Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Leírhatnád a az izzósoraidba passzolóló izzók paramétereit, pl. 100 darabosba: 2.5V / 0,15A / 0,375W
...20/25/35/50/100/140, stb...mert nem mindegy, hogy 1,7 vagy 7,0 voltosak. A tápdobozukon újonnan van egy címke, amelyre pontasan le van/volt írva. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Hé, 19:18
Az egyik sor 20 db-os, a másik 35 db-os, és kb. 100-120 mA körül lehetett fénykorában az áramfelvétel. De az izzók alkalmasságának mérlegelését, vagy az alkalmassá tétel lehetőségét magam szeretném megítélni. Ha nagyobb mintából tudok válogatni, akkor nagyobb esélyem van a sikeres beépítésre.
A linkeden lévő ajánláshoz hasonlót már mástól is kaptam. Talán zsugori vagyok, de nem akarok többet fizetni 5 db izzóért, mint amennyit a teljes sor ér. Arra számítok, hogy sokan cserélik a régi izzósorukat LED-esre (mert már abban sem világít néhány izzó), ezért szívesen megválnak a már feleslegessé vált füzértől. Ebből tervezem felújítani a sajátomat.
Csak azért kérdem, mert van egy nagy doboznyi ilyesmi hiányos füzérem, és a cetlik is rajta vannak. Csak olyat vennék ki, ami megfelel. Tehát 20 és 30 darabos... Madj megnézem, ha megint a kezem ügyébe kerülnek.
DDR3 RAM-ot keresek4GB DDR3 RAM-ot köszönettel elfogadnék. Postát fizetem !
Egyszer már nekifutottam (visszaolvasás), hogy mivel érdemes cserélni a soros égősorban a kiégettet.
Arra jutottam, hogy ha nincsen olyan, akkor inkább nagyobb wattszámúval. Bár zsigerből pont fordítva gondolná az ember. ![]() Sima izzós lámpasor esetében, a soros dióda szinte kötelező, pontosan ahogy mondod. ![]()
Előkerült a kincseszacskó. Mindig így szokott lenni. Mikor már nem (igazán) kell, előbújik, amit keresek.
![]()
Van nálam a műhelyben nagyobb zacskónyi vegyes izzósor, olyan véletlenszerűen van bennük rengeteg jó/rossz égő, hogy nincs türelmem átválogatni és az izzósorokat szétbogozni. Ha eljössz ide Keszthelyre, akkor válogathatsz belőle vagy akár el is viheted.
Rossz LGA1700 alaplap vagy csak a cpu lefogatoUdvozletem!Nem mukodo LGA1700-as foglalatu alaplapot keresek. Mindegy milyen marka vagy mennyire rossz allapotban van az alaplap mert tulajdonkeppen eleg lenne a CPU lefogato mechanika is hatlappal. Sajnos elmenni nem tudok erte, postazni kellene BP-re ha valakinek akadna. Hajlando vagyok kisebb osszeget is fizetni erte. Sajnos nem talaltam boltban vasarolhato lefogatot. Ha otthon lennek MO-on bemennek egy szervizbe es biztosan kapnek, de itt kulfoldon ez eselytelen.
Asztali géphez, vagy laptophoz, mert nekem van régebbi laptophoz való 1db ha ilyen kell, MPL csomagautomatába megoldható.
Üdv!
Ne akarj addig fél lábon állni amíg kapsz mert az LGA1700-as lapokat leginkább megjavít(tat)ják mert túl drágák ahhoz, hogy donorként végezzék. Esetleg írj rá antiktelefonra, hátha neki van felesleges.
Köszönöm, hogy szólsz, asztali géphez keresek RAM-ot.
Mar amelyiket meg lehet javitani.
Koszonom a tippet, megprobalom.
Nekem beférne az asztali SFF (Lenovo) PC(!)-émbe...
Adok én is van egy egész szatyorral az egy nagy színes háló javításra szorul.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |