Fórum témák
» Több friss téma |
Szia,
küldj egy mail címet és átdobom. DJVU-ban jó lesz?
Szia,
mehet a megadott mail címedre? (bocsi, most értem haza)
Magyari Béla Dióda atlasz I., ez a nagyméretű változat van már digitális formában?
Valakinek megvan digitális formában Léder-Rádai féle tv szerelők könyve?
Ha küldesz egy mail címet, akkor elküldöm. Djvu-ban van meg.
Nekem megvan, de eléggé elfuserált formában. Úgy néz ki, mintha a fekvő formátumú oldalak álló helyzetben lettek volna beszkennelve, így a lapok két szélei nem látszanak, ezáltal hasznos információktól van megfosztva a könyv. Érdekel így is?
Nem, ha nincs jó minőségben senkinél, akkor be fogom scannelni.
Bőséges katalógustár ingyenes letöltéssel. Csak legyen elég hely a hdd -n.
Üdv!
Ki tudna valaki segíteni a 17-18-as RT lapszámokkal? Előre is köszönöm! Hegman
Sziasztok!
Optikai távközlés témájú könyvet keresek, ha esetleg valakinek van ilyenje, kérem segítsen! (Egyetemi beadandóhoz kellene, minnél több helyről szedek össze infót, annál jobb lesz.) Köszönöm!
Sziasztok!
Keresném az alábbi könyvet digitális formátumban. Vagy ha valaki tud egy használható linket annak is tudnék örülni. Csepregi-Horváth Kázmér - Oszcilloszkóp méréstechnika. Előre is köszönöm szépen.
...és a Magyari Béla - Oszcilloszkópia könyvet is...
Köszöntem... A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2020
Ha megfelel, akkor estére el tudom küldeni őket ha hazaértem.
Szia!
Az egyik alapmű: Bővebben: Link. A másik: Bővebben: Link. A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2020
Remci: Köszönöm a könyvet.
Kadarist és Leraz: nektek is köszönöm a linkeket. Szép kis csokor....
Vannak még könyvek, tessék tanulni, okosodni. Bővebben: Link
Néhánnyal még kiegészítve. Ahogy előkerül más is töltöm oda.
Valakinek megvan a magyar nyelvű rft eo211 oszcilloszkóp használati utasítása? Ha nincs akkor lefordítom a németet magyarra.
Sziasztok!
Valakit érdekel? Ingyen elvihető. https://www.hobbielektronika.hu/forum/getfile.php?id=353509 |
Bejelentkezés
Hirdetés |