Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Sziasztok!
Ha volna valakinek egy 19,5v dc tápegysége azt szívesen elfogadnám. kb 3,5A kellene max. Köszönet! A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2020
Laptop táp. 19V-os
Az van nekem is.
Egy ellenállás cseréjével 19,5V-re tuningolható.
Nem tudom, hogy a műszer kijelzőjével van e gond de ha valakinek van elfekvőbe egy MAXWELL MX 25 108-as multija donornak azt megköszönném. Ezek a digitális műszerek sorba halnak meg nálam. Kettő kijelző hibás, a harmadikat gimnazista koromba nyírtam ki a szabályozható adapterrel. Lassan vissza térek inkább az analóg rendszerhez.
Köszi!
Megjegyeztem. Egyenlőre úgy tűnik jó lesz a 19V laptop táp. Ellenállást kell beiktatni a csatlakozónál és akkor azt hiszi majd eredeti hp tápja van. Még nem volt időm kipróbálni. Ha sikerül akkor szólok!
Eszerint HP notebook tápra van szükséged?
A réginek mi lett a baja? A 0,5V különbség szerintem egyik notinak sem gond.
Nincs hozzá táp. Két t610 vékony kliensem van. Az egyikhez van gyári táp. A másikhoz meg készíteni szeretnék.
Tudsz képet mutatni a csatlakozóról? Úgy az apa, mint az anya érdekes.
Ilyesmi? A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2020
Szia!
7.4/5 mm 0.6 mm pin apa dugó. Valójában elég vagy egy forrasztható dugó, vagy egy levágott kábel dugóval. A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2020
Küldtem privát üzenetet.
Valaki a 12. vagy 13. kerületben bont laptopot? A wifi kártyát leszorító csavar kellene és a wifi antennából 2-2 db!
Köszönöm!
Komplett fedlapot tudok adni a xi.-ben jövő héten + csavart is. Center pines HP noti töltőt is megnézem.
Szia!
Nem biztos, hogy egy ellenállással be tudod "csapni". Amikkel eddig találkoztam, azokban egy TO 92 tokozású DSxxx EPROM volt a tápban.
Sziasztok,
Javításhoz keresnék 2 raszterre ültethető 0.25W-os ellenállásokat az alábbi értékekben: 330R - 15db 1M - 15db 2K2- 10db Valamint 2db 0.22µF/50V elekot-t. Ha valakinek akadna ilyen a fiókjában nagyon megköszönném!
Egy dc-dc konvertert belőttem 3.33v és azzal kitünően megy már három napja.
Hmm.
Épp a múltkoriban ajándékoztam el az összes régi tized, negyed, fél, és az annál nagyobb teljesítményű mindenféle ellenállásaimat.
Sziasztok,
Teszteléséhez elfogadnék 3.5''-es SATA HDD-t. Kapacitás nem számít, a legkisebb is elég lenne, csak működjön. Köszönöm.
Ez nem ingyenes ugyan, de ilyet keresel? https://www.jofogas.hu/budapest/HP_laptop_tap__90_W_101391937.htm
Mit kell tudnia a tápnak? Lehet, hogy van nekem.
Bojlerbe való belső műanyag csőre lenne szükségem, Lampart LLB60-as, de a hajdúé nem jó bele.
Egy 16,5 mm-es csonkra volt ráhúzva a régi cső. Fizetek is érte, csak fogalmam sincs hol kaphatok ilyet. Szerelő azt javasolta tegyek bele réz 18*1-es csövet, azt rálehet erőszakolni de félek hogy attól kilyukad a bojlerem.
Én úgy emlékszem, hogy az réz cső a hajdúban is. Ha van benne adód akkor nem lyukad ki.
Nagyon megfelel a rézcső. A végét egy darab seprőnyéllel (megfaragva) kitágítani kissé. FBS-sel ragasztani.
elírtam:anód
pontosan
7,4/5 mm + 0.6 mm pin. Ilyen csatlakozója legyen, a többit megoldom.
Sziasztok!
Javítok itthon egy monitort, megnyekkent benne a CCFL, van esetleg valakinek elfekvőben? Ha igen, akkor szétkapom és lemérem pontosan mekkora kell. Köszönöm!
Hajdúban műanyag van már mindegyikben az újjabbakban. Anódot raktam bele. Akkor marad a réz, de 1 métereset lehet valahol kapni?
Mekkora bojler, hogy 1 m kell bele? Boltban nemigen, mert ez a méret már nincs tekercsben. Víz/gázszerelőtől kérj ekkora darabot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |