Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Szia!
Ezeket mind elviheted, Budapestről, de sajnos a terjedelme miatt nem postázható. A gép ( HP Workstation XW4100 2Gb ram, 160Gb vinyó, DVD író ) működőképes. Valahogy meg kellene oldanod, hogy eljusson hozzád. Gondolom nem budapesti vagy.
Jut eszembe, van egy Pc-s 5.25 meghajtó is, valószínű hogy jó (nem próbáltam).
Hello!
Köszönöm, nem is gondoltam, hogy vki ilyen hamar reagál.. Namost éppen van egy jóismerősöm, aki elhozogat haza Bp-ről időnként ezt-azt, de épp most kértem meg, hogy hozzon el 3 házat BP-ről, szóval ha még egy darabig ez elfér nálad, akkor várjunk már vele. Nem akarok nála sem full pofátlan lenni... Helyileg hol van, mert ha esetleg hozzá nagyon közel, akkor nem gond. Üdv: Hege
Oké, írtam privátot.
Van egy billentyűzet és egy USB egér is a géphez. A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2019
Szia!
A videokártyák közül jelentkeznék az alacsony kivitelű passzív hűtésűre. (fekete hűtőbordás). Esetleg a felette levő (a képen) ezüstös hűtőbordásra ... Nem tudom, nekem melyik lenne a jobb Dell 270DX gépbe? A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2019
Szia!
Még nem döntött hege88 fórumtárs. Megvárjuk. Ha neki nem kell akkor a tiéd lesz mindkettő.
Sziasztok!
Elfekvő működőképes 3,5" hdd sata csatlakozóval elfogadnék lehetőség szerint minnél nagyobbat. Köszönöm!
Szia!
Ezek vannak.
Köszönettel elfogadom őket!
A többit privátban!
Tiéd a két winyó.
Keresném az Unitra magnók dual kivezérlésmérőjét, amiben egymással szembefordítva van a két mutató.
Pécel, csömör, Bp. 16-17 kerülete környékén személyesen is át tudnám venni.
Éppen az imént fényképeztem valakinek a Facebookos csoportba.
Tehát Unitra. Amiből kettő van az Orion SE260-ba való. Már csak az utolsó, amiből egy van, nincs beazonosítva. Gondolom BRG magnóban volt, mert Ganz gyármányú. A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2019
Szia!
A kivezérlésjelzők érdekelnének. Köszönöm.
Azt a cuccot halásznád el, amit egy hozzászólással arrébb valaki kért? Pofátlanság.
Igen Unitra.
Hogy tudnánk találkozni, vagy hogyan jutna el hozzám? Facebookon melyik csoportba vagy?
Az egyedüli kivezérlésmérő pl Unitra ZK140T -be való.
Kísérleti jelleggel térerősség méréshez keresek mutatós kijelzőt. Mivel az utalás nem zökkenőmentes így Hajdú-Bihar lenne a favorit vagy annak közelében.
Milyen mutatós kijelzőre gondoltál? Bármelyik (érzékenyebb) Deprez műszer megfelel hozzá (hogy ne kelljen nagyon erősíteni).
A többit, vélelmezhető, hogy az Unitra az Facebook -n vagy itt k korábban kérőhöz kerül ha az átvételben megtudnak egyezne.
Ezenkívül megkérnélek, mással személyeskedjél.
Szia!
Döntött hege88 fórumtárs. kell neki semmi. Válogathatsz belőle, vagy elviheted az egészet. Ide várom először a választ. Utána írj privátot.
Szia, a tápokat elhoznám - köszönöm szépen.
Szia!
Jöhetsz értük, de csak ha nem kell FAZ1-nek. A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2019
A két alacsony videokártya a tiéd lehet.
Írj privátot.
Szia!
Nekem csakis az említett 2-ből kellene valamelyikük. Hol - és mikor - vehetném át
Üdv, a képen látható Mitsumi M90BCL-2 meghajtóhoz keresnék műanyag előlapot, ha valakinek van rossz meghajtója, amin ez van. Az enyémet szállítás közben összetörte a posta.
Tudom, hogy kb esélytelen, de hátha... Köszönöm.
Komplett más fajta floppyt tudok adni. Személyesen Kispesten...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |