Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Leírhatnád a az izzósoraidba passzolóló izzók paramétereit, pl. 100 darabosba: 2.5V / 0,15A / 0,375W
...20/25/35/50/100/140, stb...mert nem mindegy, hogy 1,7 vagy 7,0 voltosak. A tápdobozukon újonnan van egy címke, amelyre pontasan le van/volt írva. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Hé, 19:18
Az egyik sor 20 db-os, a másik 35 db-os, és kb. 100-120 mA körül lehetett fénykorában az áramfelvétel. De az izzók alkalmasságának mérlegelését, vagy az alkalmassá tétel lehetőségét magam szeretném megítélni. Ha nagyobb mintából tudok válogatni, akkor nagyobb esélyem van a sikeres beépítésre.
A linkeden lévő ajánláshoz hasonlót már mástól is kaptam. Talán zsugori vagyok, de nem akarok többet fizetni 5 db izzóért, mint amennyit a teljes sor ér. Arra számítok, hogy sokan cserélik a régi izzósorukat LED-esre (mert már abban sem világít néhány izzó), ezért szívesen megválnak a már feleslegessé vált füzértől. Ebből tervezem felújítani a sajátomat.
Csak azért kérdem, mert van egy nagy doboznyi ilyesmi hiányos füzérem, és a cetlik is rajta vannak. Csak olyat vennék ki, ami megfelel. Tehát 20 és 30 darabos... Madj megnézem, ha megint a kezem ügyébe kerülnek.
DDR3 RAM-ot keresek4GB DDR3 RAM-ot köszönettel elfogadnék. Postát fizetem !
Egyszer már nekifutottam (visszaolvasás), hogy mivel érdemes cserélni a soros égősorban a kiégettet.
Arra jutottam, hogy ha nincsen olyan, akkor inkább nagyobb wattszámúval. Bár zsigerből pont fordítva gondolná az ember. Sima izzós lámpasor esetében, a soros dióda szinte kötelező, pontosan ahogy mondod.
Előkerült a kincseszacskó. Mindig így szokott lenni. Mikor már nem (igazán) kell, előbújik, amit keresek. Sajnos, igazi kincs nincs benne, de a feladatot már megoldottam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |