Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Órák csőből - Nixie, VFD, stb.
Kipróbáltam, nem megy ezzel a wsad hexel.
Villognak a kilencesek mint amit felraktam videót! No indulás melóba! A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2019
Egy próbát megér...
Óra nem megy gombokra nem reagál.
De a kijelző működik.
Kiderült már, hogy ez melyik kapcsolás?
Talán egy másodikat is.
16F84 -en maradt a típus a fordításkor.
Kipróbáltam!
99.99 százalékos!! Köszönöm szépen! Az állítással van egy kis gond, a pic 7 lábára menő gombbal órát s percet egyszerre állítja,(videóban látható) a pic 6 lábára kötött gombbal semmi!? A pic 8-as lábán nincs nyomógomb.
Na még egy.
Köszi szépen!
Ezzel már úgy néz ki tökéletes. Egy pár napos teszt üzem következik. Nagyon szépen köszönöm még egyszer!
Elkiabáltam, fellépett egy probléma!?
Csak a perc nyomógombnál!?
A perc gomb nyomkodására megzavarodik, néha a kijelzés is eltűnik!?
Van amikor sikerül beállítani!
Sajnos ezek már az eredeti program tulajdonságai és nem a típusváltás következményei.
Szia!
Megildódott a nyomógomb probléma, tettem bele egy másik nyomógombot, s azzal tökéletrs lett! Ki hitte volna? A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2019
Sziasztok!Valaki megtudná mondani ,hogy az iv-9 es numitron bírja e a multiplexelt meghajtást ?A képen szereplő kapcsolast meglehet építeni iv -9 es csövekre?
Bírja, csak minden lábára kell egy soros dióda hogy egy irányból kapja a jelet! Tehát minden szegmensére “diófa” kell. 4148 tökéletes. Hajrá
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2020
Ez az ic jó hozzá?Bővebben: https://www.hestore.hu/prod_10035207.html
Szia !sajnos nem hajtja meg a csöveket.szerintem az 5 volt kevés neki.
a digitek td62783 al mennek . ez a kapcsoláson a pozitív. Olyan icé-t nem tudnál ajánlani amivel a szegmenseket tudom vezérelni?A negatív ágon. köszi A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2020
Madzagosnak működik. Írj neki üzenetet és segít.
Negatív oldalon nem tudod vezérelni. Amit küldtem rajzot abba azért van 7448 mert az pozitív vezérlést ad ki. Illetve mondtam azt is hogy multiplexnél kevés az 5 volt.
De ezt nem nekem kellett volna írjad hanem jointsiver36- nak
Üdv!
Z560M csőnél mi az az "IC" láb? A csövön belül nem látom mihez kapcsolódik. Valamelyik kapcsolásban kihagyják, nem kötik be, valahol meg be van kötve. Mit csinál ez a láb?
Semmit.
IC = internally connected Hagyd "lógva"... A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2020
Rendben, köszi szépen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |