Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Sajnos nem tudtam végig nézni, nem volt elég meggyőző a fickó.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2019
Beleolvastam a Retro számítógépek topicba majd elkezdtem a neten keresni a tárgyalt MFM drive után, ezt találtam(bocs angol), USAFRet válasza. Jót mosolyogtam majd megrettentem hogy én is sürün hallgatok a Jó ötlet tündérre.
![]()
Idézet: „hogy ha a madár becsukja a szárnyait, miért nem marad továbbra is fent.” Az egyetlen ésszerű magyarázat hogy megváltoztatja a sűrűségét. A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2019
Én inkább sírok a hozzáállásán. "Minek foglalkozni vele? Minek költeni rá? Mit érdekel az ősrégi adat?"
Totál offtopik és kötekedés az egész ember, ráadásul moderátor egy tech fórumon. Mintha itt valaki megkérdezné, hogy hogyan lehet megjavítani az elromlott mosógépét és azt a választ kapná, hogy minek azt a tízéves gépet javítgatni, amikor már modernebb gépeket árulnak? Rossz napja lehetett USAFR-nek.
Idézet: Mer le akar szállni. „hogy ha a madár becsukja a szárnyait, miért nem marad továbbra is fent.”
Sajnos itt is lehet elég sürün olvasni ilyet. De nekem a tündéres hasonlat volt vicces, főleg hogy magamra ismertem(gondolom nem vagyok egyedül) párszor már én is bevásároltam olyan "maj' jó lessz valamire" dolgot amit nem kellene. Én is szeretek ha van idöm régi dolgokat megjavítani, beindítani a szórakozás és kihívás végett ráadásul nem szeretek kidobni semmit sem de ez már totál off itt a viccesben.
Értem én, hasonlóan engem is elkap néha az a tündér és kényszerít, hogy roncs-kiégett számtech cuccokat vegyek vagy kiszedjem őket a konténerből a hulladékudvarban.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2019
– Kedves utasaink, itt az Önök kapitánya beszél! Mivel erősen zuhanunk, ezt megállítandó már kidobáltunk minden nehezéket. Sajnos ez nem volt elég,
úgyhogy utasaink közül kell megválnunk néhánytól. Hogy ne lehessen kivételezéssel vádolni bennünket, ábécé sorrendben szabadulunk meg a túlsúlytól. Jelentkezzenek tehát először az “A”, mint Afro-amerikaiak! Természetesen senki sem mozdul… – Akkor jelentkezzenek a “B”, mint barna bőrűek! Újból senki, csak a sorok közt egy kisgyerek mondja az apjának: – Te papa, nem kéne jelentkeznünk? Hiszen mi afro-amerikaiak is vagyunk, meg a bőrünk is barna! Mire az apja: – A pofádat befogod fiam, mi most itt NIGGEREK vagyunk, úgyhogy először a KÍNAIAK jönnek. Mire a hátsó sorból egy hang : -Ném kínáái! SÁRGÁÁÁ!
A hajó kapitánya leszól a tengerfenéken dolgozó búvárnak.....azonnal jöjjön fel-süllyedünk!!!
Nem kellet volna megpatkolni azt a biztit....
Megtudhatnám miben más az ipari áram, mint a háztartási?
Mármint egy 230V-os lengődugalj szempontjából.
Ha főzöl vele akkor háztartási, ha falat fúrsz, akkor meg ipari áramot használsz
![]()
Ha meg motoron ülök, a karjaimat szét tárom, az asszony átnyúl a hónom alatt megfogni a kormányt, akkor boldog.
Mert ilyenkor ő a váll alatt vezető.
Ááá dehogy, csak három "A" osztályú végfokról ment a 200kW-os kompresszor. Oszt kicsit megmelegedett.
A hálózati villásdugó két pólusa egyformának látszik, de valójában ég és föld. Az egyik ég, a másik meg a föld. De van amikor a föld ég.
Vagy az üzem. A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2019
Idézet: Az egyszarvú kormányt. „az asszony átnyúl a hónom alatt megfogni a kormányt”
Tudod, ki mit szeret...
![]()
Már a Kínaiakban sem lehet bízni, normális esetben a 200KW még elmegy egy 10A-s biztosítékról...( Vagy a dugvilla is Kínai volt? )
Hát ilyenre gondoltam, vajon mi más is lehetne.
![]()
2 dolog lehetséges, Photoshop vagy kecsketej
![]()
Van még néhány lehetőség. Elődeink megitták a lótejet, néhol még ma is előfordul, hogy birkatejet isznak, de ami a leggyakrabban előfordul a hűtőben, az anyatej.
![]() Azt még Mehemed is megissza. Kortól függően. ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2019
Bizonyosan kecsketej lehet, mert Mehemed idejében még nem volt Photoshop. Kecske az meg volt.
A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |