Fórum témák
» Több friss téma |
A DIN sines modulok szélességi alapegysége 17-18mm. Ez túl széles neked?
Alulemezt ekkora tételben adok ingyen.
Majdnem mondtam hogy még le is vágom méretre, csak Granpánál van a lemezollóm.
Itt van többféle és olcsóbb.
Az onlinevill oldalán találsz nagyobbat- a linket nem engedi feltölteni még részletekben sem
Találtam a garázsban 8cm-es alu csíkot, bő egy méter.
Inygyér' odaadom amennyi kell belőle (akár az egészet is, ha nagyon akarod ), ha megszervezed. Méretre vágni (szépen) az említett ok miatt nem tudom.
Szia!
Esetleg egy ilyen? Ebből láttam olyat is, ami rögzíthető a sínen, nem csúszik el. A felületét megnövelheted az alulemezzel.
Ha keskeny dobozba rakod, az miért nem jó?
Én legtöbbet a CEM17 -es dobozt használom, ennél valamivel nagyobb a Bopla Comb-norm sorozatából a CN22AK, ez pl.: a RET-nél kapható.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket, de sajnos, a sima sorkapocs, vagy bármilyen egyéb megoldás, amely esetében még külön valamilyen fém lemezt kell beszereznem és rögzítenem, az nem jó.
Annyi erővel, veszek egy ilyen (116 Ft/db) csomagot és erre kedvem szerint méretre vágott fémlemezt rögzíthetek. Viszont ezt mint végső megoldásnak tartogatom, mert ehhez lemez vágó és hajlító eszköz is kellene, továbbá sok vele a munka. Ezért lenne jó, olyasmi, amit előzőekben is linkeltem, tehát egy sínre pattintható műanyag lap vagy fém lemez amelyre utána már csak néhány furatot kellene fúrni és azt rögzítek rá amit akarok. Csak persze ezt kedvező áron, mert az 5-6ezer Ft-ot túlzónak érzem. De lehet, be kell látnom, hogy ezeknek ennyi az áruk, olcsóbb nincs, így vagy megfizetem vagy kénytelen leszek barkácsolni. Lényegében 4-5 db esetén ami így 25-30e Ft lenne, annyiból már veszek lemezvágót és lemezhajlítót, + lemezt is. A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2019
Megfelelő méretű kábelcsatorna fedele nem lenne jó? Az is pattintós!
Ez milyen típusú kondenzátor?
Sajnos nem.
Mindenképp DIN sínre (más néven C-sín, kalap sín) pattintható eszközt szeretnék és mindenképp a sínre merőleges kialakításút, úgy, hogy egy 6x8cm-es eszköz is kényelmesen ráférjen.
Alumínium elektrolit kondenzátor.
Gyártó: RDE 16V 100 uF Itt egy 477 µF változatú: LINK A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2019
Szia!
Pontosabban ROE (Roedenstein). A Vishay cég viszi tovább a márkanevet.
Üdv.
Ennek a tranzisztornak a beazonosításához kérnék segítséget. Ez egy Toyota motorvezérlőben van, a befecskendező szelepeknek a meghajtója. Ami látszik, az NEC D15...és talán 9-es a harmadik szám. Kaptam kölcsön egy másik vezérlőt, de abban más van. Egy Toshiba 2SD1678. Más a tokozása is, méretre is vagy 3-szor akkora. Köszönöm.
Valószínűleg 2SD1590 a típusa, beszerezhető, vagy hasonlóval kiváltható, ha adatai megfelelőek.
Valamitől elszállt, azt is meg kell keresni és kijavítani a hibát, csak utána érdemes betenni az újat! Üdv!
Köszönöm.
És hol szerezhető be? Mert most beírtam öt elektronikai bolt keresőjébe, de egyikben sincs.
Volvo s40 2001 klíma elektronikájában van 3 ilyen izzó, újakat szeretnék venni. Milyen fajta foglalat ez? Közvetlenül a panelban van az izzó, bele kell nyomni és elfordítani. Köszi
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2019
Az hogy milyen nem tudom, de ha viszed a mintát, autóalkatrész bolt, (Bárdi, vagy Unix) adhat.
Nekem Chevrolet-be kellett klímapanelbe spéci izzó.
Gyári macska drága, más meg nincs. Hogy nyúljon meg a nyaka a tervezőnek.
Megtaláltam: EBSC foglalat
Annyi különbséggel, hogy a google képeken egy fokkal mintha hosszabb lenne a nyaka, de így is megfelelő. A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2019
Hölgyek, Urak, Szép Leányok!
Kérdés: Ezek milyen foglalatok/csatlakozók?
Sajnos nagyon nehéz ilyen izzót beszerezni, ahol találtam is drága.
Szeretném a műanyagról az izzófejet leoperálni és led -et ültetni a helyére. Az izzó 0,6 wattos a boltok szerint. A led -től a lehető legnagyobb térszöget várom el, ez az autóban a klíma kezelőszervet világítja meg. Illetve hasonló fényerőt szeretnék,esetleg egy kicsit nagyobbat és fehér színt szeretnék. Kérdésem milyen Led lenne ide alkalmas? Köszönöm.
Ez ugyan 0.72W. Meg lehetne próbálni belevarázsolni.
Szia!
Honvédségi adó-vevők beszélőkészletének csatlakozói. Az első típus van az R108M rádión, középső van pl. az R105 rádión, az utolsó talán az R123 rádió csatlakozója.
Üdv! Suzuki Swift összes óravilágítását átalakítottam LED-esre. Mivel azért volt hely volt ahol három led volt párhuzamosan és arra görbítve amerre kellett. Az összes led párhuzamos volt és így a korlátozó ellenállást a világítás tápvezetékébe kötöttem. Vagy 16 db 3mm-es LED -et használtam. 16 mA/LED. Meghökkentő éles, világos és fehér fényű lett a műszer.
Szerintetek ez az IC milyen alkatrész, esetleg mivel helyettesíthető ,mivel egy elszállt benne. Feltehetőleg ez egy dc-dc átalakítással kapcsolatos alkatrész. Ez egy digitális beltériben van lásd a képeket.
Milyen alkatrész lehet ez a zöld valami?
Köszönöm. Sejtettem, hogy nem cső, vagy olyasmi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |