Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Sziasztok!
Esetleg nincs valakinek HP 98A (92298A) üres tonere? Minél régebbi, annál jobb, lehet hibás is. Budapesten tudnék elmenni érte. Előre is köszönöm!
vValami volt. mMeg kell néznem.
A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2019
Moderátor által szerkesztve
hHa nem sürgős akkor segítek a szállításban!
Úgy érted, vidékről is ?
uUtángyártott/felújított is jó?
Persze. Nyaranta van, hogy megyek egy nap 600km-et. Plusz 50 km meg belefér. segítettél eleget. itt az ideje a viszonzásnak.
Szóra sem érdemes, és én is köszönöm rendes vagy.
Csak hát még nem jelzett senki vissza. Pedig nagyon jó lenne, mert a nővéremé gajra ment. Ha belefutnál véletlenül akkor gondolj rám. A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2019
Használni akarod?
Nekem van egy 1991-es utángyártott, talán még bontatlan is. De az a HPIII legnagyobb gépébe való. Talán HPIIIi. A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2019
Sikítok ha jön velem szembe!
Nem válaszolsz hogy kell vagy nem !
Még a privátra se válaszolsz. Miért ?
Szia Szasza9668!
Köszönöm, ha megnézed. Üdv., Attila
Szia!
Szerintem jó, egy belső "alkatrésze" kell. Remélem, még benne van, az biztos, hogy a korai ('90-es évek) példányokban még benne volt. Persze elképzelhető, hogy a költségcsökkentés oltárán feláldozták és az újabbakban már nincs benne. De ez csak akkor derül ki, ha szerzek egyet és szétbontom. Üdv., Attila
Szia!
Nem használni akarom, hanem szétbontani, szóval lehet, hogy kár lenne feláldozni. Üdv., Attila
Nagyon király fogaskerekek szoktak benne lenni, ami bizony néha értékes alkatrész!
Sziasztok!
Dell Latitude D830 notebook-ba való invertert keresek. Elvileg D820, D630, D620, Precison M4300, M65, Vostro 500, 1500 stb. típusoké is megfelelő lenne. Illetve egy jól működő billentyűzet is kellene a D830-hoz. Ha kopott, esetleg hiányzik róla gomb, az nem gond, csak minden gombot érzékeljen. A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2019
Szia!
Van pár kallódó inverterem. A típusát már nem tudom de ha kéred akkor egy köszönöm szépen fejében máris viheted! A héten nem tudom megnézni de privátban szólj rám a köv héten és meglesem! Üdv!
Szia!
Szerintem a tonert kukáztam mivel az ingyen vihetőben nem kellett senkinek és nem is találom.
Valószínűleg azt tetted be a két nyomtatóba amit nemrég elküldtél.
Szia!
A képen látható a formája és a csatlakozója. Köszi!
Emlékeim szerint nem ilyen van nekem.. Más a csatlakozó rajta. Nekem dell i8100 laposban volt. Amit szalag kábel hiba miatt elajándékoztam itt a fórumon.
Az nem lesz jó nekem.
Köszi, hogy megnézted!
Egyszer javítottam egy ilyet. Húú de trágya belülről ...
Szia!
Köszönöm szépen, hogy megnézted! Üdv., Attila
Ezeknek - szerintem szinte MINDNEK - csupán az a baja, hogy benne a kis tálcabetöltő ékszíj kissé meg van nyúlva.
Egy időben nagyon sokat összekukáztam, és azokból egyből rájöttem - ezeknek a 80%-át általában CSAK azért dobják ki. (amúgy azonban semmi baja nincs!) Ékszíjat meg durván 2-300 forintért lehetne bele venni, például a 13. kerületi Kerekes utcában - a HQ Elektronikánál.
értem ezt miért írtad.
Tévedésben vagy, ezek nem rosszak csak feleslegesek. Azért ajánlottam fel, de már el is viszik.
OK!
Elnézést. Csak azt hittem, hibás mind. Nálam is van egy pár ilyen-olyan, de azoknak mind csupán az a bajuk. A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2019
Elfekvő se trafókat keresek az alábbi mérési adatokkal.
Illetve még egy.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |