programkapcsolóból bonthatsz hasonlót. Egyszer én egy Hajdú mosógépét építettem egy Whirlpool mosógépbe.
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2019
Szia!
Az a középső kondenzátor gyanús!Nem púpos a teteje? Csinálhatnál jobb fényképeket is a panelról!
Melyikre gondolsz jelöld be kerlek
A legnagyobbra gondoltam. De azért nézd meg az ajtókapcsolót is,mint ahogy azt Zolika60 írta!
De az ajtó kapcsolónál jelez a sárga fény
Sziasztok!Az este kiforrasztottam a panelből az 1n5819 és a mpr160 diodákat zárlatosak voltak a 4.7 ohm ellenállást szakadt volt csere és megy a gép. Kérdésem lenne mi a fene nyuvasztotta ki a az elemeket . érti valaki. valami biztos betartott
Sziasztok!
Ismét szeretnék segítséget kérni egy Bosch Maxx7 mosógéphez. Vettem hozzá egy másik, használt vezérlő panelt, tehát elvileg már azzal nem lehet gond. Elinditom a programot, indul a szivattyú stb és amikor a motort indítaná az csak megmoccan de nem forgatja a dobot és a programidőből leveszi a motor működési idejét. Valakinek van ötlete hogy mi lehet a baja? Hogy tudom megnézni a motort hogy jó e? 24Vot rakapcsolva működött. Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok! lehet tudtok segíteni, egy BOSCH ClassiXX5 géphez keresek komplett ajtót.
Előre is köszönöm a segítséget! Tibor.
Minden jó és mégse megy, szóval most már csak abban bízom, hogy valaki tud egy bontott trafóval szolgálni. Van valakinek ilyen donor?
A képen látható táptrafót keresem bontásból. Van ilyen valakinek?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |