Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nálad is működik az EEPROM effektus?
Én még így 40 év elteltével is tisztán emlékszem a szituációra.
Nálam 50, de igen. Az egyik legelső emlékem. Vagy egy napig bőgtem utána
Azok az emlékek, amik erős emóciókkal kísértek, sokáig megmaradnak.
Egyik cimborám ma mesélte a történetet:
Egy közös ismerősünk labor eszközöket javít és hitelesít, így sokat van úton. Hazafelé jövet egy útszéli pillangó felkínálta neki bájait, ismerősünk pedig nem sokat hezitált a lehetőségen. Kialkudtak egy gyors Mónikázást 3000 jó magyar forintért, ám a kaland végén derült ki, hogy nem nagyon akad készpénz, bank automata pedig nincs a közelben. Természetesen ez a szolgáltatás nem bír el hitelt, így hősünk egy darab ezressel, egy lekapart ezer forint nyereményt tartalmazó black-jack kaparós sorsjeggyel, valamint egy ezer forint névértékű élelmiszer utalvánnyal rendezte a tartozását.
A kis huncut ...
Idézet: Itt nincs infláció? Én ismerősömnek 10 éve 3000 Ft. volt. „3000 jó magyar forintért”
Legfeljebb a hozzáadott érték minősége romlott. Olyan ez mint a Lada. Új korában is 70000 forint volt, meg most is.
Nem fog tudni róla más csak te, én a sany meg az a 438 fő, aki olvassa a topicot ...
Úgysem hiszi el senki.
A 438-ból vonjad le hármunkat, úgy már nem is sokan tudják. A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2020
Nem hát. Kár tagadni, tothbela fórumtárs is gyanús.
Legalább titeket nem vernek át tudjátok a tarifát. De lehet ám , hogy a 3000 Ft számla nélkül van. A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2020
Azért kíváncsi vagyok hogy a próbavásárlás navosoknál hogy megy. És azután mit mondanak este az asszonynak. "A mai nap teljesen leszívott."
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2020
Ott nem próbavásárlás van, hanem kukkolnak.
Az nem törvénytelen?
Egy időben pénztárgépeket is szervizeltem. Egyszer két NAV-os (APEH-es) nő kísért el az útra.
Közben próbavásárlásokat is végeztek. A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2020
Ha nem tévedek, akkor a próbavásárlás csak a kereskedőknél működik, ahol az árucikk a próbavásárlás után visszakerülhet a polcra. De a nevezett hölgyek a szolgáltatói szférában működnek. Ott a megtörtént szolgáltatást nem lehet semmissé tenni.
Hát igen. Szűz lányt is csak egyszer lehet tesztelni.
De inkább legyen belőle rendőr vicc. - A rendőr szájába veszi a cigarettát, majd kivesz a gyufásdobozból egy gyufaszálat. Végig húzza a skatulya oldalán, de nem gyullad meg mert le van égve a feje. Eldobja. Kivesz egy másikat, hát az sem. Próbálkozik harmadjára is, na az végre meggyullad, de gyorsan elfújja, és visszateszi a dobozba. -Na ez jó, ezt elteszem!
Ez kamu. Ebben a műfajban szigorú előre fizetés van. Ez az árkategória pedig orosz rulett tele tárral.
Hány próbavásárlás lenne egy nap egy ellenőrnél.
Az biztos.
De szerintem van forgulmuk az ellenőrők nélkül is.
Amikor az optimizmus győz a realitás fölött.
Gyorsabban menne, ha a lukat beragasztaná.
Ne rontsd már el még egy pár óráig! Nem számít hogy igaz-e, jót nevettem rajta. Megyek éjszakára, ott még el akarom mesélni.
Nem tudom, én csak a Pretty Woman-t néztem.
Mesélek egy másik sztorit is, persze erre sincs bizonyíték hogy tényleg igaz.
Másik hős (gyerekkori barátom), 6 fél barack után úgy döntött, megnézi az egyik szexpartneres oldal kínálatát. Egy közeli címen egy húszegynéhány éves gazellatestű angyalka volt éppen elérhető. Hősünk fel is hívta nyomban. Megkérdezte hogy valóban ő van-e a képen, mert ebben a szakmában megesik hogy idegen tollakkal ékeskednek. A válasz megnyugtató volt, valóban eredeti a fotó. A tarifa is szóba került, 15 per negyedóra. Autó, cím (ejnye-ejnye még jó hogy rendőr nem látta), majd pásztoróra. Akarom mondani csak negyed pásztor, mert ennyit fizetett az úriember. Csakhogy a gazellatestű stoppert indított a mobilján és az lecsipogott, jelezvén hogy illa berek, nádak erek ennyi volt. Megkérdezte hogy befizet-e még egy negyedórára, vagy ágye-bugye mehet oda ahonnan jött. Hősünk kérte hogy már csak egy kicsi kellene a célhoz, mert nem kellett volna az a hat fél barack, de ha már így adódott, legyen már elnéző. Lent van a kocsiban a pénz, utána felhozza. -No ilyet nem játszunk, menj le a pénzért, utána folytathatjuk- Szólt a gazellatestű. Hősünk nagy szomorúan felöltözött, majd lesétált az autóhoz. Beszállt, elővette a pénztárcát, kivette belőle a tizenötezer jó magyar forintot, majd úgy döntött mégsem megy vissza. Ha most sem végez, már harminc ezer bánja. Hagy felindulásában hazavezetett. Otthon pedig mivel sehogy sem tudta elfelejteni a kis gazellát, egy 18 karikás videó társaságában kiválasztotta szimpatikusabb tenyerét, majd közelebbi kapcsolatba került vele. |
Bejelentkezés
Hirdetés |