Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3072 / 3602
(#) Topi válasza bbalazs_ hozzászólására (») Szept 24, 2019 /

Érdemben pontosan a kérdésedhez nem tudok hozzászólni, de annyit infóként: a forditott inga elvén működő szabályzástechnika PID jénél fontos a súlyelosztás. Lehetséges, hogy azért van benne be nem kötött cella, hogy a súlyeloszlás rendben legyen. Nem valószínű, hogy a távolkeleten elfogyott a vezeték, általában okkal történnek a dolgok.
(#) bbalazs_ válasza Topi hozzászólására (») Szept 24, 2019 /

A tengelyben levő akksiknál szerintem ez nem szempont. A rajta álló ember súlya sokszorosan meghaladja az akkupak súlyát még gyerek esetén is. A két kerék nemkülönben súlyos.
Esetleg a méret/rögzíthetőség lehet az ok, a fele kapacitáshoz ne kelljen új műanyagot gyártani...
Bár az a kis kengyel is annyival olcsóbb lenne...mindegy, keleti gondolkodás.
- kipróbáltam, ha az akkupak nincs benne, hanem kívülről táplálom, akkor is beáll terheletlenül egyenesbe.

Közben Luki írt egy sejtést, ellenőriztem, igaza volt:
Az üres cellák csak héjak, a belsejében valami kavicsőrlemény van.
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2019
Moderátor által szerkesztve
(#) Sanyesz5 hozzászólása Szept 26, 2019 /

Ti értitek az ilyen eladót?

Bővebben: Link
(#) mek-elek válasza Sanyesz5 hozzászólására (») Szept 26, 2019 /

Már megbocsáss, ebben a dologban a jó kérdés: kell vagy nem?
A többit meg az eladótól kellene megkérdezni, különben elnőiesedünk.
(#) Pumuckli válasza Sanyesz5 hozzászólására (») Szept 26, 2019 /

Azért az, hogy az email címe "genya", elég sokat elárul szerintem az emberről.
(#) Sanyesz5 válasza mek-elek hozzászólására (») Szept 26, 2019 / 1

Amint tudom milyent típusú cső, azon felül hogy állítása szerinte Geiger Müller, el tudom dönteni érdekel e. De így nem, annyit tudok hogy nemigen láttam ilyent ezért érdekelt volna a típus, utána lehet nézni, lehet hogy 2 ezer forint ebay-en lehet hogy 30, a lényeg hogy nem árt ha tudom mit veszek.
A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2019
(#) lóri válasza Pumuckli hozzászólására (») Szept 26, 2019 / 1

Szerintem az a gesztenyés nyalóka rövidítése.
(#) tbarath válasza mnyugger hozzászólására (») Szept 26, 2019 /

Ha van Flip, akkor tuti van más szolgáltató is. A flip nem más, mint a té "olcsó" szolgáltatása, ami - hogy, hogy nem - csak ott köthető, ahol van komolyan vehető konkurencia (tipikusan a Digi).
(#) mnyugger válasza tbarath hozzászólására (») Szept 26, 2019 /

Nincs más.
Volt Invitel, de felvásárolta a Digi és egyenlőre nem fogad új kuncsaftokat.
Digi nincs.
A szomszédom a Digi szerelője. Egyenlőre a Digi nem terjeszkedik felénk.

Csak a Telekom van a területen, illetve egy mikrohullámú net, de az drága és lassú.
Tv van Digi és UPC, de csak műholdas. Drága a telepítés.
(#) Gafly hozzászólása Szept 26, 2019 /

Ma 13.50-kor, Budapesten, a Frangepán utcában nekem szaladt egy rattus.
Tök cuki, csak nem vagyok hozzászokva.
Mindketten meghökkentünk.
A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2019
(#) lóri válasza Gafly hozzászólására (») Szept 26, 2019 /

Ilyenkor mondani kell valami csúnyát.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Szept 26, 2019 /

Tud harapni is félelmében.
(#) Sanyesz5 válasza Gafly hozzászólására (») Szept 26, 2019 /

Én itt "vidéken" négyet nyírtam ki, mert a szomszéd igénytelen és tőle átszöknek, kaptak enni persze hol máshol a kertben nyúvadnak ki.... Szépen katapultáltam át őket utána a feladónak lapáttal
(#) Moderátor hozzászólása Szept 28, 2019

Szabályzat 9. pontját, kérjük továbbra is betartani.
(#) granpa hozzászólása Szept 28, 2019 / 2

Megvan a nagy-képességű!

Kovács János direktors39@****

Kipontoztam az elküldhetőség miatt, pedig azokban is képes volt helyesírási hibákat elkövetni.
A mély-intelligencia legalsó alatti fokán, ez a frankó csávó írogat ilyen "míves" stílusban.

Kérem a moderátorokat, hogy 1-2 napig hagyják bent a h.sz-omat, míg a tagság kellően tájékozódik.
A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2019
(#) szikorapéter válasza granpa hozzászólására (») Szept 28, 2019 /

Páncéltörőt neki.

Viccet félretéve sajnos én is futottam már bele ilyenbe, nem kell felvenni, már aki ilyen stílust enged meg magának köznevetség tárgyát képzi nálam. (Ezt értve a tiszteletlen levélíróra).

De volt már olyan is aki mindmáig fórumtag, és aktívan hirdet is , de anno már az ügyvédemnél voltam a peres papírokkal miatta a sok fenyegetőzése végett.
Sajnos ahány annyi féle ember.
Szigorúbb regisztrációs rendszerre volna szükség az ilyenek kiszűrésére, vagy a levelezőrendszer speciális moderációjára (ezt persze nem megoldható a személyes adatok védelme miatt, de egy automata rendszer ami mondjuk a káromkodást kiszűri már az is segítene egy kicsit.)

Én azt mondom ne foglalkozzunk az ilyennel, főzzünk egy jó bográcsost és pihenjünk a hétvégén.
(#) TAttila77 válasza szikorapéter hozzászólására (») Szept 28, 2019 /

Igaz. Míg jó az idő hozzá
(#) szikorapéter válasza TAttila77 hozzászólására (») Szept 28, 2019 / 2

Legalábbis én tuti így teszek.
S mondá az úr,hétvégén ne dolgozz, bonts egy sört és főzz finomat felebarátaid társaságában.

Mindenkinek ajánlom a szentírás követését sok fejfájástól menti meg az embert.
(#) lóri válasza granpa hozzászólására (») Szept 28, 2019 / 1

Biztos ezt akarta írni: Miatad tiltotak bocsáss meg. Fontosat szologatol be, te balatongyöröki.
(#) lóri válasza szikorapéter hozzászólására (») Szept 28, 2019 / 1

Ha már automata rendszer, én helyesírásszűrőn álmodoztam. Az új belépőnek kikellene tölteni egy tollbamondásos-helyesírásos tesztet, ha elér egy minimálszintet, akkor beengedné a rendszer, hagy firkáljon kedvére. De lehetne a mancsgombok mellé egy helyesírás-nemtetszik gomb is. Persze a régi tagoknak is ki kellene tölteni a tesztet. Lehet, hogy engem is kizárna a rendszer. És örvendezének vala..
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2019
(#) TAttila77 válasza szikorapéter hozzászólására (») Szept 28, 2019 /

Jaj a sörről jut eszembe.
Tegnap egyik ugyfelemtől kaptam egy alkoholmentes citronyos sört, valami Pécsi gyártmány lehetett. Mondom megiszom, pont jött hozzám Madzagos úgy röhögött hogy le kellett űljön. Volt olyan sz*r íze, hogy ihaj. Ezen röhögött. Van ithon alkoholos, megiszok egy olyat, az biztos nem lesz sz*r.
Aztán mit roccsantasz a bográcsban? Ja! Jó étvágyat hozzá nektek a kerti pikniken.
(#) Gafly válasza szikorapéter hozzászólására (») Szept 28, 2019 /

Idézet:
„De volt már olyan is aki mindmáig fórumtag,”

Például velem vigyázni kell, mert ma kiderült, hogy én meg lopok (fél szemed mindig rajtam legyen!).

Megyek kötődobozt venni, mert Waurél a csodakutya lerágta a tetejét.
Viszem a mintapéldányt, amiről áttettem a tetőt, amit megevett (pont passzolt).
Szépen átválogatom a választékot, rápróbálom egy megfelelőnek tűnőre, jónak látszik. Egyet ugye semmiből sem veszünk, minimum kettő.
Pénztárnál az eladónak mondom hogy hogy jártam, mutatom a dobozt, nézi amit kiválasztottam. "Majdnem jó, de nézzük meg még egyszer." Ugyan fel kellett bontani egy új csomagot (még hallottam elmenőben amikor valaki pont kereste a félretett csomagot, és hogy "ki volt az a barom, aki felbontotta" ), de pont olyan volt mint a minta.
Aztán piac, stb. Otthon pakolok ki, és rájöttem hogy miért volt olyan dagadt a táskám. Benne voltak az előző válogatás dobozai is, amit automatikusan eltettem a kifizetettekkel együtt. Akciós termék, kettőt fizet, négyet visz.
(#) lóri válasza Gafly hozzászólására (») Szept 28, 2019 /

Régen sokat loptam, van egy hangulata. Tőlem nem kell lopnod, mindent odaadok. Majd kinövöd. (Amúgy tudom, hogy nem volt szándékos.)
(#) granpa válasza TAttila77 hozzászólására (») Szept 28, 2019 / 1

Ezek a citromos, meg egyéb "alternatív" sörök tényleg elég furcsa ízűek. Van aki rajong értük; azoknak nem is való az igazi sör, ami barna és >8 %-os! (A guminő meg nem veszekszik; ez is egy szempont)
(#) szikorapéter válasza Gafly hozzászólására (») Szept 28, 2019 /

Mindkét szemem rossz így egyikkel sem figyellek, mert ha egyel is figyelemmel kísérlek mindent elrontok a másikkal.
(#) Ge Lee válasza lóri hozzászólására (») Szept 28, 2019 / 1

Ismertem egy figurát, ő pont ezért nem zárta az autóját sosem, még akkor sem ha benne hagyott valamit. Az volt a mottója, inkább nézzenek bele, lopják el ami benne van, de ne törjék be az üveget meg hasonlók, mert neki az autója mindig kell.
(#) nagym6 válasza Ge Lee hozzászólására (») Szept 28, 2019 /

Valamikor nagyon régen -fiatalabbak el sem tudják képzelni- senki nem zárta az autóját mifelénk. Pld.: boltba be, autó nyitva marad.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 28, 2019 /

Az enyém most is nyitva van. Egyszer még húszon éve mikor zártam feltörték és elvitték a kb akkor 1000Ftot érő rádiót, de betörték az ablakot a jobb első ajtón. Azóta nyitva, vigye a rádiót aki nem bír nélküle élni. Mondjuk aztán már senkinek sem kellett.
(#) bbb válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 28, 2019 /

Nekünk az Opel Kadett első ablakát törték be, természetesen a rendőrségtől 10m-re. A feljelentés eredménye a szokásos tettes ismeretlen, örülj, hogy nem téged hurcolunk meg, amiért zavarni mertél minket a csip-csup problémáddal. Igaz a térfigyelő kamera vígan látta az autót és a sündőrök épületétől tényleg max. 10m-re parkolt...
(#) lóri válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 28, 2019 / 4

Rádiót már nem érdemes lopni (Ti se tegyétek, Gafly se, meg én se. ), mert tele van reklámmal az is, mint a tv. Az már kb. olyan, mintha a reklámújságokat lopna valaki.
Következő: »»   3072 / 3602
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem