Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv! FQL40N50-et mivel lehetne helyettesíteni? Valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm.
Szia! Egy lehetséges típus: Bővebben: Link.
Szia! Tökéletes lenne minden szempontból csak a rögzítő furat hiányzik. Azért köszönöm.
Nektek semmi sem jó? Van itt egy FET, de ehhez kell egy szigetelő alátét: Bővebben: Link.
Hoppá. Azt nem mondom, hogy olcsó Még alszok rá egyet. Azért köszönöm.
Szia!
Egyik sem lesz jó.
Köszönöm a választ!
Sziasztok!
Van egy tápegységem amiben elszált 2 db 23NM50N N csatornás mosfet és a hozzájuk tartozó L6599AD IC. Az IC-t találtam az lcsc.com (jlcpcb) oldalon, de a mosfetet nem. Szerintetek mivel lehetne helyettesíteni? TO-220FP tokozású kellene mindenféleképpen, mert a hűtése úgy van megoldva.Én STP14NK50ZFP-re gondoltam.
Szia!
Sok helyen kapható a TO tokos változat, például itt: Bővebben: Link
Köszönöm! Nem tudom, ez a webshop hogy maradt ki, pedig szoktam rendelni innen.
Csak nézegetem, de nem értem miért? ( bár a ledszalag fogyasztását oda írhatta volna a kérdező, az még lehet egy kizáró ok).
K3113 FET-nek nem találtam eddig helyettesítőjét. 600 V 2 A. Van itthon több is ilyen értékkel, de...
Nagyon gyors és alacsony feszültségen indul. Pl. a K1821 nem indul a helyén (a többi még lassúbb). Tokozás mellékes, mert van hely bőven. TO220 megfelel. RET, Lomex, HQnedis, Incomp, Farnell, TME... nem találtam megfelelőt.
Kisfeszültségű MOSFET helyett nem teszünk nagyfeszültségűt a nagyobb RDSon miatt. Megnőnek a veszteségek...
5N52U fet mivel helyettesíthető ? Csak külföldről rendelhető.
Szia! Milyen tokozással kellene?
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Nem igen találok itthon samwin sw50n06 -ot. Szerintetek tudnám helyettesíteni valamivel? Vagy marad kína. Egy autós erősítőbe van a helye. Köszönöm.
Üdv Irf840 helyett milyen smd fetet ajánlatok egy inverterbe kellene.
Szia!
Szerintem egy AOD3N50 ( Hestore ) ide jó lenne...itt csak az Udr max érdekes, amper nem nagyon lehet..- habár a 9 volt terhelhetőségét és a párszáz volt fogyasztását nem adtad meg.
Sziasztok!
A képen látható fetet, mivel tudom helyettesíteni?
2SK2996
600V 10A terhelhetőségű, lehet találni hasonlót az alkatrészboltokban.
Üdv!CEP75N06-ot mivel lehetne helyettesíteni? Valakinek tudd segíteni ebben.?
Természetesen olyan kell ami itthoni boltban - webshop-ban kapható Előre is köszönöm. (Adatlapja szerint 60V 87A TO-220 ) A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2020
https://www.tme.eu/hu/details/irfb7545pbf/n-csatornas-tht-tranziszt...n-irf/
dióda: https://www.tme.eu/hu/details/mbr20200ctg/schottky-tht-diodak/on-se...uctor/ Tranzisztort is találsz itt deattól nem hiszem hogy jobb lesz az erősítőd.
Köszönöm! pedig én is utána néztem de ezt az oldalt nem ismertem
igazság szerint azért kell mert letörtek a lábai ebből is 8db kell egy autó erősítőben ami konic vsr 1005 (720w) hozzá nem találtam kapcsolási rajzot.
Üdv Kedves tagok. SMK 1060-t szeretném helyettesíteni valami ötlet lenne e valakinek. Előre is köszönöm üdv...
Szia!
Sikeresen helyettesítették STP10NK60Z-vel. |
Bejelentkezés
Hirdetés |