Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   5 / 199
(#) Frankye válasza zenetom hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Engem nehéz nem észrevenni...
Elég "ritka" autótípusom van (FIAT Palio), és magam sem vagyok éppen nehezen észrevehető alkat, tekintve, hogy 198 centi magas vagyok, és 140 kiló...
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Hű, ez nagyon egyszerre jutott eszünkbe!
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Mennyi mindenre jó a HE-s póló...
Bővebben: Link
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Igen, én vagyok a Hobbielektronika "gonoszkóp"-ja! :hehe: :hehe:
(#) idlob válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Nekem egy a nicknevet is tartalmazó He-s póló jutott eszembe, ill. amit könnyebb kivitelezni, hogy NYÁK-ra rámarod a nevedet.
(#) levii válasza idlob hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Ami még olcsóbb keresel egy olyan nyákot amit elrontottál és ráírod a neved. Kezdő nyák készítők előnyben
(#) Kovidivi válasza Norberto hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Arra gondoltam, hogy nem csak innen a HE-ról kellene meghívni embereket, hanem ki is lehetne plakátolni, hogy lesz egy nagyszabású rendezvény itt és itt, X Ft a belépő. Előtte egyeztetni több fórumtaggal, hogy hozzon valami saját alkotást, így program is lenne, plusz valami bemutatót is lehetne tartani (lézerbemutató, robotshow, stb...)! Rengeteg HE-s plakáttal hirdetni lehetne a hobbielektronika.hu-t, így még többen ide találnának.
Ki lehetne vinni a rendezvényre HE-s pólókat, és egyéb dolgokat (pl. KIT-ek,stb)! Biztosan rengetegen vannak, akik érdeklődnek az elektronika iránt, viszont még nem hallottak erről a fórumról. Ezzel két legyet ütnétek egy csapásra. Reklám nektek, egy kis plusz pénzzel, (büfék is kellenének, azok is fizetnének nektek), plusz a találkozó is létrejönne! Mindenkinek jó lenne!
(#) fureszk válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Hellósztok!
Engem is érdekelne a tali, igazából van 1 ember akit megkérdezek megy-e és ha igen eltud-e vinni és ha összejön megyek. Én a lézershowmat és a készülődő égető lézerem (szigszalag vágás, lufipukkasztás, gyufagyújtás, flakonlyukasztás minden mennyiségben) vinném, ha érdekel valakit. A maradék nyákból készített névtábla jó ötlet!
(#) zenetom válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

csak ehhez hatalmas szervezés kell, amihez már nem elég 1 hónap
(#) levii válasza zenetom hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Igen meg így elvesztené azt a jellegét hogy a HE-n lévő emberek gyűlnek össze és inkább egy "xyz napok" rendezvényre hasonlítana.
(#) zolee1209 hozzászólása Máj 29, 2008 /

A HE-póló nekem is eszembe jutott, már, és egy plusz kiegészítés a nick-névvel kapcsolatban, ahogyan azt előttem már említették! És itt merül fel egy gondolat! Gondolom a pólókra a HE-logót (és nem lógót ) valami texteilmatricával rakják fel... Azt esetleg nem megoldható, hogy a nick-nevünket is rámatricázzák igény szerint?
(#) Norberto válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Idézet:
„ki is lehetne plakátolni”

Ja, és az ilyeneket ki állná?
(#) zenetom válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

szerintem egyszerűbb, ha megvan a póló, és otthon gyors filccel ráfirkantod a neved egy papírra (vagy akármire) és pl biztosítótűvel rögzíted a pólóra
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Idézet:
„és pl biztosítótűvel rögzíted a pólóra”

Vagy ha már rajta van a póló az illetőn, akkor lehet 100-s szöggel is rögzíteni. Kicsit stabilabb :hehe:
(#) Kovidivi válasza Norberto hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Az ötletem csak gondolatébresztő. Ha úgy látja Topi, hogy lenne értelme (szeretne nagyobb hírnevet az oldalnak, úgy látja, hogy lenne bevétel is, stb...), akkor valahogy meg lehetne ezt is oldani.
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

erre most mit mondjak?
(#) levii válasza zenetom hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Hát szerintem rá is forraszthatnánk.
(Tapasztalat: az ón kiválón tapad a bőrhöz ha fel van hevítve)
(#) zenetom válasza levii hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

ne OFF-oljunk már!
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

szerintem most így először ne csináljunk már rögtön hatalmas világturnét, csak megfelelő keretek között és ha beválik akkor esetleg egy következő alkalommal lehetne bővíteni a programot, stb
(#) deguss válasza zenetom hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Jó, jó, egyetértek én is, de a marha drága szentendrei hely helyett most alternatíva után kell nézni.

Mi baj a PeCsával? Nem vagyok pesti, de aki közelebbről ismeri, adjon le egy helyzetjelentést. Esetleg Frankye kolléga írhatna pár szót, hogy van-e ott fedett hely, lenne-e lehetőség kajára, vagy van-e ott áram vagy lehet-e bérelni.
Kínos, ha többen is hoznak erősítőt, lézert, ezt azt, áram meg nincs.
(#) zolee1209 válasza deguss hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Megfeledkeztél azokról a HE-tagokról, akik már tudnak 100% feletti hatásfokkal rendelkező készüléket építeni!
(#) bbb válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

OFF:

pólóra nicknév...

ha már megveszed a pólót, akkor sokkal igényesebb és tartósabb, ha elviszed ráhímeztetni a neved. pl. dunakeszin az auchanban van ilyen kis varrodaféle, ahol ezt is megcsinálják, de szinte az összes plázában akadnak ilyen boltok. az ára pedig nem több párszáz forintnál.
(#) zolee1209 válasza bbb hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Köszi a tippet!
(#) Peti_85 válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

hehe ez jóóó!
Igen, meg van olyan is, aki meg háromszorozza a felvett energiát... őt biztos sokan szivesen látnánk.

Hát a póló az jó ötlet lenne... rendelnem kéne nekem is ?! :yes:
(#) deguss válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

OFF: ja, elvihetem ám a többletenergia előállító degussi kereket, elbír vagy négyezer wattot. Akkor nem kell mocskos aggregátor sem.
(#) deguss válasza Peti_85 hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Igen, szerintem is nagyon jó ötlet mind a rendelés, mind a hímeztetés, én abban megyek.
(#) KTobi hozzászólása Máj 29, 2008 /

Sziasztok!

A leglényegesebb ötletem. Ha meglesz a helyszín, időpont és belefér a szervezésbe (Budapesthez a létező legközelebbi helyszín a jó), akkor lehetne kirendeltséget csinálni a HEStorenak. Alap dolgok előre leszálítva, rögtön átvehető, ha valami más, akkor fél óra szállítási idő. Fersze, sokszorozott kiszolgálás a raktáron is

A többit, ha lesz majd rá időm.
Üdv. Tóbi
(#) Peti_85 válasza KTobi hozzászólására (») Máj 30, 2008 /

Hmmm nem rossz ötlet Ha már úgyis arra felé járunk Ez jóóó!
(#) deguss válasza KTobi hozzászólására (») Máj 30, 2008 /

Erre majd megírja Topi, hogy: "Még mit ne? Potyogó cigánygyerekeket nem akartok?"

Lehet, hogy túldramatizálom, de azért ez óriási felelősség, szervezés és rengeteg embert igényelne. Szerintem maradjunk csak a találkánál.
(#) idlob válasza deguss hozzászólására (») Máj 30, 2008 /

Abban én is egyetértek, hogy nem kell rögtön hetedhéthatárra szóló banzájt csinálni. Ez az első sztem elég, ha egy aféle helyzetfelmérő akció lenne. Szvsz sokkal jobb a végeredménye egy kisebb, de gördülékeny programnak, mint egy túlvállaltnak, ami miatt esetleg gyomorgörcsös kapkodás lenne az egész. Az ötletek egyébként később beépíthetők lehetnek majd. Más: a (laikus) nagyközönség bevonása. Érdekes ötlet, de úgy vettem észre, akit érdekel már megtalálta az oldalt (már csak a felhasználók számából ítélve is), amúgy meg nem kell ide témanyitási dömping - ugye nem szükséges kifejtenem miért.
Következő: »»   5 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem