Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Ezt én is megtaláltam, de nem infó sajnos, mert a kezemben van a panel. Információ kellett volna, de három nap keresgélés után most akadtam rá. Ez egy Grundig CUC18** sorozatú Tv végfok panelja. Most már működik is a panel.Érdekes megoldású a táp, nem találkoztam még ilyen megoldással. Köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdésemmel. Üdv.
Sziasztok! Némi segítséget kérnék: Adott egy AEG TD 45 N 1000 KOC tirisztor-dióda modul. Több helyen keresve sem igen találtam adatlapot róluk, ellenben érdekelne, hogy mit tud ez a kis szerkezet!
Szia!
Van egy ilyen pdf a neten, abban találsz TD 61-től ilyen modulokat - talán útbaigazít kicsit. "Thyristors & Diodes"
Szia!
Ezt találtam meg én is! Innen lett a megoldás is, de elsőre nem tudtam milyen készülékben lehetett a panel. Ez volt a fő kérdés is. Köszi. Üdv.
Sziasztok!
Ezt tudja valaki hogy mire lehet való? https://www.amazon.de/Rechaud-Batterie-Platten-BxTxH-40x21-5x33x5/d...PJP2D2
Az internet szerint melegíthető tálalólapok. A gép által felmelegített fém lapra teszik rá az edényeket a melegen tartás érdekében.
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen bontott modult, kérdésem, hogy milyen készüléknek lehetett ez a részegysége?. Van rajta a rádió tuneren túl tápegység és végfok is. Ha hangszórót kötök a kimenetre hallani halk sistergést, tehát még él, de a kapcsolók kapcsolgatására, potik tekergetésére semmit nem reagál. Esetleg leírás, amiből kiderülne a kapcsolók, potméterek funkciója vagy kapcsolási rajz akad-e hozzá? Az összes fellelhető adat rajta ennyi: 2023TV. Én valamilyen Videoton termékre tippelek.
Szia!
Szerintem régi Német gyártmány lehet. A hangszóró jelölésből kiindulva a Grundig-nál láttam ilyen ábrát. (Nem 100 %). Üdv. A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2020
Sziasztok!
Lenne pár elektroncsövem és nem tudom a típusát. Első körben itt van ez. 00105 van ráírva egy végfokban van. A többiről még nem készítettem képet, de sajnos azokon felirat sincs. Lekopott. Hogyan deríthető ki mi volt? Miket nézzek körülötte? Nem értek a csöves erősítőkhöz. Üdv.
Ez valószínűbb mint az AZ4-es mert egyezik az anódok távolsága is.
Köszönöm a segítségeteket. Majd jelentkezek a többivel, ha lefotóztam őket.
Inkább AZ1.
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2020
Sziasztok!
Tudja valaki mi vagy ki lehet ez? Megtalálható egy Mojo bluetooth hangszóró tápkörében, erről van hajtva az akksi, de csak 1mA-el tölt. Ha valaki tud segíteni megköszönném. üdv:
Úgy érzem, ez egy LDO lesz, talán a 1117 valamelyik változata. Az akkumulátor hibáját kizártad?
3,7V 1200mA-es akksi, töltésvezérlőt cseréltem, 3 nap alatt töltött 2,9V-ról 3,5V-ra. A 3,5V-ra töltött akksi 8,5A max áramot tudott leadni. Az új holnapra érkezik.
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2020
Egy feltöltött LiIon, vagy LiPo akku üresjárati feszültsége 4,2V. A 3,5V érték már kisütési görbe végén van. Ha LiFePO4, az persze más.
Elvileg 4,22V mérhető terheletlenül az akksi vezetéken. Viszont arról fogalmam sincs, hogy milyen típusú akksi, nem volt ráírva semmi használható a sorozatszámon kívül.
Létezik olyan csatlakozó hasonló, mint a NXW sorozat a Hesoreban csak 2 soros? És minimum 2x5 de inkább több lábú? (2.54x2.54 raszterre kellene illeszkednie)
A lényeg, hogy ne tüskesor legyen, mert az kirázkódhat könyebben.
Ez az a szalagkábel csatlakozó sajnos nem fér el, mert túl széles.
Nme fér el, mert 2 sorosnak van tervezve, olyannak, mint a két soros 2.54-es raszterű tüskesor.
Ilyen panel: Bővebben: Link
Itt nézz szét: Bővebben: Link.
Biztos tartást a csatos szalagkábel aljzatok adnak, cserébe garantáltan lelógnak a panelről, pl.: Bővebben: Link. |
Bejelentkezés
Hirdetés |