Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3164 / 3610
(#) Bakman válasza Pumuckli hozzászólására (») Jún 24, 2020 /

Az ajtó gyártóját próbáld meg előkeríteni. Ezek az elemek gyártói "szabványok", más gyártótól nagy valószínűséggel más formájút fogsz csak kapni, nem fog illeszkedni a sarkoknál.
(#) Kovidivi válasza Gafly hozzászólására (») Jún 24, 2020 /

Én gyerekként a kabátomat nyomtam egy kispajtás kezébe, mert elszakította. Következő nap megkaptam, megvarrva
(#) witi válasza Pumuckli hozzászólására (») Jún 24, 2020 /

Hali!
Ha kipucolod a a helyét, a profilon rajta kell legyen a gyártó neve, a profil típusa (kódszám) színe (kódszám), gyártási ideje, stb. Mintha az első képen látszana valami...Nálunk üveglécnek hívják.A rés alapján 24 mm vastagra saccolom a panel vastagságát.Ha Gealan gyártmány, akkor tudok segíteni. Természetesen más gyártó alkatrésze nem lesz jó hozzá...
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2020
(#) mnyugger válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 24, 2020 /

Timur és csapata.
(#) nagym6 válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 24, 2020 / 1

Mifelénk a kabátomat többet nem láttam volna.
Volt időszak, amikor a folyosón lévő kabátfogassoron nem tarthattuk, hanem hordtuk magunkkal óráról órára.
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Jún 24, 2020 /

Én is labdávál kirúgtam az iskola ablakát véletlenül 3. osztályos koromban. Az eset péntek délután történt. Megmondtam a tanító néninek, ő azt mondta hétfőn megbeszéljük majd. De azt nem mondta melyiken.
(#) nedudgi válasza sany hozzászólására (») Jún 24, 2020 /

És nyugodtan tudsz aludni?
(#) sany válasza nedudgi hozzászólására (») Jún 24, 2020 /

Mentségem, hogy gyerek voltam. De aztán hamarosan kicserélték.
(#) bbb válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 24, 2020 /

Nekünk hármasával volt közös szekrényünk, amire lakatot tehettünk. Na persze akkoriban ha jól emlékszem a KERAVIL árulta a számozott kulcsokat, amivel a postaládákat, telefonfülkéket, lakatokat lehetett nyitni...
(#) Pumuckli válasza Kicsa hozzászólására (») Jún 25, 2020 /

Köszönöm. Kiszedtem a meglévő darabot, ez van ráírva:
715400GC GEALAN EN 12608-1 SOC 09.06.17 11 3.1 (NF) CSTB 569 357A PCT9001 on032 Made by GEALAN
Ebből kéne 2 db 80 cm-es darab. A neten hiába kerestem, csak a németországi elérhetőséget találtam meg.
(#) witi válasza Pumuckli hozzászólására (») Jún 25, 2020 / 1

Hali!
"Kommersz" 24mm-es üvegléc szürke gumis...A többit majd délután, mert dolgozni kell
(#) Pumuckli válasza witi hozzászólására (») Jún 25, 2020 /

Rendben, köszönöm.
A belső (üveg, ami most műanyag) és a külső keret között 34mm távolság van (tolómérővel mérve).
(#) witi válasza Pumuckli hozzászólására (») Jún 25, 2020 / 1

Hali!
A méret stimmel, azért hívjuk 24 mm-esnek mert az üveg (jelen esetben díszpanel) vastagsága amit tart, az 24 mm vastag. Ha pontos a 800 mm akkor levágom.Helyileg merre vagy?
(#) Pumuckli válasza witi hozzászólására (») Jún 25, 2020 /

Szia,
Így már értem a 24 mm-t. 752 mm pontosan, írtam privátot.
(#) attila1 hozzászólása Jún 27, 2020 /

Sziasztok! Valami nagyon bevált,erős recept kellene hangya írtáshoz. A ház mellett kívülről a fal tövében,kavics ágyban annyi hangya jön elő mostanában,hogy az elképesztő.Ecet,sütőpor,szódabikarbóna már semmit sem ér. Másnapra megint ott mocorognak.Valami erős permet kéne,ami leszivárog a kövek között a földbe is.Rovar ölő,levéltetü írtó,vagy valami. Ötletetek lenne?
(#) gyerek67 hozzászólása Jún 27, 2020 /

Ma reggel arra ébredtem, hogy hisztériázik a telefonom.
No, mi van?
Fiókművelet szükséges!
Mert?
A gúgli letiltotta a fiókomat, mert nem az irányelveknek megfelelően használtam.
Próbáljak meg egy helyreállítást, de gyorsan, mert ha nem teszem meg, még a fiókomat is törlik!
Mi vaaan??? Jééézusmária!
Bejelentkezem, de szükséges a telefonos azonosítás, hogy tényleg én vagyok-e én?
Sikeres.
A beérkezett üzenetek között a "jutúb örömmel tájékoztat", hogy a Youtube fiókomat törölték, mert megsértettem az irányelveiket (spam, csalás, megtévesztő üzleti tartalom, stb.), továbbá többet már a büdös életben nem lehet Youtube fiókom!
Nomármost:
Nekem eddig sem volt Youtube fiókom, azt sem tudom, hogyan kellene csinálni, ha szeretnék.
Illetve már csak, ha szerettem volna.
A postafiókomban eddig nem találtam behatolásra utaló nyomot.
Szerintetek mi a rosseb történhetett?
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2020
(#) Gafly válasza attila1 hozzászólására (») Jún 27, 2020 /

Mászó rovarok elleni spray.
Nem is kell sok, ha megvan fészek kijárata.
(#) Bakman válasza attila1 hozzászólására (») Jún 27, 2020 /

Protect hangyairtó csalétek, három darabos kiszerelés.
(#) Bakman válasza gyerek67 hozzászólására (») Jún 27, 2020 /

YouTube és Google egy cég, a Google fiók egyben a YouTube fiók is.

Csak tippelek: megszerezték a jelszavad és azzal garázdálkodtak a YouTube fiókban. Oka lehet a gyenge és/vagy többször felhasznált jelszó, adatlopó alkalmazás a telefonon/számítógépen.

Próba szerencse: Kapcsolatfelvétel - Google.
(#) gyerek67 válasza Bakman hozzászólására (») Jún 27, 2020 /

Köszi a tippeket!
A jelszavamat megváltoztattam az imént, bár eddig is "erős" volt.
A Gmail fiókom működik.
Aztán, ha egyszer olthatatlan vágy kerekedik bennem, hogy a jutúb-ra videót töltsek fel, akkor regelek egy másik címet és kész.
Ez valószínűleg nem mostanában fog bekövetkezni...
(#) szalamandra válasza gyerek67 hozzászólására (») Jún 27, 2020 /

Mi számít "erős" jelszónak?
Bővebben: Link
Bővebben: Link
Szerintem, ha valaki valamivel erősen nekifekszik, bármi feltörhető. Jutottak már be nagy és fontos, elvileg igen védett helyekre. Csak a szintek mások. A kicsik a gugli fiókokkal próbálkoznak, a nagyok mással.
(#) granpa válasza attila1 hozzászólására (») Jún 27, 2020 /

Petróleum! A nagy nyárfa (sír mellett) alól teljesen eltűntek, soha nem költöztek vissza.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Jún 27, 2020 /

Lámpaolaj néven forgalmazzák mostanság, szinezve és illatositva.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Jún 27, 2020 /

Akkor az már nem az! Odavan bukéja.
(#) Pumuckli válasza witi hozzászólására (») Jún 27, 2020 /

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, tökéletesen illeszkedik az ajtóhoz!
(#) mek-elek válasza szalamandra hozzászólására (») Jún 27, 2020 / 1

Mondanék egy erős jelszót: élj egészségben, boldogságban, sokáig. Szerintem ennek van értelme. A többi csak bohóckodás....
(#) attila1 hozzászólása Jún 27, 2020 /

Köszönöm mindenkinek a tippeket hangyák ellen!!!
(#) sargarigo hozzászólása Jún 27, 2020 /

Na ha már hangyák! Akácot tuskóstul irtani mivel lehet? A tuskót nem lehet kivenni, mert bent van a betonkerítés alatt, a gyökerei meg szerteszét az udvaron. Szépen jönnek fel a susnyák mindenfelé. Amit tudtam kiástam, azokkal nem lesz gond majdcsak elfogynak, de a tuskó nevelgeti mindig az újakat. Valahogy ki kellene rohasztani.
(#) gyerek67 válasza szalamandra hozzászólására (») Jún 27, 2020 /

Cimborámnak (akkoriban adminként (supervisor! kereste a kenyerét) a jelszava egy, ma már szinte egyáltalán nem ismert, vitorlás kalandregény (meg ne kérdezd a címét) második fejezetének első bekezdése volt....
Sok-sok betű és még valami szám is volt benne....
Nnnna, ezt törjék fel!
A pláne benne, hogy akkoriban (1993-4-5-ről beszélünk) még senki nem akarta megzúzni a szigetben üzemelő Novell v2.0 szervereket, azt sem tudták, miért tennék, a hackerek még a csattogós falepkét tologatták és veszekedtek a piros kislapát miatt a homokozóban.
Aztán jött Kevin D. Mitnick, a kortársai, meg a telefonközpontok....
Sajnos, változtak az idők és nem biztos, hogy jó irányba.
(#) Gafly válasza sargarigo hozzászólására (») Jún 27, 2020 /

Ha mindig levágod a susnyákot, csak megúnja.

Vagy ferdén belefúrsz és glifozát.
Van is még régről, de csak késő ősszel megyek felétek, akkor meg már minek...
Következő: »»   3164 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem