Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez így ebben a formában nem igaz, mert a mai napig kapható, csak már nem a régi visszaváltható formában, hanem "eldobható" változatban, jó drágán. Jóval olcsóbb a szikvizestől megvenni a szódát, már ha van a közelben.
Ha ki szeretnéd próbálni, adok 2 originál dobozzal.
Van egy jó hírem már újra van (limitált menyiségben) a boltokban élesztő , ki lehet próbálni
Akkor kalácssütés lesz, a szúnyogok nem érdekelnek.
Idézet: Dögöljenek meg ! „szúnyogok nem érdekelnek” A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2020
Nem egészen ki mit épített, mert csak unatkoztam így a hosszúra nyúlt szabadidőmbe, ha már mindenki maradjon otthon elvet kövessük, ezért délután egy kis gyakorlásnak összedobáltam ezt a fapados gyakorló valamit plusz gyorsan összedobtam rá valami programot
Nem szép, de cserébe működik ahogy kell
Minden felismerhetó rajta. Tápegység, HMI, S7-1200 valamennyi, Finder relék, frekiváltó., meg egy izé, tán áramfigyelő?
Nem semmi szúnyogriasztó ! Élesztő nélküli, programos ?
Nekem tetszik. J
Igen azok, kivéve áramfigyelőt. Szerintem te a sorkapocsra gondolsz
Kicsit már beöregedett a siemens PLC-k világa, így most van idő felfrissíteni. Kékróka: Élesztő nem volt, de bevallom tej kellett hozzá... a tejeskávémba, amit iszogattam míg építgettem
Sziasztok!
A munkahelyemen az egyszerűbb gépek relé + időrelé vezérlését is átállítottuk PLC vezérlésre. Részint, mert egyszerűsödött a huzalozás, növelhető a gép védelme, egyes gépeknél megoldható az automatikus forgásirány korrigálás, valamint mert találtunk egy olyan PLC-t, amivel ezt költségnövekedés nélkül el lehetett érni. A fiamra (aki mellesleg kollégám is) testáltam a feladatot, hogy ezekre a gépekre megírja a programot. Bár a fejlesztői környezet lehetővé tesz szimulációt, az mégsem ugyan az, mint a tesztpanel. Ezért készítettem egy programtesztelő dobozt, amin minden bemenethez tartozik egy világító nyomógomb és egy kapcsoló, valamint a kimenetekhez LED-ek.
Jó lett. Biztosan jó hasznát veszitek.
Jól látom. A felirat kiáll a síkból és kézzel lett megfestve. Ötletes.
Valamilyen sablont használhatott.
Az előlapot Inventorban terveztem. A betűk 0,6mm magasak. Nyomtatás után egy erős nagyító alatt lakkfilccel színeztem meg a betűk tetejét.
Szuper!
Én is szeretem az ilyen feladatokat.
Sziasztok.
Tavaly bemutattam egy retro vasútállomás óra felélesztését. Többen kérték hogy készítsek róla videót. Nagynehezen elkészült egy kis bemutató, amit itt lehet megnézni. Ha valakit érdekel, vagy egyébb célokra fel akarja használni, megosztom a kapcsolást is.
Ó, hogy az én padlásomon miért nem lehet ilyen csodákat találni!
Nagyon szép lett, gratulálok!
Azért mert az "átkosban" nem gyűjtögettél ....
Készül egy banános láda. Szólok, ha tele van.
WIFI-n keresztül lekérdezi a BKK-tól hogy a ház előtti buszmegállóból hány perc múlva indul a következő három busz.
Ötletes! De honnan tudod, melyik kijelző melyik járathoz tartozik? Vagy mindig fix a sorrend?
Gondolom mindegyik busz ugyanoda megy, vagyis Attila86 szempontjából mindegy, hogy melyikre száll fel.
Sziasztok!
Lassan realizálódik az Otala erősítőm végső formája.
Még fotó.
Már két éve válaszolt neked Bővebben: Link
Gondolom itt az új kijelző a nagy durranás a 3d áttetsző burkolattal. Professzionális....
Csak egy járat áll meg abban a buszmegállóban. De úgy írtam meg a programot hogy be lehet állítani több járatszámot is. Nyilván azokat a járatokat állítja be az ember amik ugyan oda mennek.
Ha több különböző irányba menő járat (vagy több megálló) érdekelne, akkor összeraknék külön egy másik kijelzőt. A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |