Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Teljesen egyetértek Veled.
és van egy ötletem is:ott nem lehetne megrendezni,ahol az elektroncső börze szokott lenni minden második szombaton?a Gyáli úton van valami középiskola,azt hiszem Puskás...nem vagyok budapesti...A csöves erősítők építése topikban volt szó róla. Aki ismerős arra felé az leinformálhatná. üdv.
Azon gondolkodok, hogy mi, fiatalabbak (én jelenleg 16, de a találkozóra 17 éves leszek) az idősebbeket tegezhetjük vagy hogy köszönjünk?
Köszi a segítséget.Azért gondoltam mert egy iskola optimális helyszín lehet.Fedett,de udvara is biztosan van,van áram,WC,meg hasonlók talán még büfé is.
Kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá a moderátorok. üdv
oksa, én is így gondoltam :yes:
Idézet: „Mi baj a PeCsával? Nem vagyok pesti, de aki közelebbről ismeri, adjon le egy helyzetjelentést. Esetleg Frankye kolléga írhatna pár szót, hogy van-e ott fedett hely, lenne-e lehetőség kajára, vagy van-e ott áram vagy lehet-e bérelni. Kínos, ha többen is hoznak erősítőt, lézert, ezt azt, áram meg nincs.” Jelentem, hogy a PeCsa rendelkezik szabad térrel (liget), valamint fedett területtel (maga a csarnok és a színpad), azonban büfé csak időszakosan van (vagy nyitva van, vagy nem), áramvételezés előzetes egyeztetés után minden bizonnyal lehetséges, azonban ezért (is) biztosan kell fizetni. A PeCsa-ban egyébként bolhapiac szokott működni (azt ugyan nem tudom, hogy szombaton, vagy vasárnap), ami belőpjegyes (ha nem is nagy összeg a beugró), és csak alternatív programként jelöltem meg anno. A találkozó helyszínéül a PeCsa előtti rétet, illetve a ligetet javasoltam. (Természetesen, ha ilyenre igény mutatkozik, akkor lehet a PeCsa üzemeltetőjével kapcsolatba lépni, hogy mennyiért, mit adnak, de hogy ezért fizetni is kell, az szinte 100%!)
csá
igen a Puskás Tivadar Távközlési Tech. van a Gyáli úton, ott volt a konstrukciós verseny... megközelítése sem vészes (bár kerestük egy darabig) .. (nyugatiból) metró + busz, és a suli elött tesz le a busz 10méterre (ha jól emléxem akkor 86 -os busz ), de nincs túl nagy udvaruk..
Jó jó a PeCsa....viszont:
azt beszéltük, hogy reggel/délelöttől egészen késő délutánig/estig lenne a banzáj. Kérdésem hogy mi a fenét csinálunk mi a ott ennyi ideig? A Szentendrei helyszínben én azt gondolom hogy benne van a több program lehetősége, beleértve a közös kaja, vagy sörözés... Bár jó lenne ha nyilatkozna Topi, hogy mizu a helyszínnel, milyen jellegű...Sokat segítene a továbbí szervezésben. Szerintem a kritériumok a következőek: - fedett és szabadtéri helyszín egyaránt biztosítva legyen. - áram legyen - jó lenne valami asztal féleség a "Ki mit épített" bemutatóra - étkezési lehetőség a közelben (a legjobb lenne egy kis vengéglő - esetleg valami olyan programlehetőség ami egy kicsit el van vonatkoztatva az elektroinikától (szentendrén pl nagyon sok van ilyen (pl Skanzem)) - könnyen megközelíthető legyen tömegközlekedéssel - esetleg parkoló a közelben
ja igen... és továbbra sem tudjuk, hogy 20an jönnénk vagy 200an....
részvételi díj biztos hogy lenne, de szerintem ez a jelentkező számától és a helyszíntől nagyon függ.
Fogadjunk, EZT még nem olvastad.
Mondjuk azt nem tudom, hogy Topinak milyen lehetőségei vannak a hellyel kapcsolatban...
Ha lehetne tudni hányan leszünk-természetesen csak kb vagy nagyságrendileg- én termet tudnék intézni nagy valószínűséggel, de a létszám/névsor szükségeltetne a belépéshez, és ha nem kell svédasztal és felszolgálás ingyen is el lehetne intézni. ma beszéltem egy kollégámmal, rajta keresztül lehetne intézni. De ez egy irodaházban lévő nagyterem lenne, így a további lehetőségekről még beszélni kellenék az üzemeltetővel.
A pecsa-val kapcsolatban.
1. Szombat és vasárnap bolhapiac van. tehát ekkora nem hiszem hogy kibérelhető./100 egynéhány forint a belépő/ 2, Ha mégis csoda folytán kiadnák, a bérleti dij lenne. 3,Parkolási lehetőség a fent említett napokon szinte lehetetlen a közelben./tapasztalat/ 4,Mivel mi is szombati napban gondolkodunk, szerintem ezt a helyszint elvethetjük.
Sziasztok!
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy mindenképpen valami olyan megoldást lenne jó találni, ahol a lehető legminimálisabban van jelen a beugró mint olyan.. Nem mondom, egy svéd asztalos cumú biztos hogy jól esne mindenkinek, de én szerintem kibírom pár szenyával is, amit akár magam viszek fel, vagy amit egy falatozóban veszek. Bár ha van egy krimó a közelben, vagy lehetőség akár a helyszinen, hogy vegyünk szendvicset, üdítőt (alkoholosat is akár) az mindenképpen nem elhanyagolandó...
Nem ismerem Pest megyét, de csak olyan "megfelelő" helyek állnak a rendelkezésünkre, melyekre csak bérelve tarthatunk igényt?
Ha fedett hely kell, és áramszolgáltatás stb, ahogy felvetették, akkor mindegy hol van pengetni kell. hacsak nincs protekciónk
Nagyon nem akarjuk elengedni szentendrét. A legoptimálisabb lenne. Szervezés alatt vannak az ottani helyszínek közül valamelyik.
Nagyon magas százalék valószínűségre mondom, hogy szentendrén lesz valahol. Pénteken még bővebb infókkal tudok majd szolgálni, egyik szentendrén élő önkormányzathoz bejáratos ismerősöm érdeklődik a polgármesternél hol és milyen hely van.
Tényleg, jut eszembe. A találkozóra lessz már fehér HE póló is? Mégis csak nyár derekán 35C' lesz!
Én is fehéret szeretnék
Igaz, hogy jobban látszik rajta a piszok, de ilyen melegekben... ma is fekete pólót vettem fel, amint kiímentem a napra, minden bajom volt...
Sziasztok!
Én is szivesen mennék a találkozóra, az időpont (júli 5-ről tudok) jelenleg ugy néz ki hogy jó. Lehet hogy barátnőm is elcsábítom, ha addigra meglesz az álamvizsgája . Támogatom a helyi Ki mit épített bemutatót, illetve azt is jó ötletnek tartom, hogy a népszerűbb topicoknak legyenek csoportosulásra alkalmas helyeik. Meg persze nagyon várom a fehér pólót, a fekete az nagyon meleg lehet... Egyébként pesti vagyok, támogatok minden Bp-közeli helyszínt (meg persze a távolabbiakat is, de akkor nekem kell vonatozni) zoknee Lehetne még ilyen menta zöld is, meg narancs sárga. Csak hogy az oldal színeinél maradjunk.
Ha az időpont megfelel, ketten mennénk.
A polgármesternél érvként fel lehetne hozni, hogy Szentendrére mennénk az évezred legdinamikusbban fejlődő területét (egy informatikus szakember munkájával ma kb 3-5 új munkehelyet teremt) népszerűsíteni. Talán a polgármesternek fel kellene ajánlani a "társszervezői" státuszt. Ez általában azt jelenti, hogy ő nyitja meg a rendezvényt, és semmi mást nem csinál. Viszont pozitív lesz a hozzáállása és talán megnyílik a zsebe, pl. a város pénzén elkészítik a plakátokat, hogy a város is tudjon róla (ha akarjuk, hogy tudjon róla). Én hajlandó vagyok belépődíjat fizetni azért, hogy a rendezvény megfelelő színvonalú helyen legyen. Jó ha van ott meglévő "infrastrukúra": büfé, sörcsap, mosdó kellő mennyiségben. Így a szervezőknek ilyenekre nem lesz gondjuk. Van nekik enélkül is elég. Persze nagydobra csak akkor lehet verni az akciót, ha lesz elég megbámulni való. A megbámulni valók között szerintem szép számban kelle lennie látványos dolgkonak a laikusok miatt (meg miattam)): propeller clock, csövesek, A-oszt. erősítők, lézershow, stb... Mert az, hogy írtam egy szuper jó assembly programot, az nemigen láttatható. Nem látványos.
Igen, ez jó lenne.. Ha bemutatóra kerül sor, én bevállalnék egy propellerórát, egy nixie csöves órát, meg egy tesla tekercset, mind igényesen elkészítve, jó kis látványosság...
Kép van fent mindről a fórumban, bár elég rendesen elszórva, elkészülési sorrendben.. No de ne offoljunk..
Sziasztok!
A "szentendrei-csapat" felől érdeklődnék, hogy mire jutottak eddig? Sikerült-e olyan helyet szerezni, ami megfelel mind az igényeknek, mind a pénztárcának?
Szívessen mennék egy ilyen ötletbörze + szomjoltó bulira.
Kérdésem, ha lesz tuti időpont/helyszín, akkor lesz értesítő is? (költői) (Van már nagyjából időpont? Hónap?) Asztalok + 220V rendelkezésre fog állni? Gondolom kütyük meg laptopok lesznek programcsere céljából. Pár LCD-s projectet vinnék én is.
A kérdéseidre választ találsz ha egy kicsit visszaolvasol.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |