Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ügyes. Teljesen igaza van az embernek. Miért dobja ki ?
Már gondolkodtam én is, hogy felteszem az elfekvő cuccaimat csak nem biztos, hogy dijazná a vatera, hogy igy egyesével felteszek nyolcvan-százezer terméket. Na meg egy évbe telne lefotózni - feltenni. 10 háztartásból legalább 9-be van 500 dolog ami fölösleges és el lehetne adni. Nem is olyan sok ez. Fery
Na most az a vicces, hogy írtam egy ejnye-bejnye hozzászólást és azonnal törölte...
Ennyit erről... (legalább készített volna saját leírást és fényképeket...) Attila86-nak van igaza, én is teszek a fotóimra "vízjelet". ![]() Idézet: „Attila86-nak van igaza, én is teszek a fotóimra "vízjelet".” Teljesen egyetértek. Anno, amikor a Keletiben kisiklott a vonat, amin ültem, nyilvánvalóan az elsők között voltam, aki fotózni tudott. (Ráadásul - szakmámból adódóan - kb. tudtam, mi az, amit érdemes lefényképezni.) A későbbi sajtó-fotók között egy sem volt olyan, mint az enyém (mind csak a helyszínelésről, helyreállításról készült kép volt, de magáról a balesetről alig), de mert a képeket eleve "vízjelezve" tettem fel a netre, nem lopkodták... Idézet: „Na most az a vicces, hogy írtam egy ejnye-bejnye hozzászólást és azonnal törölte...” Látod, ez nem "vicces", hanem gusztustalan!
Beszéltem Ricsivel, minden oké, ügy lezárva. Ne is beszéljünk többet róla. Köszi fiúk.
![]()
Egyébként GrandF-nek mondhatsz köszönetet, Ő talált rá, én csak továbbvittem a dolgot azon az oldalon, "mégis mit mond az ürge" alapon. Ja meg írtam egy üzit, hogy azért Te is tudj róla!
Semmit, természetesen. Most így a vizsgaidőszak közepén, nincs kedvem semmihez sem. Persze időm sincs. Végülis azért tettem közzé a cikket, hogy minél többen utánépíthessék (sikerrel). Kérlek titeket, hanyagoljuk a témát. Beszélgessünk inkább a nőkről.
![]()
Tegnap volt ez dani robot-os ügy hogy mennyire sok felesleges téma nyílt neki köszönhetően. Kezdek félni hogy visszatért mert itt oldalt böngészve rögtön két nagyon hasonló témára bukkantam méghozzá egymás alatt- Rossz tv, TV mi lehet a baja?
Nem értem miért nem lehet kicsit jobban körűl nézni ![]()
Ha jobban megnézed, az egyik általad felvetett téma majd' 2 éve, míg a másik bő 1 éve indult...
![]() ![]() Mellesleg szerintem az illetékesek tettek róla hogy többet ne jöjjön vissza az oldalra (habár tudtommal sajnos az IP ban is megkerülhető...) Idézet: „habár tudtommal sajnos az IP ban is megkerülhető...” Akkor megint lebukik, és megint kap IP bann-t... Meglátjuk, ki bírja tovább. Mi garantáltan türelmesek vagyunk! :hehe: ![]()
....és a végén a világ összes proxy servere tiltólistás lesz a HE-n....
![]() Idézet: „Mi garantáltan türelmesek vagyunk! :hehe: ![]() Még szerencse... Ha én modi lennék, szerintem 3 nap alatt 4x kapnék infarktust az ilyenektől..még szerencse hogy nem nekem kell az ilyen hülyékkel foglalkoznom.. ![]()
Valahol igaza van, csak dolgozott vele, elolvasta a cikket, megrendelte az alkatrészt, összerakta.
Egyébként meg, ha pont kéne egy ilyen, lealkudnám hatra oszt nem vacakolnék az építésével, meg a cikk elolvasásával stb Lehet, hogy ötért is ideadná ![]()
Remélem nem valamelyik modink, próbál egy kis keresetkiegészítésre szert tenni, ti meg itt szemétkedtek
![]()
na szép...
este hét óra van, mindenki menne fürdeni,aztán bulizni, erre nincs víz egész domaszéken... szép dolog... a legszebb benne pedig az, hogy kb. egy percig megint lett víz, ekkor gondolom mindenki (én is) gyorsan elszaladt fürdeni, és tiszta habosan vette észre, hogy ismét elfogyott ![]() ![]()
Sziasztok! Lenne egy kérdésem:
B-s kategóriás jogosítvánnyal vezethetem EZT a gépet? 3.5t alatt van az összsúlya a kocsinak. Köszi!
Köszönöm szépen mindkettőtöknek! Megnyugodtam...
![]()
Amennyiben céges a kocsi és teherszállításra van papírozva akkor sajna nem.Vették már el ilyenért a rokonomnak a jogsiját.Visszaszerezni pedig nem egy kellemes és maceramentes dolog.
A kocsi céges, majd megkérdezem, hogy mi áll a papíron! Köszi! Ha van még fejlemény, szóljatok!
Részben igaz amit mondassz de mégsem mert voltak változások nem is olyan régen.Ha a gépjármű sújtól függetlenül tehergépjárműnek van minősítve ami cégeknél alap dolog mivel így el tudják számolni az üzemanyagot akkor az szerepel a forgalmijában is és azt viszont már csak C-kategóriával vezethetik még ha csak egy kis furgon is.
Ez kb olyan marhaság amugy mint hogy a B-kategóriás pár éve kiadott (vizsgázott vezetők) jogosítványaival nem mehetnek kismotorral csak a régiek akikében benne is van a jel hogy vezetheti.
úgy látom, bonyolódnak a dolgok... a legegyszerűbb az lesz, ha kinyomtatom ezt az oldalt, és majd úgy megpróbáljuk kielemezni, hogy mi a helyzet...
Szerintem tehergépkocsinak számít, mert főúton 70km/h a max, autópályán meg 80km/h, és az üzemanyag áfája is visszajön egyszer... bár 3.5t-nál kisebb a súlya a kocsinak... Jó lenne rájönnöm, hogy most a jogsimat kockáztatom-e nap-mint-nap, mikor megyek dolgozni, vagy csak egy kis sima ijedség az egész... ![]()
Bocs, hogy belevau, szerintem menj be a városotok rendőrőrsére, mutasd meg a papírjait (meg a Te papírjaidat) és kérdezd meg. Ha ők nem tudják a választ, akkor senki sem. Azt nem kell megmondanod, hogy eddig is vezetted
![]()
mondd meg nekem őszintén: ki szeret a rendőrségre járni?
![]()
Senki, de én már jópárszor megfordultam ott. Mindig kedvesen fogadtak.
![]()
Ilyen esetben arra hallgatnék, aki meg fog büntetni. XD Persze ha mindkettő, akkor problémásabb...
Sajna szakmámból adódóan nagyon sokat jártam a rendőrségre (biztonságiőr). Van ismerősöm rendőr ezerrel de néha még ők is szidják és kritizálják egymás intézkedéseit. Lehet hogy tényleg jó lenne ezzel a problémával meglátogatni az őrsöt de csak puhatolózási céllal. Mert ugye a teherjármű az akárhonnan nézzük C kategóriába tartozik de manapság nem lehet konkrétan rámondani hogy ez ebbe vagy abba tartozik mert sokmindentől függ.
Köszi mindenkinek a segítséget!!!
Ez a probléma már rendőrt igényel ![]()
De ha van hó akkor kisseb a fűtés számla mert ha esik akkor nincs hideg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |