Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   131 / 131
(#) Alkotó válasza Leraz hozzászólására (») Hé, 19:13 /

(#) uniman válasza Alkotó hozzászólására (») Hé, 19:16 /

Leírhatnád a az izzósoraidba passzolóló izzók paramétereit, pl. 100 darabosba: 2.5V / 0,15A / 0,375W
...20/25/35/50/100/140, stb...mert nem mindegy, hogy 1,7 vagy 7,0 voltosak.
A tápdobozukon újonnan van egy címke, amelyre pontasan le van/volt írva.
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Hé, 19:18
(#) Alkotó válasza uniman hozzászólására (») Hé, 19:40 /

Az egyik sor 20 db-os, a másik 35 db-os, és kb. 100-120 mA körül lehetett fénykorában az áramfelvétel. De az izzók alkalmasságának mérlegelését, vagy az alkalmassá tétel lehetőségét magam szeretném megítélni. Ha nagyobb mintából tudok válogatni, akkor nagyobb esélyem van a sikeres beépítésre.
A linkeden lévő ajánláshoz hasonlót már mástól is kaptam. Talán zsugori vagyok, de nem akarok többet fizetni 5 db izzóért, mint amennyit a teljes sor ér. Arra számítok, hogy sokan cserélik a régi izzósorukat LED-esre (mert már abban sem világít néhány izzó), ezért szívesen megválnak a már feleslegessé vált füzértől. Ebből tervezem felújítani a sajátomat.
(#) mnyugger válasza Kera_Will hozzászólására (») Hé, 19:41 /

Micro sütőben van ilyen.
(#) uniman válasza Alkotó hozzászólására (») Hé, 19:51 /

Csak azért kérdem, mert van egy nagy doboznyi ilyesmi hiányos füzérem, és a cetlik is rajta vannak. Csak olyat vennék ki, ami megfelel. Tehát 20 és 30 darabos... Madj megnézem, ha megint a kezem ügyébe kerülnek.
(#) Alkotó válasza uniman hozzászólására (») Hé, 20:03 /

Előre is köszönöm. (20 és 35 db-os.)
(#) kalmi.kalmi hozzászólása Hé, 20:11 /

DDR3 RAM-ot keresek

4GB DDR3 RAM-ot köszönettel elfogadnék. Postát fizetem !
(#) Gafly válasza Alkotó hozzászólására (») Hé, 20:23 /

Egyszer már nekifutottam (visszaolvasás), hogy mivel érdemes cserélni a soros égősorban a kiégettet.
Arra jutottam, hogy ha nincsen olyan, akkor inkább nagyobb wattszámúval.
Bár zsigerből pont fordítva gondolná az ember.
Sima izzós lámpasor esetében, a soros dióda szinte kötelező, pontosan ahogy mondod.
(#) erbe válasza erbe hozzászólására (») Hé, 21:47 /

Előkerült a kincseszacskó. Mindig így szokott lenni. Mikor már nem (igazán) kell, előbújik, amit keresek. Sajnos, igazi kincs nincs benne, de a feladatot már megoldottam.

DB_k.jpg

(#) sany válasza erbe hozzászólására (») Hé, 22:10 /

Ha legközelebb kell, könnyebben megtalálod.
(#) uniman válasza erbe hozzászólására (») Hé, 22:15 /

"Kincs", ami nincs (benne)!
Következő: »»   131 / 131
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem