Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Hűűűűha. "Na tele lesztek, mit a díli busz."
Az lessz az én helyem!
![]() ![]()
"kibírod míg odaérsz? " Akkor kapsz tőlem egy Nóbel csontot.
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2020
Idézet: „"kibírod míg odaérsz? "” Esküszöm kibírom! Ha elvisztek akkor még flexelni is hajlandó vagyok! ![]() ![]()
Ne kezd már megint.
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2020
Tudod mit?
Akkor legyen flexelés helyett 2 fekvőtámasz. ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2020
Na ha már így személyeskedünk:
Egerbe én úgy szándékozom menni, hogy előző nap megyünk, másnap jövünk (két éjszakás pizsama parti), mert Kálmánnak "főzitisze" ![]() Hátsó két ülésen meg vagy Anikó és Zsuzska, vagy Gergő és Kata kihasználván a nem elektrós lehetőségeket Egerben. Csomagtartóban meg a cuccok...
Más: Jó lenne kőbe vésni az időpontokat, Békéscsaba és Eger, mert lassan telik be a naptár (például érettségi találkozó, etc.).
![]()
Úgy néz ki a július lesz a nyerő hónap, esetleg június második fele. A lehetséges időpontok tehát: június 20, június 27, július 4, július 11, július 18, valamint július 25.
Még egyszer megkérdem, a fenti időpontok közül melyik legyen? Van olyan, amelyik valakinek nem jó? A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2020
Nekem ugyan majdnem mindegy, de a júniust hagynám. A július 11 olyan jól középen van.
![]() Mindenki javasoljon min. 2 időpontot, aztán egyezkedünk/egyeztetünk. ![]()
Sziasztok!
Nekem a június 27.-e az nevem napja, 28.-án meg a születésem napja vagyon. ![]() ![]() ![]() Üdv, Laci
A július 11 szerintem is megfelelő időpont lenne.
A békéscsabait akkor július 18-ra, vagy 25-re tenném. Puskás börze, vagy rádióamatőr találkozó időpontjait tudjuk már? Jó lenne elkerülni.
Tamás. Szerintem a Puskás börze itt keleten nemsok vizet zavar. Egyedül Kálmánt érinti.
Mire felutazok a börzére meg vissza abból sok mindent tudnék venni. Akkor inkább meghirdetem az apróba.
Meg a sofőrömet, és még 1-2 embert.
![]()
Mikor lesznek így az első negyed évben börzék?
![]() Kell készítenem egy naptárat ![]()
A Börze témába egy hónapja beírta VJ72 (megnyitós!). Ki kéne tenni a fejlécre (én nem tudom). Legközelebb február 22.
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2020
Köszi, nézem.
![]()
Pünkösd elé nem tenném.
BURABU Június 12.14. Június 27-28 Agria Ünnepi napok/múzeumok éjszakája. Augusztus húszra sem szervezném rá.
A művház foglaltságához is kell igazodnom. A tavalyi és tavalyelőtti találkozók is július 20-21-én voltak.
Most még nagyon év eleje van, de szerintem idén is hasonló időben tudjuk megtartani a csabai találkozót. Az egrire semmiképpen nem szerveznék rá.
A márványlap felkerült a gépre. Nyomhatom a zöld gombot?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |