Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Érdemben pontosan a kérdésedhez nem tudok hozzászólni, de annyit infóként: a forditott inga elvén működő szabályzástechnika PID jénél fontos a súlyelosztás. Lehetséges, hogy azért van benne be nem kötött cella, hogy a súlyeloszlás rendben legyen. Nem valószínű, hogy a távolkeleten elfogyott a vezeték, általában okkal történnek a dolgok.
A tengelyben levő akksiknál szerintem ez nem szempont. A rajta álló ember súlya sokszorosan meghaladja az akkupak súlyát még gyerek esetén is. A két kerék nemkülönben súlyos.
Esetleg a méret/rögzíthetőség lehet az ok, a fele kapacitáshoz ne kelljen új műanyagot gyártani... Bár az a kis kengyel is annyival olcsóbb lenne...mindegy, keleti gondolkodás. - kipróbáltam, ha az akkupak nincs benne, hanem kívülről táplálom, akkor is beáll terheletlenül egyenesbe. Közben Luki írt egy sejtést, ellenőriztem, igaza volt: Az üres cellák csak héjak, a belsejében valami kavicsőrlemény van. A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2019
Moderátor által szerkesztve
Már megbocsáss, ebben a dologban a jó kérdés: kell vagy nem?
A többit meg az eladótól kellene megkérdezni, különben elnőiesedünk.
Azért az, hogy az email címe "genya", elég sokat elárul szerintem az emberről.
Amint tudom milyent típusú cső, azon felül hogy állítása szerinte Geiger Müller, el tudom dönteni érdekel e. De így nem, annyit tudok hogy nemigen láttam ilyent ezért érdekelt volna a típus, utána lehet nézni, lehet hogy 2 ezer forint ebay-en lehet hogy 30, a lényeg hogy nem árt ha tudom mit veszek.
A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2019
Szerintem az a gesztenyés nyalóka rövidítése.
Ha van Flip, akkor tuti van más szolgáltató is. A flip nem más, mint a té "olcsó" szolgáltatása, ami - hogy, hogy nem - csak ott köthető, ahol van komolyan vehető konkurencia (tipikusan a Digi).
Nincs más.
Volt Invitel, de felvásárolta a Digi és egyenlőre nem fogad új kuncsaftokat. Digi nincs. A szomszédom a Digi szerelője. Egyenlőre a Digi nem terjeszkedik felénk. Csak a Telekom van a területen, illetve egy mikrohullámú net, de az drága és lassú. Tv van Digi és UPC, de csak műholdas. Drága a telepítés.
Ma 13.50-kor, Budapesten, a Frangepán utcában nekem szaladt egy rattus.
Tök cuki, csak nem vagyok hozzászokva. Mindketten meghökkentünk. A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2019
Én itt "vidéken" négyet nyírtam ki, mert a szomszéd igénytelen és tőle átszöknek, kaptak enni persze hol máshol a kertben nyúvadnak ki.... Szépen katapultáltam át őket utána a feladónak lapáttal
Szabályzat 9. pontját, kérjük továbbra is betartani.
Megvan a nagy-képességű!
Kovács János direktors39@**** ****** Kipontoztam az elküldhetőség miatt, pedig azokban is képes volt helyesírási hibákat elkövetni. A mély-intelligencia legalsó alatti fokán, ez a frankó csávó írogat ilyen "míves" stílusban. Kérem a moderátorokat, hogy 1-2 napig hagyják bent a h.sz-omat, míg a tagság kellően tájékozódik. A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2019
Páncéltörőt neki.
Viccet félretéve sajnos én is futottam már bele ilyenbe, nem kell felvenni, már aki ilyen stílust enged meg magának köznevetség tárgyát képzi nálam. (Ezt értve a tiszteletlen levélíróra). De volt már olyan is aki mindmáig fórumtag, és aktívan hirdet is , de anno már az ügyvédemnél voltam a peres papírokkal miatta a sok fenyegetőzése végett. Sajnos ahány annyi féle ember. Szigorúbb regisztrációs rendszerre volna szükség az ilyenek kiszűrésére, vagy a levelezőrendszer speciális moderációjára (ezt persze nem megoldható a személyes adatok védelme miatt, de egy automata rendszer ami mondjuk a káromkodást kiszűri már az is segítene egy kicsit.) Én azt mondom ne foglalkozzunk az ilyennel, főzzünk egy jó bográcsost és pihenjünk a hétvégén.
Igaz. Míg jó az idő hozzá
Legalábbis én tuti így teszek.
S mondá az úr,hétvégén ne dolgozz, bonts egy sört és főzz finomat felebarátaid társaságában. Mindenkinek ajánlom a szentírás követését sok fejfájástól menti meg az embert.
Biztos ezt akarta írni: Miatad tiltotak bocsáss meg. Fontosat szologatol be, te balatongyöröki.
Ha már automata rendszer, én helyesírásszűrőn álmodoztam. Az új belépőnek kikellene tölteni egy tollbamondásos-helyesírásos tesztet, ha elér egy minimálszintet, akkor beengedné a rendszer, hagy firkáljon kedvére. De lehetne a mancsgombok mellé egy helyesírás-nemtetszik gomb is. Persze a régi tagoknak is ki kellene tölteni a tesztet. Lehet, hogy engem is kizárna a rendszer. És örvendezének vala..
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2019
Jaj a sörről jut eszembe.
Tegnap egyik ugyfelemtől kaptam egy alkoholmentes citronyos sört, valami Pécsi gyártmány lehetett. Mondom megiszom, pont jött hozzám Madzagos úgy röhögött hogy le kellett űljön. Volt olyan sz*r íze, hogy ihaj. Ezen röhögött. Van ithon alkoholos, megiszok egy olyat, az biztos nem lesz sz*r. Aztán mit roccsantasz a bográcsban? Ja! Jó étvágyat hozzá nektek a kerti pikniken. A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2019
Idézet: „De volt már olyan is aki mindmáig fórumtag,” Például velem vigyázni kell, mert ma kiderült, hogy én meg lopok (fél szemed mindig rajtam legyen!). Megyek kötődobozt venni, mert Waurél a csodakutya lerágta a tetejét. Viszem a mintapéldányt, amiről áttettem a tetőt, amit megevett (pont passzolt). Szépen átválogatom a választékot, rápróbálom egy megfelelőnek tűnőre, jónak látszik. Egyet ugye semmiből sem veszünk, minimum kettő. Pénztárnál az eladónak mondom hogy hogy jártam, mutatom a dobozt, nézi amit kiválasztottam. "Majdnem jó, de nézzük meg még egyszer." Ugyan fel kellett bontani egy új csomagot (még hallottam elmenőben amikor valaki pont kereste a félretett csomagot, és hogy "ki volt az a barom, aki felbontotta" ), de pont olyan volt mint a minta. Aztán piac, stb. Otthon pakolok ki, és rájöttem hogy miért volt olyan dagadt a táskám. Benne voltak az előző válogatás dobozai is, amit automatikusan eltettem a kifizetettekkel együtt. Akciós termék, kettőt fizet, négyet visz.
Régen sokat loptam, van egy hangulata. Tőlem nem kell lopnod, mindent odaadok. Majd kinövöd. (Amúgy tudom, hogy nem volt szándékos.)
Ezek a citromos, meg egyéb "alternatív" sörök tényleg elég furcsa ízűek. Van aki rajong értük; azoknak nem is való az igazi sör, ami barna és >8 %-os! (A guminő meg nem veszekszik; ez is egy szempont)
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2019
Mindkét szemem rossz így egyikkel sem figyellek, mert ha egyel is figyelemmel kísérlek mindent elrontok a másikkal.
Ismertem egy figurát, ő pont ezért nem zárta az autóját sosem, még akkor sem ha benne hagyott valamit. Az volt a mottója, inkább nézzenek bele, lopják el ami benne van, de ne törjék be az üveget meg hasonlók, mert neki az autója mindig kell.
Valamikor nagyon régen -fiatalabbak el sem tudják képzelni- senki nem zárta az autóját mifelénk. Pld.: boltba be, autó nyitva marad.
Az enyém most is nyitva van. Egyszer még húszon éve mikor zártam feltörték és elvitték a kb akkor 1000Ftot érő rádiót, de betörték az ablakot a jobb első ajtón. Azóta nyitva, vigye a rádiót aki nem bír nélküle élni. Mondjuk aztán már senkinek sem kellett.
Nekünk az Opel Kadett első ablakát törték be, természetesen a rendőrségtől 10m-re. A feljelentés eredménye a szokásos tettes ismeretlen, örülj, hogy nem téged hurcolunk meg, amiért zavarni mertél minket a csip-csup problémáddal. Igaz a térfigyelő kamera vígan látta az autót és a sündőrök épületétől tényleg max. 10m-re parkolt...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |