Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Köszi szépen.
Ennél találtam jobbat is, ebbe benne vannak a rézpofák. Belül áthidalom egy 6-os kábeldarabbal, és a kábel 10-es lesz. Ez jó, mert a kábelt nem a csipesz szárára kell bekötni hanem a pofára. Ha nem találok jobbat (az ár nem számít), akkor megveszem ezt. Eleget szívtam már a GAGYIKKAL, sokszor volt már ilyen gondom (család, ismerősök stb.) most már legyen vége.
Keresnék bluetooth fülest, headsetet, bármilyet, akkuhibásat, évek óta nem használtat.
Töltő, semmi nem kell csak a kis panel kellene belőle és 1 darab liion cella legyen a tápfesze. Ha van a panelon misro usb töltőcsatlakozó az már hab lenne a tortán de ez se fontos, a töltést megoldom. Van egy nagyon jó egyfülű callcenteres fejbeszélő mono headsetem és azt szeretném vezeték nélkülivé átalakítani. A kijárásos korlátozásokra és a posta mellőzésére tekintettel jó lenne Pécel, Maglód, Nagy- és Kerepestarcsa, Csömör, és Bp. 16.17. kerületében. Oda munkából jövet-menet el tudnék ugrani érte. Köszi előre is.
Ha eljössz érte, Tápiószecső, Magdolnatelep (Sülysáp határában) tudok adni kettőt is. Az egyik nem tölthető fel, de a másik igen.
Szia, köszi.
Ha nem jelentkezik senki közelebbről akkor csütörtök délelőtt (Ápr. 2.) jó neked? Átszaladok valamelyikért. Privibe kérnék akkor valamilyen elérhetőséget.
Sziasztok.
AMD-s gép CPU hűtéséhez keresek ilyen alaplapon levő keretet. Csak ez a 4 csavaros a jó. Kössz előre is ha van valakinek.
Szisztok! Nem tudom jó helyen járok e, de szüksègem lenne egy LG K10
M250N kijelzőre. Akinek esetleg lenne elfekvőben nagyon megköszönném. Segìtségeteket előre is köszönöm.
Természetesen jó a csütörtök.
Az elérhetőséget privátban küldöm.
Sziasztok!
Ha volna valakinek nem működő laptopja akkor szeretném elkérni a wifi antenna madzagokat belőle! Elsősorban budapesti átvétel érdekelne! Köszönöm!
Szia!
Elő kell keresnem, de van, odaadom.
Köszi!
A többit privibe majd ha meg lesz.
Van hasonló, de nem csavarok vannak benne, hanem műanyag pöckök.
Köszönöm! Erre nem is gondoltam. Köszönöm a segìtséget!
![]()
Hello!
Keresnék 16V 4A-s (vagy vmi hasonló A-s) régebbi IBM (esetleg Sony) laptop tápot. Ha a zsinórja buherált, nem baj, azt megoldom. Postáját, foxpostját természetesen állom. Vidéki vagyok, Bp-re nem tudok menni érte. A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2020
Ha nem jönne össze - már korábban is felajánlottam - a XI. ker-ben tudok neked adni.
Keress privátban.
Sziasztok. Keresnék 2764 / 27c64 epromot. Budapesten eltudnék menni érte. Előre is köszönöm.
Szerintem van még nekem, ha jól emlékszem Skori-tól is szereztem be párat és maradt belőle.
Keress magánban ha kell, (Kispest) Amúgy jó oda a 128-as is emlékeim szerint, csak fixre kell kötni a címlábat
Még fixre sem kell kötni, a tartalmat kell többször beleírni. Így akár 27256 is használható.
Az nem lesz jó ha össze-vissza lebeg olvasáskor a címbit, hiába írod be alulra,felülre....
Amúgy is alapszabály CMOS bemenetet nem illik lebegve hagyni... Szerintem...
Egy bizonyos szint felett ilyennel nem találkoztam.
TTL-nél nem számít annyira, de a CMOS bemenet akár oszcillátorként is lebeghet, lehet elég neki, ha csak közelítesz hozzá... Ettől akár az áramfelvétel is megnőhet. Pl a Pic mikrovezérlőknél is ajánlott a bemenetet valahová kötni/fel-le húzást bekapcsolni vagy kimenetnek állítani....
Én még így tanultam az öskolába ![]() Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2020
Szia,
Ha nem oldódott még meg van nekem bontott mindkét típusból. Keress p.ü.
Jó reggelt!
Lenne valaki lenne olyan jó fej, hogy ha van elfekvőben, vagy van neki bontottan néhány pár darab Dallas 12287 , 13887, vagy ODIN órachipet utalt postaköltség + 1 sör áráért? CR2032 foglalatot kellene, hogy ráforrasszak, de nem tudom, mennyire sikerül előre.. A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2020
Esetleg ilyenek nem jók helyette?
M27C1001-15XF1, vagy D27C010-150V10 de van TS 27C64A-25CQ, M27512-2F1 és M27C256B-12XE1
Egyenlőre most megoldódott, de észben tartom, mint lehetőséget. Köszönöm a felajánlást.
Kispesten tudok adni 1287-et. Tegnap voltam postán, majd 3/4 órát álltam sorba a kislevelemért,
ezek után posta nem játszik még pénzért sem, csak személyesen.
Sajnos Hódmezővásárhelyen vagyok..., de köszönöm.. Fox esetleg?
Miért "sajnos"? Voltam ott, jó hely az, még a nevében is benne van..
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |