Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
a város az oké, itt a személyes átvétel és a XIX kerület összefüggésében írtam, hogy sajnos...
Esetleg másvalakinek van Dallas chipje?
Tv-játékot elfogadnék, lehet működésképtelen is. A gyerekeket lekötné egy időre.
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2020
Régi "MM" elektrolit kondenzátort elfogadnák. 100+100 µF/350V.
Talan off de sehol nem talalok csak nagy meretben, meterszer meteres tablaba.
Keresek 8-10mm vastag gumilapot, 65x130mm darabot. Sima gumi vagy vaszonerositeses, mindegy. Pécel kornyeken, Pest megye pesti reszen 50km belul elmennek erte. A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2020
Sajnos nekem nincs, de én itt szoktam vásárolni, úgy emlékszem lehet kisebbet is venni: http://gumiaruk.hu/
Elvileg valahol van a nagyon régi, nagyon retró fekete TV-játék. Emlékeim szerint nincs hozzá semmi. Szerintem nem működik, úgy kaptam, sosem próbáltam.
Viszont nagyon vidéki vagyok.... Ceglédtől még 20 km. Ha erre jársz, szívesen előásom.
Köszönöm a tanácsot, szerintem kizavarnának ha közölném hogy nekem egy 6x13 centis darab kellene.
Máshol is keresgélek, talán akad valakinél egy darabka.
Ha hétfőig ráér, megnézem. Úgy emlékszem hogy van. Fogok írni.
Tv játékot még mindig elfogadnék. Köszönöm.
Akkor felesleges ideírni.
Te már többször csináltál ilyet.
Fel tudom ajánlani, de hogyan jut el hozzád...
Köszönöm neked, de olyat szeretnék ami kicsit jobban egyben van.
Ezt hátha valaki elfogadja. Egyébként nem rossz alaplap.
"Papa! Van maguknál a faluban rasszizmus?
Nincs, de igény lenne rá!"
Van Tv játékod vagy nincs ?
250x130x8 mm gumi van, ha eljössz érte.
Privátban keress!
Köszönöm, megoldódott, elég közel, a munkahelyemtől 10 kilométerre kaptam egy felajánlást, holnap megyek érte.
Köszi mégegyszer.
Én most tudtam megnézni, 13mm-es vastagságút tudnék adni, de akkor majd máskor.
Engem érdekelne a TV játék. Egész gyerekkoromba vágytam egy ilyenre, talán most sikerül. Hol laksz?
Kidobtak az út mellé egy mini hifit aminek hiányzik a táp kábele. Nincs valakinek véletlenül?
Nem látom, milyen a csatlakozó (a készüléket sem ismerem), nem "piskóta", mint a varrógépeké? Mert abból van néhány.
Igen de fél óra régészkedés után találtam egyet. Azért kösz.
Egyébként "borotva zsinór" néven ismeretes.
Én rádió zsinórnak ismertem.
Kolléga urak. Segítséget kérek. Keresek elektromos körfűrészhez tárcsaillesztő gyűrűt (szűkítőgyűrűt).
30mm külső átmérő, 18mm-es furat. Kb. 1mm vastag. 7 boltot jártam be a megyeszékhelyen. Volt ahol kiröhögtek. Több helyen ilyet még nem is láttak. Volt aki állította, ilyen nem is létezik. Ha valakinek volna felesleges, elbújva a fiókban és nekem (el)adná, levélként elküldené kérem írjon privátban. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2020
Esztergályos megoldja. Ha hozol anyagot, segíthetek Kispesten, sajna nincs ekkora átmérőjű anyagom. Esetleg keresel ilyen csavar alátétet,fúrógépbe befogva leköszörülöd a külső átmérőre és belül felfúrod, de az alátét valószínűleg vastagabb, amivel megint kezdeni kell valamit.
Köszönöm, de Békéscsabán vagyok.
Azért ez a leköszörülöm, felfúrom dolog nem lenne nyerő. 5500 fordulaton 210mm-es tárcsa már billegne, rezonálna rendesen. Persze az esztergályozás az OK lenne. Pár század mm tűrés belefér. Fontos, hogy koncentrikus legyen. Július végétől ingyen utazom. Ha addig nem találok megoldást és a járványhelyzet engedi visszatérünk rá. |
Bejelentkezés
Hirdetés |