Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Engem nehéz nem észrevenni...
Elég "ritka" autótípusom van (FIAT Palio), és magam sem vagyok éppen nehezen észrevehető alkat, tekintve, hogy 198 centi magas vagyok, és 140 kiló...
Hű, ez nagyon egyszerre jutott eszünkbe!
Mennyi mindenre jó a HE-s póló...
Bővebben: Link
Igen, én vagyok a Hobbielektronika "gonoszkóp"-ja! :hehe: :hehe:
Nekem egy a nicknevet is tartalmazó He-s póló jutott eszembe, ill. amit könnyebb kivitelezni, hogy NYÁK-ra rámarod a nevedet.
Ami még olcsóbb keresel egy olyan nyákot amit elrontottál és ráírod a neved. Kezdő nyák készítők előnyben
Arra gondoltam, hogy nem csak innen a HE-ról kellene meghívni embereket, hanem ki is lehetne plakátolni, hogy lesz egy nagyszabású rendezvény itt és itt, X Ft a belépő. Előtte egyeztetni több fórumtaggal, hogy hozzon valami saját alkotást, így program is lenne, plusz valami bemutatót is lehetne tartani (lézerbemutató, robotshow, stb...)! Rengeteg HE-s plakáttal hirdetni lehetne a hobbielektronika.hu-t, így még többen ide találnának.
Ki lehetne vinni a rendezvényre HE-s pólókat, és egyéb dolgokat (pl. KIT-ek,stb)! Biztosan rengetegen vannak, akik érdeklődnek az elektronika iránt, viszont még nem hallottak erről a fórumról. Ezzel két legyet ütnétek egy csapásra. Reklám nektek, egy kis plusz pénzzel, (büfék is kellenének, azok is fizetnének nektek), plusz a találkozó is létrejönne! Mindenkinek jó lenne!
Hellósztok!
Engem is érdekelne a tali, igazából van 1 ember akit megkérdezek megy-e és ha igen eltud-e vinni és ha összejön megyek. Én a lézershowmat és a készülődő égető lézerem (szigszalag vágás, lufipukkasztás, gyufagyújtás, flakonlyukasztás minden mennyiségben) vinném, ha érdekel valakit. A maradék nyákból készített névtábla jó ötlet!
csak ehhez hatalmas szervezés kell, amihez már nem elég 1 hónap
Igen meg így elvesztené azt a jellegét hogy a HE-n lévő emberek gyűlnek össze és inkább egy "xyz napok" rendezvényre hasonlítana.
A HE-póló nekem is eszembe jutott, már, és egy plusz kiegészítés a nick-névvel kapcsolatban, ahogyan azt előttem már említették! És itt merül fel egy gondolat! Gondolom a pólókra a HE-logót (és nem lógót ) valami texteilmatricával rakják fel... Azt esetleg nem megoldható, hogy a nick-nevünket is rámatricázzák igény szerint?
Idézet: „ki is lehetne plakátolni” Ja, és az ilyeneket ki állná?
szerintem egyszerűbb, ha megvan a póló, és otthon gyors filccel ráfirkantod a neved egy papírra (vagy akármire) és pl biztosítótűvel rögzíted a pólóra
Idézet: „és pl biztosítótűvel rögzíted a pólóra” Vagy ha már rajta van a póló az illetőn, akkor lehet 100-s szöggel is rögzíteni. Kicsit stabilabb :hehe:
Az ötletem csak gondolatébresztő. Ha úgy látja Topi, hogy lenne értelme (szeretne nagyobb hírnevet az oldalnak, úgy látja, hogy lenne bevétel is, stb...), akkor valahogy meg lehetne ezt is oldani.
Hát szerintem rá is forraszthatnánk.
(Tapasztalat: az ón kiválón tapad a bőrhöz ha fel van hevítve)
szerintem most így először ne csináljunk már rögtön hatalmas világturnét, csak megfelelő keretek között és ha beválik akkor esetleg egy következő alkalommal lehetne bővíteni a programot, stb
Jó, jó, egyetértek én is, de a marha drága szentendrei hely helyett most alternatíva után kell nézni.
Mi baj a PeCsával? Nem vagyok pesti, de aki közelebbről ismeri, adjon le egy helyzetjelentést. Esetleg Frankye kolléga írhatna pár szót, hogy van-e ott fedett hely, lenne-e lehetőség kajára, vagy van-e ott áram vagy lehet-e bérelni. Kínos, ha többen is hoznak erősítőt, lézert, ezt azt, áram meg nincs.
Megfeledkeztél azokról a HE-tagokról, akik már tudnak 100% feletti hatásfokkal rendelkező készüléket építeni!
OFF:
pólóra nicknév... ha már megveszed a pólót, akkor sokkal igényesebb és tartósabb, ha elviszed ráhímeztetni a neved. pl. dunakeszin az auchanban van ilyen kis varrodaféle, ahol ezt is megcsinálják, de szinte az összes plázában akadnak ilyen boltok. az ára pedig nem több párszáz forintnál.
hehe ez jóóó!
Igen, meg van olyan is, aki meg háromszorozza a felvett energiát... őt biztos sokan szivesen látnánk. Hát a póló az jó ötlet lenne... rendelnem kéne nekem is ?! :yes:
OFF: ja, elvihetem ám a többletenergia előállító degussi kereket, elbír vagy négyezer wattot. Akkor nem kell mocskos aggregátor sem.
Igen, szerintem is nagyon jó ötlet mind a rendelés, mind a hímeztetés, én abban megyek.
Sziasztok!
A leglényegesebb ötletem. Ha meglesz a helyszín, időpont és belefér a szervezésbe (Budapesthez a létező legközelebbi helyszín a jó), akkor lehetne kirendeltséget csinálni a HEStorenak. Alap dolgok előre leszálítva, rögtön átvehető, ha valami más, akkor fél óra szállítási idő. Fersze, sokszorozott kiszolgálás a raktáron is A többit, ha lesz majd rá időm. Üdv. Tóbi
Hmmm nem rossz ötlet Ha már úgyis arra felé járunk Ez jóóó!
Erre majd megírja Topi, hogy: "Még mit ne? Potyogó cigánygyerekeket nem akartok?"
Lehet, hogy túldramatizálom, de azért ez óriási felelősség, szervezés és rengeteg embert igényelne. Szerintem maradjunk csak a találkánál.
Abban én is egyetértek, hogy nem kell rögtön hetedhéthatárra szóló banzájt csinálni. Ez az első sztem elég, ha egy aféle helyzetfelmérő akció lenne. Szvsz sokkal jobb a végeredménye egy kisebb, de gördülékeny programnak, mint egy túlvállaltnak, ami miatt esetleg gyomorgörcsös kapkodás lenne az egész. Az ötletek egyébként később beépíthetők lehetnek majd. Más: a (laikus) nagyközönség bevonása. Érdekes ötlet, de úgy vettem észre, akit érdekel már megtalálta az oldalt (már csak a felhasználók számából ítélve is), amúgy meg nem kell ide témanyitási dömping - ugye nem szükséges kifejtenem miért.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |