Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Üdv!
Érdekel valakit egy HP 4 Gb-os mágnesszalag és egy 120Mb-os bontatlan flopi? Úgy kaptam őket, de úgy sem tudnám mire használni. Ezenkívül van még 20- 30 db Schneider Asfora családhoz tartozó 1-es keret.
Szia!
Az adathordozók érdekelnének. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2020
Egyáltalán müködik a rendszer , mert nálam szerda óda nincs beirás
Itt is érezni a gazdaság megállt, boltok zárva emberek nem mernek kimenni, a hirdetések is visszaestek, el kellene menni a postára fox automatához stb.
Erre nem gondoltam,hát igen savanyodik a dolog
Melyik rendszer? A VHS? Nem jó ötlet manapság a koslatás a vacakokért..
Itt Debrecenben a Plazaban van egy Fox automata, a napokban 6 körül mentem egy csomagért, a Pláza ahol máskor nyüzsögtek az emberek most egy kihalt várócsarnok volt vagy 20 ember lézengett benne az üzletek bezárva a világítás félgőzön. A használtcikk piac bezárt a facen hírdetnek az eladók hogy helló itt vagyunk ha kell valami keress
Nekem meg van meghajtó hozzá. A következő hónapban összeszedem azokat, amik másoknak lehet hasznos. De csak akkor ajánlom fel, ha kitört a béke. Pl. Azt hiszem LS120 flopi drive, Lexmark síkágy, 9,5"-os laptop kijelző, régi Sund Blasterek, Videókártya, meg még sok hasonló.
Az a " 9,5"-os laptop kijelző" jól hangzik már ha lvds es (mert ha jól rémlik egy régi kijelzőt kéne kiváltani újabbra bár már nem teljesen rémlik milyen oldalhosszok vannak a jelenlegi kijelzőn)
Én is pont így gondolkodom! Miután vége ennek az egésznek, lesz nálam is elvihető cucc...
Ha visszaáll minden, érdekelnének a Sound Blaster kártyák ha PCI-osok, meg a videókártya.
A kijelző kivételével minden a tied, ha kivárod a karantén végét.
Azt nem tudom mi az az lvds de egy fénykép segíthet. Persze csak a cirkusz után.
FS Amilo mini UI 3520-es LCD kijelző, azt hiszem 195×114 mm Bocsi, de 8,9 "-os. 1024 pixeles. A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2020
Magasságra kicsit kevesebb de szélességre pont jó és lvds nek tünik
Az LS floppy -t vinném, ha megvan hozzá a szoftver lemez is az lenne az igazi.
Bocsi! bitboy95 -nek elígértem mindent. A kijelzőt meg interferi-nek
Értem.
Ingyen elvihető - persze elviekben "alkatrész bányának" - egy gyári szélessávú antennaerősítőt.
Elvileg még működhetne, csupán 2 db. (BFR96) tranzisztor, plusz a bemeneti és tápfeszültség csatlakozó (24V) hiányzik belőle. Aki ma még komolyabban foglalkozik bármiféle antennaerősítővel, vagy a kábelhálózatokon használható bármiféle jelerősítővel - (nagyfrekvenciával) - annak nosza rajta. Nagyjából így néz ki: A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2020
Helyileg Eger mellett, és leginkább szanaszét. Csütörtöktől kezdve nekiállok válogatni (most egyben van csavartól kábelig minden, ahová éppen letettem), és ha kész leszek vele, le is fotózom.
Idézet: „Elvileg még működhetne, csupán 2 db. (BFR96) tranzisztor, plusz a bemeneti és tápfeszültség csatlakozó (24V) hiányzik belőle.” Ez tényleg eléggé elvi, de ingyen vihetőbe belefér. Hasonló nekem is van: 19' LCD monitor, táp nélkül, megkimélt állapotban, első tulajdonostól. Amikor legutóbb használtam, nagyon jó volt. Most nem (azért is vihető ingyen ).
Hehehe - vicces!
Azért írtam, hogy "elvileg", mert ha ismét beletesszük a két BFR96 tranyót, minden bizonnyal ismét működik. Még csak szkóp vagy vobler sem kell hozzá. Monitor honnan vihető? (esetleg egy kép?)
Még mindig vihetők a monitorok.
A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2020
XVII.
Az nem vicc, hogy elromlott és nincs hozzá táp (12V DC). Elvileg javitható, de inkább az igények növekedése (grafikusi irány) miatt veszünk nagyobbat/jobbat...
Bocsika, de én nem a monitorra írtam ki azt, hogy vicces, hanem az "elvileg működő" szélessávú kábel- és antennaerősítőre.
Hoppácska, éppen tegnap jártam arra (XVII. ker.), mert kinn a telkemen elfagyott a kerticsap. Igazán tehetnél fel valami képet, egyáltalán milyen monitor az?
Kattints az előzményre. 3 db. 15 " körülinek látszó lapmonitorról van szó.
Kicsit kevered a szezont a FAZ1-onnal
Ő Gafly monitorjára lenne kíváncsi |
Bejelentkezés
Hirdetés |